Hrudík: Potrefená husa se ozývá (tím myslím sebe, aby si to zase někdo nevzal příliš osobně), narážíš na moje odhlašování z klubu. Chápu že jsi rozhořčen, zvlášť když jsi s Vojtou strávil víkend a on ti podal informace.
Takže nejdřív k Santimu.Santi byl smazán jako moderátor, ne proto, že napsal svůj názor, ale proto, že jako moderátor už několik měsíců nereaguje, zrovna tak Lorry a Kajencik.
A teď ke mě a mému odcházení z klubu. Nezlob se, ale už jsem dost stará na to, že když napíšu, že nemám čas, že tu nemůžu vysedávat, protože musím shánět práci,abych se dozvěděla, že nikdo nemůže za to, že nejsem schopná si najít dobrou práci, tak to je kapku dost. Ona asi práce číhá na každém kroku a jen já blbka jí zřejmě nevidím.A jestli taky chceš říkat že na Fb čas mám, tak ano, občas jsem tam, ale na můj účet chodí ještě tři další lidi, aby si tam mohly odsouhlasovat dárky do her, takže to, že jsem tam přihlášená, ještě neznamená, že tam jsem opravdu já.
Jen jsem chtěla aby sis taky vyslechl druhou stranu,protože Vojtíšek je typ člověka, který si to nechce u nikoho rozházet a být se všemi zadobře.On to myslí dobře, to já vím, jenže důsledky jeho hraní na všechny strany jsou pak bohužel takové jaké jsou.