Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Délka platnosti neaktivního účtu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Délka platnosti neaktivního účtu
Neaktivní člen

16.10.2011 18:55:04
jj, schůze ok, my pojedeme už nějak dopoledne, takže to jako problém nevidím, jen bysme asi měli domluvit podrobnosti,jestli se sejdeme tam nebo někde poblíž, páč já bych ráda taky obědvánkovala smajl 2.... Takže klidně může být společný oběd bo tak nějak... Jůůů, a ve vzteku pak po sobě házet krokety a knedlíci smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 26 .

Edit:OS nezakládám, já jsem pro, založit odbory smajl 1

tom

16.10.2011 19:27:01
Ne.ne.To byl jen můj nápad,jak dál.

jozef1974

16.10.2011 19:51:44
no ja bychtel prijit den driv tak ci tak, (nezalezi na pocasi) tak ja se prispusobim jak to bude vyhovovat Vam

Hrudik

Tak to sem já

16.10.2011 21:05:53
Když to tady čtu tak se divým že ještě fungujeme. Rozebírá se tady kdo sem z moderátorů chodí kdo né kdo kolik napsal příspěvku tady nebo tam , ukončují se registrace v klubu nadává se na Vojtu že nestíhá že na to sere a do tohohle chcete abych přispíval ? Co vám na to mám říct nic a proto taky nic nepíšu vyjádřil sem se tady jednou a co nic se nestalo, vyjádřil se Santík a co se stalo byly mu odebrány práva moderátora kuli tomu že sem přestal chodit z toho důvodu proč já sem nepřispívám je to normální ? No přeci není tak že je ASI NĚCO ŠPATNĚ . Když se to tady posledně mastilo tak sem nadával že sou všichni zalezlý na FB a co se od té doby změnilo NIC založila se skupina na FB a všichni sou tam opět a tady ani noha ano sem tam taky protože celá stará garda z klubu je tam takže je hledám automaticky tam . Bylo by třeba aby si každý zametl před svím prahem než něco vypustí z huby a začne vytahovat špínu na jiné jenom kuli tomu že někdo něco napsal a já to špatně pobral. Co se týče klubu samotnýho je dořešený samofinancování které se domlouvalo na schůzi odpovím si sám NENÍ ptám se proč? V tom případě nemusíme dělat jako by schůze abychom tam něco domlouvaly a když se na něčem domluvíme tak aby se to taky udělalo a né aby to lehlo k ledu. Ono je to těžký když se řekne pravda tak to vždycky bolí.
PS: Jestli se to někomu nelíbí co sem napsal Tak dobrovolně se vzdávám práv moderátora a zůstanu pouze řadový člen a budu mít aspoň klid a né že budu chtít hned rušit registraci a píši to již podruhé..
Nechci se snikým hádat mám svejch starostí dost a málo času a zimu na krku takže veškerý čas trávím v práci nebo na melounech ale i přesto si najdu chvilku abych sem nahlídl.

Neaktivní člen

16.10.2011 21:30:03
Nj Hruďajs smajl 10, ono je to furt o jednom a tom samým. Psaným a mluveným slovem, pochopením jeden druhýho, komunikace mezi všemi... A co se týká např. Santiho - každá mince má dvě strany... smajl 7 smajl 44

sluník

17.10.2011 14:43:11
Hrudík: Potrefená husa se ozývá (tím myslím sebe, aby si to zase někdo nevzal příliš osobně), narážíš na moje odhlašování z klubu. Chápu že jsi rozhořčen, zvlášť když jsi s Vojtou strávil víkend a on ti podal informace.
Takže nejdřív k Santimu.Santi byl smazán jako moderátor, ne proto, že napsal svůj názor, ale proto, že jako moderátor už několik měsíců nereaguje, zrovna tak Lorry a Kajencik.
A teď ke mě a mému odcházení z klubu. Nezlob se, ale už jsem dost stará na to, že když napíšu, že nemám čas, že tu nemůžu vysedávat, protože musím shánět práci,abych se dozvěděla, že nikdo nemůže za to, že nejsem schopná si najít dobrou práci, tak to je kapku dost. Ona asi práce číhá na každém kroku a jen já blbka jí zřejmě nevidím.A jestli taky chceš říkat že na Fb čas mám, tak ano, občas jsem tam, ale na můj účet chodí ještě tři další lidi, aby si tam mohly odsouhlasovat dárky do her, takže to, že jsem tam přihlášená, ještě neznamená, že tam jsem opravdu já.
Jen jsem chtěla aby sis taky vyslechl druhou stranu,protože Vojtíšek je typ člověka, který si to nechce u nikoho rozházet a být se všemi zadobře.On to myslí dobře, to já vím, jenže důsledky jeho hraní na všechny strany jsou pak bohužel takové jaké jsou.

tom

17.10.2011 16:31:58
Já už bych to dále nerozebíral. Myslím,že i tato diskuze vedla k hromadě pozitivních věcí,přibylo hromada krásných dlouhých příspěvků... smajl 1 A nakonec i Vojta je tu zas na chvíli denně... Znova opakuji,sice to vypadá jako hádání,třeba je to hádání,ale je to daleko lepší než nekomunikovat a nebo sem nechodit. Co se týče Santíka,tak mi Vojta říkal,že o vyřazení z moderátorů požádal sám,stejně tak Lorryk. A pokud kluci změní názor,není problém je do moderátorů zařaditi zpět.
Nakonec Martine,vidíš,že tu Sluník stále je ... smajl 44 smajl 7
Co se týče toho,že NENÍ financování,tak k tomu bych rád připoměl,že se v dalším tematu řeší Občanské sdružení,které by toto mělo řešit. A mohu tě ujistit,že podklady k jeho založení nebyly práce na jedno odpoledne. Myslím,že Sluník i Vojta má slova potvrdí.

sluník

17.10.2011 18:03:20
myslím, že Tom si na tom sakra máknul. Podklady jsem předala Beuče k nahlédnutí domů, aby mi to tady do rána nečetla by si se mnou nepovídala.

Neaktivní člen

17.10.2011 18:57:00
smajl 1 jj, pravda... Večer si to vezmu místo knihy smajl 11

Hrudik

Tak to sem já

17.10.2011 20:15:26
Omlouvám se že jsem se pokusil reagovat na vícero příspěvku najednou.
Slunik:I přesto že Vojta semnou trávil pracovní víkend tak světe divse ale mi jsme neprobíraly klub ani členy ale to je jedno. smajl 5 tak utočím na Vojtu aby mi dodělal slibovanou sekci NISSAN Andělé a odesíláni info meilu při odpovědi v tematu které jsem založil nebo jsem do něj přispěl
Blíží se zima tak tu budu častěji.

tom

17.10.2011 21:45:04
Za ty Anděle bych se přimlouval taky. smajl 44 smajl 44 smajl 44 To si myslím má budoucnost.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

17.10.2011 21:54:04
Ty andělě mám v hlavě přesně vím jak budou vypadat a jak fungovat ... ale ještě jsem se k tomu nedokopal

sluník

18.10.2011 10:53:17
Tak se hezky dokopej, je to něco co je celkem důležitý, zvlášť když jsme rozesetý po celý republice.

Neaktivní člen

18.10.2011 11:36:15
No jestli se k tomu budeš dokopávat stejně dlouho, jako do teď, tak máme šanci, že naši potomci se toho dočkají...

Alexxx

18.10.2011 18:59:55
Hej hej už se nehadejme ! smajl 10 Je potřeba dat si jasná pravidla a ty dodržovat ale jako fakt striktně dodržovat myslím že zezčátku to šlo ale ............. tak sakra když to šlo zezačátku tak to musí jit i teď ! Je na čase si zase sednout a popovídat si jak zde mnozí píšete smajl 10

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme