Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Propagace klubu,klubové předměty

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Propagace klubu,klubové předměty
calibos

09.03.2011 16:33:30
viděl bych to asi následně:
- ať honzík zkusí udělat teda vlajku s černým pozadím
- logo přesně jak je na klubu ("nissan - " bíle s černým rámem, "club.cz" červeně s černým rámem, a kruh ať je stříbrný)
- jestli tam má být ta šachovnice tak jí udělat jak jí udělal vojta s tím že bych zkusil variaci bilá/černá a stříbrná/černá (stříbrná stejná jak je v kruhu)

co na to říkáte?

sluník

09.03.2011 17:06:12
Za mě souhlas smajl 26

Na šířku bo na výšku ? Asi obě varianty, ne?

calibos

09.03.2011 17:43:14
jo sluni obě varianty jak délku tak na šírku... ať vím jak by to vypadalo... smajl 44 smajl 7

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

09.03.2011 18:09:27
Když se bude dávat vlajka na výšku dal bych to bez odkazu na klub. Pokud bude na šířku tak s odkazem. Otázkou je jestli je to vhodne. Predtavit si ceskou vlajku kde bude dole www.czech.cz tak je to docela divne.

Jinak k pozici vlajky. nevim kolik je clekem objednavek na vlajku (hrudik atd.) a jak je vlajka resena - jestli tam jsou krouzky, nebo duta dira pro nasunuti tyce. kdyz bude vlajka na vysku kde budou uchyty ? ze strany nebo zeshora ? kdyz budou zeshora tak se bude muset vyrobit nejaky trojuhelnik nebo nastroj pres ktery se to chyti ke stozaru. zas na druhou stranu nevim jak funguji stozary vsebocne a ani ten v jeleni smajl 11

jen muj lajcky nazor. kdyz bude vlajka na sirku a bude na stozaru tak se pri vetru namota na stozar driv nez ta nasirku smajl 11 teda aspon myslim

ale mozna je to vse bezpredmetne, bo mi prijde ze mam posledni dobou nedostatek vitaminu I a Q smajl 26

sluník

09.03.2011 18:40:02
Klubová vlajka je asi něco jiného než česká vlajka, nechápu tedy souvislost. smajl 26

vlajka ještě nijak řešena není, protože se ještě ani neví jak bude vypadat.

Neaktivní člen

09.03.2011 18:41:08
Na adresu bych počkala,až Honzík předloží návrh.

Vlajky budou objednány v počtu 2ks

Uchycení vlajek:

Konfekci zhotovujeme dle přání zákazníka. Nejčastějším způsobem je konfekce vlajek s uchycením pomocí karabin (na lanko stožáru) nebo uchycení pomocí návleku (na žerď). Pro zavěšení vlajky na lanko stožáru opatřujeme vlajku na upevňovací straně zpevňující lemovkou, ke které jsou přišity plastové karabiny (mrazuvzdorné a nekorodující).

Na chybějící vitamín I a Q bych doporučovala začít víc přemýšlet a pak jednat smajl 26 smajl 44

sluník

09.03.2011 18:52:39
Takže na naši vlajku karabiny, páč na stožáru je lanko

Neaktivní člen

09.03.2011 19:36:58
jj,karabiny budou asi lepší

Edit¨: dnes vyzvednuty letáky na propagaci klubu (náklad 250 kusů),v pátek budou předány v CC Hradec a Pce smajl 44

Alexxx

09.03.2011 20:11:48
takhle to vypada s origem logo , se stříbrným kruhem smajl 10

sluník

09.03.2011 20:19:27
ten stříbrný kruh vypadá mnohem, mnohem lépe než bílý smajl 44

Alexxx

09.03.2011 20:42:49
rozostreni do ztracena musím jeste vystudovat a asi by to chtělo hrubsi tu sachovnici no smajl 7

Neaktivní člen

09.03.2011 20:48:48
mno já nevím.... mi to přijde takový... nijaký, neurazí,ale nenadchne... Ale podstatný je,aby byli spokojený ostatní... smajl 7 smajl 44

tom

09.03.2011 20:54:42
Mám psát taky body?
Jsem skeptický k tomu černému podkladu,protože hadr není jako návrh na netu. A pokud nebude vlajka napnutá jako na monitoru,bude vypadat jako když někdo umřel. Třeba při příjezdu z dálky. Hledal jsem,a nenašel jsem nikoho,kdo by použil pro svou vlajku černý podklad. Tím nemyslím státní vlajky.
Takže podklad bych viděl cokoliv veselého. Když neprochází ta,kterou pokud si dobře vzpomínám sám navrhl Vojta a přinesl ji z auta,tak třeba nějaký odstín žluté. To k barvě.
Jinak asi by to mohlo být bez názvu,protože je v logu.A čím víc nápisů,tim asi hůře. (I když jsem to sám navrhoval,tak změna.)
Veřejná diskuze je dobrý nápad. Popíšu ji jednou větou. To co je na předchozích stránkách si vynásobte třiceti členy,přičtěte k tomu moderátory a bude to ono.....
Jinak k ostatnímu.
Je škoda,že prostě přítomní na schůzi,co umí pracovat s grafikou neřekli,že vyplodí návrhy,třeba do středy a pak vybereme. Asi by to bylo bez emocí.
Honza na tom strávil poměrně dost času,a pro Vojtu to třeba byla chvilka.
Ale toho by bylo více.... A já jsem vlastně jiná generace.... smajl 1

sluník

09.03.2011 20:59:52
Tom: Asi je pravda, že když nebude foukat vítr bude to vypadat, jak vlajka smuteční, pravda je i to že na návrhu to vypadá dobře, protože to je rozložené.
takže asi by jsme se měli dohodnout na něčem co bude většina akceptovat.V tom případě bych byla pro tu fialkovou. smajl 1

Neaktivní člen

09.03.2011 21:02:19
Co zkusit odstín šedé? Jen návrh... Fialková je pohřbená...

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme