Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Propagace klubu,klubové předměty

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Propagace klubu,klubové předměty
Neaktivní člen

09.03.2011 14:05:24
na schůzi byla černá zamítnuta,pac by to vypadalo jako smuteční prapor smajl 44

Santi

09.03.2011 14:32:00
Nedá mi to přidám se

1. Růžová barva fajn - vhodná do dámskýho budoáru. Asi by nebylo vhodné, aby nás přejmenovali na buzna club smajl 1 Navíc kombinace s naším logem není moc košér.

2. Měli by se všude zachovat clubové barvy tj. logo na tmavé barvě, jako máme web, samolepky atd.(souhlas s Puczmelounem) Nemyslím, že černá je automaticky pohřební to by jsme mohli prohlásit i o clubu, že jsou to stránky pohřebního ústavu. Černá barva je hlavně elegantní a čistá!!

3. Na vlajku bych dal logo a dle místa odkaz na club.

4. Dle použití bych řešil i orientaci vlajky. Umístěni v HJ vlajky na výšku bude bez nějakýho vystužení problém a podle mě se bude motat ouplně stejně. Navíc pokud by jste chtěli dát vlajku na auto (jako to měl např, Hrudik), tak na výšku to půjde blbě, ale je to na zvážení.

5. Navrhuji udělat více návrhů a dát je všem členům na výběr do ankety. Jestli od nich chceme příspěvek(i když dobrovolný), tak ať se sami vyjádří, která barva se jim líbí. smajl 44

Neaktivní člen

09.03.2011 14:53:48
určo jsem pro zachování barev, ale ta černá,mno nevim,no... Ale tak samo to může Honzík zkusit vytvořit, případně jako podklad šedou apod...

A do ankety jsem pro,aby se to dalo,až budou finální verze,jen se na tom musí máknout,pač akce na cenu nebude trvat dlouho,abysme je pak neměli o 100% dražší smajl 44 .

sluník

09.03.2011 14:59:28
1. není to růžová barva ale fialková- odsouhlaseno jednomyslně na
schůzi

2. klubová barva loga bude zachována, černá byla na schůzi většinově
zamítnuta ( když to budeme takhle pořád měnit, tak nevím proč dělá-
me schůze)

3. jj Honzík udělá nějaké návrhy

4. oki, jsem otevřená diskuzi, ale čím širší, tím nabírá víc větru a víc
se motá, proto i autosalony nechávají povětšinou dělat podlouhlé

5. Hlasování může být, nicméně nějak rychlohlasování, páč výroba není
za den a do srazu zbývá už jen 65 dní, tak aby tam nakonec vůbec
něco vlálo

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

09.03.2011 15:05:03
Tak jsem si s tim trosku pohral ... a kdyz se na tom zapracuje tak ta cerna nemusi byt zas tak spatna. viz prilohy

calibos

09.03.2011 15:10:15
líbí se mně ta poslední nebo třetí od konce... smajl 44 smajl 44

edit: s tím že by ten kruh měl být stříbrný jak je tady na klubu

sluník

09.03.2011 15:27:33
Puzmeloun: To je od tebe hezké, že jsi na tom zapracoval, ale nemyslím, že je to fér vůči Honzíkovi,který to dělá tak jak jsme se dohodli na schůzi. Mohl jsi se s ním aspoň nějak domluvit. To je přesně věc, kterou ti říkám pořád, že svoje věci neděláš a děláš to, co má na starosti někdo jiný.

Zajímalo by mě, jestli svolávání schůzi není jen takový výkřik do tmy, aby jsme třeba zaplnily volné odpoledne.Po tom co předvádíš, se mi zdá, že schůze jsou pro příště zcela bezpředmětné.V sobotu se domluvíme co a jak,rozdělíme si kdo co udělá a ve středu už je všechno jinak, protože jsi nažhavil telefon a dozvěděl jsi se jiný názor než jsi měl v sobotu. Zdá se mi to, nebo měníš názory podle toho s kým zrovna telefonuješ? Nějak nechápu tvůj postup a zdá se mi to nefér.Možná kdyby jsi neměl na schůzi starosti s tím jak budeme reagovat až se smažeš z klubu a z Facebooku, tak jsi věděl o čem se hlasuje a co se odhlasovalo a své nápady jsi mohl předložit tam.

Neaktivní člen

09.03.2011 15:36:47
Plně souhlasím se Sluníkem. Vůči Honzíkovi je to nejen nefér,řekla bych,že je to dost sprostý.

A schůze zřejmě smysl tímto postrádají,pac vlastně není o čem schůzovat,protože z počtu lidí,kteří by měli být přítomni se nás sejde osm, to, co se odhlasuje je stejně na dvě věci,pac prostě se Vojta rozhodne,že spasí svět a celý klub a všechno jde stranou.

Ale radši to víc komentovat nebudu,zase by mohla vzniknout nějaká "patová" situace....

Santi

09.03.2011 15:47:28
Myslím, že v tomhle je Puczmeloun nevině. Po shlédnutí původního návrhu jsem se zarazil nad barvou pozadí a kontaktoval ho s tím co je to za nápad měnit clubové barvy.
Jelikož z jeho napsaných přípěvků bylo vidět, že s tím nesouhlasí domluvili jsme se, že udělá i jiné návrhy, aby se to dalo porovnat. Bylo to myšleno pro urychlení celé věci a proto, aby bylo vidět jestli má smysl nebo nemá se tím zabývat. Ono je něco jiného odsouhlasit barvu s jiným logem a pak to vidět v reálu s logem naším. Korektury grafiky dělám dnes dost často, takže vím o čem mluvím.

Myslím si, že není třeba do toho zatahovat, kdo komu ukradl kyblíček s lopatičkou, když se na věc, jak sami píšete, dost spěchá.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

09.03.2011 15:51:58
No abych se ktomu vyjadril. Vim ze se odsouhlasila fialova nebo ruzova nebo co to bylo za barvu, ta co byla na te vlajce na okna. Ja jenom kdyz si to ted vezmu zpetne a komplexne dle klubove identity(To jsem psal nize) a po shlednuti navrhu, tak proste ta cervena s fialovym nebo ruzovym pozadim bije do oci. Jsou barvy ktere k sobe proste nejdou. kdyz ruzovou tak at to logo je cerne nebo bile, ale ne cervene ci vice barevne. k tomu svemu prispevku jsem hodil jeste fialovou barvu kterou jsem nahodou vybral nevim totiz jakou tam mel presne Honzik (popripade kterou jste spolecne vybrali). Nechci shazovat neci praci nebo neco podobneho, to vubec.
I ze sve praxe vim, ze kdyz zakaznikovi ukazu navrh webu tak se rozpouta didkuze az po shlednuti prvniho narvhu, i presto ze jsme se pred tim na schuzce domluvili jinak.
Jinak navrhy muzu klidne smazat to neni problem. Od ted se budu venovat jen klubovym strankam, popripade tomu co mi bude prideleno.
P.S kdybyste si nahodou vsimli ze vlevo chybi posledni obrazek mam tam chybu kterou do vecera opravim

Big T

Si zabííííl!

09.03.2011 15:55:07
Nehádejte se děti, a Sluníku pokud jde o to, aby na sraze vlály aspoň vlasy, tak tady vám opravdu nepomůžu. (viz foto)

Neaktivní člen

09.03.2011 15:57:37
Ano Santi,to chápu. Od toho je diskuze. Ovšem na schůzi má každý rozdělený úkoly a stačilo,aby Vojta napsal, že to předá Honzíkovi,případně se s Honzíkem domluvil. Protože např., že měl změnit sponzory,což je podstatně důležitější než vlajka a její pozadí, to hotové není.

sluník

09.03.2011 16:10:37
Ty černé vlajky vypadají líp, jen ten kruh by měl být stříbrný ( nebo šedý )když už řešíme klubové barvy.

Santi: Vše je o domluvě a ne o bábovičkách ( s těma už máme své zkušenosti ).Mě prostě vadí to, že někdo má něco na starosti a za jeho zády to dělá někdo jiný.To se mi zdá opravdu ne zrovna správné. O barvě samozřejmě diskutovat můžeme, můžeme diskutovat i o tom jestli vlajku na šířku bo na délku, ale všechno tohle mohl Honzík udělat v klidu odpoledne a večer sem hodit návrhy. Nic jiného za tím nehledej, jde mi o princip. Nikomu z nás by se taky nelíbilo kdyby měl něco na starosti, dělal na tom a za jeho zády na tom dělal někdo další. Vojta je k telefonu skoro přirostlej, tak stačilo zavolat Honzíkovi a říct mu: ,,Mluvil jem se Santim a máme tyhle a tyhle připomínky, udělej nějaké návrhy i v černé barvě."

calibos

09.03.2011 16:16:37
sluniku: to s tou barvou kruhu jsem psal taky o pár příspěvků vejš... smajl 12

sluník

09.03.2011 16:22:25
Jj koukám na to smajl 44

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme