Celkem:
členů4406
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / další hovádko

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

další hovádko
aumirek

05.06.2011 21:05:59
no možná máš pravdu jinak ono je jedno jsi li v tom nevině jak tě nabere.Ale s tím čelním nárazem od určité rychlosti je ti ta zona k ničemu i když budeš obalen ve vatě a nebudeš mít ani škrábnuti tak nemusíš přežít.Mimochodem jednou na školeni byla taková debata jestli při čelním nárazu se rychlost sčítá nebo ne a bylo to dost zajímavé.

petagne

06.06.2011 16:22:12
Woyta:
k tomu Lacinovi - taky jsem takle diskutoval s kamarádem, on že je to sestříhaný atd. ... tak jsem si našel tu údajně nesestříhanou verzi (d-fens nebo kde) a ne že by říkala něco jiného než ta v médiích. Koukal jsem se na to x-krát, specielně v ten kritický okamžik a vždy ta situace vypadala naprosto jasně.

Zase proč se zastávat všech hajzlíků ... ?!

Přijde mi, že v dnešní době se víc stará o "ty zlý" než o jejich oběti.

aumirek

06.06.2011 16:50:35
přesně tak on ten lacina jen předjížděl a náhodou mu to nevyšlo to ta zlá média z něj dělaj nelidu konec koncu i ten zvedlej ukazováček při předjíždění znamenal jen jsi jednička jak nam to vysvětlil i topolánek.že dostal celkem velkej trest je fakt když vemeš že ožralec za havárku se smrtákem dostane mín.Nicméně dá se také říct že lacina dostal trest přiměřenej a ten ožralec směšnej trest.To záleží na uhlu pohledu a mám za to že ani jeden z vás nebude říkat že ten trest je velkej bude li na místě té oběti.

tom

12.06.2011 09:04:50
Agresivita na českých silnicích je stále větší,a tohle je jen špička ledovce.... Kdyby tam nebyly náhodou kamery,tak by to vše asi upadlo v tichost... Trest neposuzuji.od toho je soud,ale ten mánevr byl hnus... smajl 43
A hlavně u řidiče s tolika kilometry nelze operovat tím,že nechtěl.

aumirek

12.06.2011 20:11:39
agresivita a bezohlednost je opravdu šílená a nejenom na cestě.Ono je to dan za demokracii dříve když tě chytl policajt žes udělal přestupek tak to bylo jasné a přes to nejel vlak.Dnes když tě čapne i je li tam spousta svědku tak ti nic nedokážou a pokud máš dost peněz tak není co řešit.Stavělo mne spousta policajtu i mne chtěli občas na něco uvrtat nicméně nikdy vyloženě nelhali a nevymýšleli si.A že jsou uplatní no někteří jsou ale ten kdo tohle tvrdí musí vědět že na uplatek musej být vždy 2 jeden dává a druhej bere.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme