Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Můžou měřit ? :)

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Můžou měřit ? :)
tom

07.12.2010 15:31:33
Tak z toho niesom moc můdrý.... Proto raději jezdím dle předpisů... smajl 1 Teda většinou.

Go Diamond

07.12.2010 18:10:50
No bohužel je to pravda,není skvělé jak naši zákonodárci porušují své vlastní zákony smajl 1 smajl 1 smajl 1 Jak se jima potom máme řídit My Martin smajl 3

aumirek

07.12.2010 20:22:54
českej člověk si vždy najde duvod že je to nezákoné a že jsou pošlapaná jeho lidská práva jet jak chce.A ač řidič z povoláni jsem pro měřit a tvrdě trestat tim myslím opravdu rychlou jízdu ne o 10 km

Hrudik

Tak to sem já

07.12.2010 20:41:59
To by možná polovina i víc profi řidičů byla bez řp.

Hrudik

Tak to sem já

07.12.2010 20:56:44
No prostě je vidět že naši zákonodárci sou tupci kteří tvoří paskvil za paskvilem a potom se to snaží vytloukat různýma vyhláškama a nařízéními a ve finále se potom v tom někdo pošťourá a najde díru která zase nahraje těm kteří ten zákon porušují a to že zákon porušuje i sám zákonodárce je v pořádku. A podle toho jak sem to pročetl tak sou nahraný a měření které provedou je protizákoné a oni nemají právo za to postihovat.Aspoň tak sem to pocopil já smajl 7

aumirek

07.12.2010 22:31:25
hrudik kde bereš tu jistotu že ti profíci porušujou kde co kdežto amatéři jezdí dle předpisu.Osobně nerozlišuji řidiče podle amatér a profi ale uvažujíci řidiče a blbce za volantem.A pokud někdo soustavně ale hlavně hrubě porušuje necht je bez řidičáku a jedno jestli se tím živí nebo ne

tomaid

08.12.2010 00:26:14
vacsina profi vodicov je platenych od kilometra, takze urcite nejazdia pomaly. ja osobne ked jazdim sluzobne, tak porusujem predpisi, v podstate len rychlost a mozno nejaky nezmyselny zakaz predbiehania, ovela castejsie ako ked idem sukromne. a hlavne vo vela pripadoch ma vodic pomaly noz na krku, aby stihol dodavku do urciteho casu, a prist v dnesnej dobe o pracu je pre vacsinu neprijatelne.

aumirek

08.12.2010 00:37:09
to sice máš hodně pravdy já měl to štěstí že nás podnik k ničemu nenutil naopak striktně vyžadoval dodržovat přestávky.Ale nevím teda proč potkávám tolik amatéru většinou mladých v silném autě povětšinou ze šrotiště co jim připadá 100 ve městě normálni vždy je to jen o člověku ale je pravda že někteří soukromníci tě dost nutěj porušovat cokoliv a že ve služebním porušuješ více no já také občas jsem si chtěl trošku zařádit takže nač huntovat své auto a velkou spotřebu když mužu služebni a navíc v případě že jsem jel s osobákem tak pokutu většinou pltily manažeři neb oni spěchali na letiště jednáni a pod

tomaid

08.12.2010 00:44:39
ono je zase pravda, ze profi vodic pri sukromnej jazde nema potrebu sa nejak nahanat, ale skor si uziva. najhorsi su mlady vodici, ktory nemaju vlastne auto a ked im rodicia auto pozicaju, tak sa chcu predviest a pomachrovat pred kamaratmi. a ku teme, uz su tie passaty bez radarov aj na slovensku, uz dvaja znamy (frajerka, kamarat) nezavisle na sebe maju s nimi osobnu skusenost. nekompromisne 300EUR bez debaty.

aumirek

08.12.2010 00:57:26
jsem pro za velké překročení necht platí a pořádně.Problém je že peníze ale nemaj stejnou hodnotu pro každého.Já už jsem ve věku kdy si nemyslím jakej super řidič jsem i když mám najeto asi 2 mil km.Nejezdím teda pomalu celkem často skoro pořád překračuji rychlost ale max o 10 km.A preferuji bezpečnej návrat i za cenu 10 minut.Bohužel neovlivním toho kdo mne předjede přes 2 plné nebo vyjede z protisměru.

tomaid

08.12.2010 01:20:32
najhorsie, ze vacsina vodicov si neuvedomuje, ze neohrozuju len seba, ale aj ostatnych.

Hrudik

Tak to sem já

08.12.2010 20:32:04
Aumirek:Nechci házet všechny do jednoho pytle osobně jezdím každý den a jednou za čas jedu dálnici a když vidím co vyváděj kamioňáci že se předjížděj jenom kuli tomu že on je rychlejší o 5 Km/h a předjížděj se
pět kilometrů a ty musíš ze 130 dobrzdit na nějakejch 90 a počkat než pán se uráčí dokončit předjíždění a přitom pokud vím tak máj zákaz předjíždění a další příklad je u nás podjezd pod tratí kterej je značenej 10 km předem a každý den dva kamiony si cvičně vicouvávájí tři kilometry zpět na nejbližší křižovatku aby se otočil a místo toho aby jel zpátky tak vlítne do vesnice kde nemá co dělat.a tohle sou řidiči z povolání smajl 9 smajl 44 a k těm rychlostem ať začnou montovat do aut omezovače a bude klid protože kdo jezdí rychle tak bude jezdit rychle i když ho vypokutujou s pasatama by se mněli zaměřit nejenom na měření ale i na další přestupky který se dějou smajl 7

aumirek

08.12.2010 22:04:53
hrudík máš pravdu na druhou stranu tam zajisté na té dálnici potkáš spoustu osobáku co dělaj ruzné prasárny.Samozřejmě osobák dělá jiné prasárny jak nákladák to je dáno tím čím jede.A oboum by měli ten řidičák vít.Vždy tvrdím ohrožuješ ostatní nedodržuješ předpisi myslím zase hrubě ne prkotiny nemáš na cestě co dělat.A je jedno jedeš li nákladákem nebo traktorem či osobákem.Ono tohle je věčnej a nesmyslnej boj tirák versus osobák.A je to v podstatě to samé jako člověk co ráno jde pěšky přes ulici k autu.Samozřejmě mimo přechod ačkoliv kousek dále je.Kličkuje mezi auty a posílá řidiče do horoucích pekel.Pak sedne do auta na přechodu div nesrazí chodce a ještě mu nadá proč nepočká .
Ps a stěmi omezovači to není tak jednoduché teda u osobáku a s pokutou za rychlost to ten nákladák muže mít mnohem větší problém stačí zastavi li tě policajt ty musíš mít sebou kolečko za tyden pozpátku a klidně dostaneš pokutu za rychlost i z toho tachografu.A pokutu za rychlost teda postih formou premii u nás dostalo i pár řidiču osobáku.Prostě do počitače zadali vyhledat jména řidiču co podle GPS jeli více jak 140 a bylo to.

tomaid

09.12.2010 11:37:03
ja osobne vacsinou nedodrzujem predpisy kvoli vodicom ktory prave "dodrzuju" predpisy. jazdou mimo obce 75 km/h, v obci 40 km/h atd. vtedy predbieham aj cez 4 plne ciary, jasne ked vidim ci nieco ide alebo nie, alebo ci sa tam niekto nechysta z bocnej cesty. pokial je predomnou kolona ktora ide 95 km/h, tak nemam potrebu ich predbiehat pokial sa nedostanu za debila ktory ide 70 km/h. a najhorsi su debili, ktory idu 70 km/h a maju za sebou kolonu a vidia policajne auto a brzdia. takych treba dostat s cesty a vtedy bude jazdenie bezpecnejsie. jazdim rychlo, ale v zivote mi nikto nepovedal, ze sa so mnou v aute boji. P.S. Debil je diagnoza, nie nadavka.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme