Tak jsem si to vsechno precetl a pokouknul se ....
-------------------------------
| Co se týče me neschopnosti: |
-------------------------------
1)veškeré věci ze zápisu z diskuzí co jsou umístěné na webu jsem udělal ( ne teď ale už dávno). Nikde není zmínka o deaktiviaci neaktivnívh moderátorů. To jsem tedy udělal u Kajencika asi pred mesicem, a Santiho a Lorryho dnes.
2)odesiláni příspěvků. první zmínka od broučka ze 21.9. je 14dnů po tomto termínu a ještě jsem se k tomu nedostal. Nechci se obhajovat, ale myslím si, že to není ještě taková krize...
3)Odeslání interek "beze jména" způsobuje doba přihlášení s kombinací dlouhé ho psaní textu ( ne řádky, ale čas).
Obě tyto dvě veci výše mají stejný původ problému. až na něj přijdu nebude to zlobit.
4)Udělání maximálního počtu přihlášených na sraz jsem udělal do druhého dne. asi zase moc rychlej možná ste to nečekali, proto když jsem to napsal do diskuze pro moderátory co s tím dál bo je tam menší problém tak se jedinej vyjádří sluník a to ještě po 5 dnech. To je to na co Tom naráží.
5)Plakát na webu. Ano nestačil jsem ho smáznout a přitom to je blbých 20vteřin. Na druhou stranu jsem řikal holkám zda plakát bude. Bylo mi řečeno, že ne, že je kapacita plná. a ted zase bude. Až bude tak ho tam hodím.
6)Ohledně FCBK. Jsem správcem (jako slunik a QX) FCBK Skupiny (skupina slouží ke sdružení lidí, a nově to umí i hromadný chat) Ten "like box" vlevo dole na stránkách je "fanouškovská stránka" kterou jsem založil, kdysi bo nejde propojit stránky skupiny FCBK se stránky klubu, kdežto u "fanouškovské stránky" to jde. Ten třetí nissan-club na fcbk je opět "skupina" kterou založila monika je uplně k ničemu, proto jsem se s ní již předevčírem domluvil že ji zruší. Na aktuální "fanouškovské stránce " je 118 lidí (ne, že je, ale že jsem jim tato fan page libí), u moniky je cca 41 lidí a na skupině, kterou založil QX je cca 140 lidí, kteří mmůžou mezi sebou kecat. Dělají zde přesně tu aktivitu co by měli dělat na klubu.
7) deaktivace neaktivních členů - s Tondou souhlasím, mám to připravené ale ještě jsem to nedoladil.

dodělání upozornění na ukončení platnosti placeného členství také nemám, ale chystám se na to
9) Nissan Andělé mi tu visí taky dlouho ...
10) Upozrnění na email v diskuzi také pořád není.
11) útok na klub byl řešen ihned. a následné registarce "spam -robotů" byly opraveny do 2 dnů.
Neříkám, že se klubu věnuju na 100%, ale zase si myslím že na něj zase až tolik neseru. Bohužel některé věci jako (stránkování, přihlášení, upozornění na emaily z diskuze, filtry, deaktivace atd) jsou časově naáročnějsí a nemůžu je dělat po večerech po hodince. musím v kuse a musím si na to vyhradit čas.
----------------------
|A k tomu ostatnímu: |
----------------------
1) Ohledně me aktivity na klubu - celý den dělám s PC a jsem rád když ho občas můžu vypnout. Do dsikuzí moc nepříspívám. Ano najdu li něco zajímavého co se týka automobilového světa (nejen nissana) radši to lupnu na klub než na fcbk (i když na FCBk je to daleko rychlejší a jednodušší) Je jasné že do techniky moc nepřispívám, bo tomu moc nerozumím, ale snažím se sem tam něco do dikuze položit, laespoň dotaz (murano, QQ, primera).
2) pokud se neco akutniho zobrazi v prispevkach od clenu v sekci "stranky klubu, pripominky upravy" snazim se je opertivne resit - ty akutni. ale holt mi to obcas nevyjde
3) proč jsou fotky z chaty na miklasskou jen na FCBK ? a nejsou na klubu ? muzou byt v diskuzi, muzou byt ve fotogalerii srazu ...
4) Současný stav moderátorů:
Sluník, Honza, Tom, Maximka, Calibos, Hrudik, BigT, Beuča, Jozef, Saryk, Puczmeloun (Santi, Lorry dnes smazání, Kajencik uz davno) smazáni nejen z databáze, ale i z kontaktů ( za což jsem byl nejvíc kamenován).
5)Jo a zminujete že - cituji: jediný z moderátorů kde něco moderuje a komunikuje a radí je Tom a ve srazech já a Beuča( ostatně ještě aby ne, když jsme je vyfasovaly ( dobrovolně ) jako koordinátorky)." A co třeba Hrudík ? ten jakožto moderátor si myslim funguje velice dobře. A ted me napada kdo z Vás "aktivnich" se vyjadril hrudikovi na moznost tisku kalendářů ? ani tom, sluník, beuča ... nikdo jen santi a já. takže vsude je něco. já jsem se nevyjdřil k novinému článku z jelení, bo jsem nebyl ani pořádně na počítači.
6) ohledně nahánění lidí na sraz. Z clelkového počtu 995 členů ma upozornění na email 425 členů. což zanemná že pouze půlce přijde oznámení na mejl (Ti ostatní o tom neví, pokud na klub nechodí pravidelně). A z celkového počtu 995 si tuto interku přečte 62 lidí (mezi těmi, kteří nemají přecteno je třeba ALexxx (nemá upozornění na email), Santi(má upozornění na email) a další ... ). Toto je statistika pouze za Mikuláše - a první zprávu.
7) Ohledně Sluníkova příspěvku "na hovno" a at se na to vyseru ... No je vidět, že si ta tuhle chybku přišla docela brzo

a to jak píše beuča . s tím klikem zpět atd. já jsem na tohle nepříšel, tohle mi bylo sděleno že to takto jde obejít když to blbne. Nevím zda to byl tom, nebo někdo to psal diskuze. takhle to vyznělo, že to mám solidně v píčí a budete to takhle dělat

a jedno rejpnutí když plníte a já ne ... kde je kronika (sluník a beuča) a kde je nápověda, FAQ (Alexxx)