Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Jízda v zimě - automat

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Jízda v zimě - automat
tom

19.02.2012 10:17:14
Je to pravda,protože tam kde při jízdě končí elektronika,tak většinou začíná příkop.
A pokud po vypnutí systému stabilizace už ani sporťáky neumí na mokru zatočit,tak to je smutné.
Protože většina lidí si za volantem vůbec nepřipustí,že těmi borci za volantem nejsou oni,ale nějací švábi v compu.
A podle toho to hlavně na zasněžené dálnici vypadá. smajl 43

aumirek

19.02.2012 10:39:39
a to mnohdy takovej borec ani neví proč to tam je.Učil jezdit dceru ptala se ho jak má jezdit na náledi at nic neudělá.Odpovědel ji uplně stejně jak na suchém vždyt tam je ABS.Když jsem řekl že hlavní význam toho ABS je aby blbec jako on mohl i na náledi dupnout vší silou na brzdu a přitom jet rovně tak se hádal že to je blbost a že to podstatně za každého počasí zkráti brzdnou dráhu.

tom

19.02.2012 13:35:18
Tak to je přesně ukázka toho,jak se většina borců za volantem cítí.... smajl 43 Bohužel sdělovací prostředky je v těch blbostech ještě utvrzují.

Alexxx

19.02.2012 14:30:10
to je dobrý no smajl 1 na náledí napomuže ani ABS ko tak to je mazec no , autoškola čim dal dražší ale nic za to , krom toho že to na suchu ještě brzdnou drahu prodlužuje no, jojo vletim dozatačky a blika namě ESP hej sem borec že jsem to uplne v poho projel , to mě nejvíc dostává , dokad si to každej nevyzkouši v aute bez pomocných sistemu tak prostě neví co ma jak delat a tak , sam jsem si to vyzkousel a i takový stylem že v mikře se rozsvítila kontorka ABS a kdyby to mluvilo tak by to řeklo tak na tohle už kašlu a dělej si co chceš smajl 10

No a u automatu bych se až tak nebal za jizdy měnit rychlost , pokaď tam ovšem někdo nekopne rovnou Raketu nebo Parking smajl 1 pač pod pákou ted už snad nebýva nikde zadný tahlo ale jen elektronycký snímače a ty tam prostě něco neadekvátního nehoděj smajl 10

aumirek

19.02.2012 15:16:44
honza to byla další věc když jsem mu tvrdil že na ideálním podkladu třebas suchej beton to prodlouží brzdnou dráhu malinko ale prodlouží.To jsem byl blbec co o tom nic neví.ABS je sice dobrá věc ale pokud to přeženu je to pro lidi co neuměj brzdit a mohou potom i na náledi dupnout na brzdu.

Alexxx

19.02.2012 17:42:29
No tak ono staci si to vyzkouset , nejdenodusi je vyndat pojistku a je to , smajl 7 , jo to abs je dobrá věc , ja se na nej nespolehám ale třeba při jizde z kopce na klouzavým podkladu kde hrozí uklouznutí kolej je hodně dobrý , to pak člvek nemusí jak blazen furt slapat a povolovat , pač ve chvili kdy se z kopce klouznou kola tak je to v prdeli , ve čtvrtek se to potvrdilo smajl 10

Hrudik

Tak to sem já

19.02.2012 21:37:44
Nic z těchhle vymožeností v autě nemám ( zaplať za ty dary) a ani ABS a zatím se mi ještě nepodařilo abych to v zimně nebo na mokru neukočíroval smajl 26 jak píšete všechny tyhle systémy sou k ničemu mněl sem zkušenost s pučeným Touranem který tyhle fikundace měl a můžu říct na rovinu je to úplně na H.... člověk ztrácí kontakt s povrchem a nepozná že je namrzlo nebo kluzko. Nechápu co na těchhle systémech přispívá k bezpečnosti na silnici smajl 5 holt vyděl bych v tom spíš lobink automobilek nežli bezpečí

aumirek

19.02.2012 23:13:56
no já tam také nic nemám ani turbo a jsem rád že není ale to ABS by mi nevadilo a popravdě u něho máš i ten kontakt a poznáš je li hladko a kdy zapracuje.

Alexxx

20.02.2012 10:00:56
presne tak s abs poznas driv ze se to klouze nez bez abs, no a martine tobe to neklouze diky tem spalkum co tam mas smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

20.02.2012 20:51:22
Nenéééééé teď sem hodnej a poslušnej mam obuto na zimu (poctivě)fákt nekecám MT pneu na sních nepatřej ale to je do jiné diskuze smajl 1

jozef1974

22.02.2012 19:05:42
ja mam v zime obute MT,ne ze bych sem nemel zimny gumy , ale na tych MTeckach je to vetsi prdel (a pred spolujezdcem mam blici saček) smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme