Celkem:
členů4406
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Můžou měřit ? :)

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Můžou měřit ? :)
aumirek

12.12.2010 17:06:36
pučmeloun dějí se hrozné věci bohužel bez toho řidičáku to mnohdy nejde.Ale i když osobně brojím za dodržováni předpisu a nevadilo by mi mnohem větší postihy tak je také soustavně porušuji.Ale je opravdu rozdíl jet v obci třebas 60 nebo se prohnat kolem školy 100 vkou.Nebo třebas předjet přes plnou mám li rozhled a za 20 metru stejně končí naproti tomu předjíždí li tě někdo těsně před vrcholem či v zatáčce.Bohužel tohle pokuta vubec neřeší tisícovka je velice rozdílná hodnota a platit pokutu podle příjmu to je zase diskriminace oblíbené to slovo

tomaid

13.12.2010 18:13:49
proti kamionistom nic zasadne nemam. ked niekto povie, ze naco ho predbieha ked ide o 5 km/h rychlejsie, tak si hned poviem, ze na tych hodinach kolko stravy za volantom je to pekna vzdialenost. ale to vymedzenie minimalnej rychlosti by som aj tak najradsej privital, ale je to fakt tazke presne vymedzit. ale ciastocne by sa to dalo. pokial niekto nema schopnosti na to aby na tom aute nesiel na rovnom useku mimo mesta nad 70 km/h, tak nema na tej ceste co robit. v podstate ohrozuje kazde jedno auto ktore ho predbieha, kedze sa moze stat vela nepredvidatelnych situacii, ako tu uz bolo spomenute skor. a je to velke mnozstvo vodicov. a inak pri tak pomalej jazde to ma rychlejsie cestovat akymkolvek inym dopravnym prostriedkom.

aumirek

13.12.2010 20:24:16
ono to předjížděni kamionu rychlostí větší o 5 km není to pravé ořechové Ale pokud k vuli tomu za mnou neni kolona osobáku proč ne.Vem to takhle dojedu kamion a musím se za ním courat moh bych jet třebas o 10 až 15 více.Za druhé nemám rad jezdit za kamionem nic nevidím přes osobák vidím krasně a vím že bude třebas nucen brzdi.Takže je li za mnou alespon trošku volno předjíždím ale bohužel už scházi ta akcelerace.A ruku na srdce takovéto předjíždění zase neni jen výsada kamionu.

Brouček

13.12.2010 20:51:13
aumirek

13.12.2010 21:58:30
v takovéto situaci a to i s osobákem nechám předjet první ty přede mnou a počkám až na mne dojde řada pokud ten první není teda blbec co se za nim courá a má strach předjet a pak se rozhodne předjíždět aniž by mrkl do zrcátka jak tento

Hrudik

Tak to sem já

14.12.2010 06:11:44
Tak na tom videu je vidět vrozený kretényzmus který se odehrává deně a nejenom při předjíždění.
Kluci já neodsuzuji kamioňáky ale to jak psal luboš že se vrací po měsíci domu tak to přeci není argument ale když vidím že se začnou předjíždět při největším provozu no tak to je na pováženou dalo by se říci že někteří řidiči a nejom Tirů ale i autobusů se drži hesla
" Sem větší počkejsi"a když příjdu třikrát denně do křížku a jsem v právu s tirem nebo autobusem tak se nedivte že potom člověk nadává.

aumirek

14.12.2010 10:34:50
hrudík naprosto s tebou souhlasím že ten návrat není argument také jsem upřesnil proč někdy a za jakých podmínek předjíždím i když má rychlost není aktuální.Je no nesouhlasí s tím jsem větší ano někteří to dělaj ale zase tohle není výsada jen kamionu ono stejně se cová osobák jsem silnější případně luxusnější je to vždy o lidech.I když já teda nejezdil nikdá zahraniči nebo na dlouho jen po republice třebas na 3 dny také jsem spěchal domu ale vždy jsem si řekl vydržel jsem 3 dny tak ta pul hodka mne nezabije na rozdíl od toho budu li spěchat za každou cenu

Neaktivní člen

15.12.2010 17:20:31
Hrudajs !!!! počky,až semnou pojedeš,vezmu na celej týden polsko a tam se pak teprve posereš,nebo vemu točku Brno,Ustí nad Labem a Lipendorf a přez Polsko do Dětmarovic a uvidíš ten rozdíl v šoferingu v lidec co sedí za volantem osobáku.
Toto předjíždění a kdo je v právu se opravdu jen řeší tady a na SK a polsko,jinak opravdu a opakuju se Němci i kdyby měli zastavit konvoj s prezidentem ( ted přeháním ) tak zpomalí a pustí tě a pokud se motáš a nevíš si rady,tak ti ochotně porádí i skopčák,co jsi mu vjel do cesty,tady tě akorát vyfakuje ,vynadá a pošle do hajzlu !!!!
Jinak předjíždění typi to,co jsme viděli na videu je vytknout pouze to,že máme zpětná zrcátka,ale debilem se člověk už narodí smajl 1 smajl 1 ale co si budeme vykládat že,stejně moje nejoblíbenější věta jě : Piča je krásná a užasná věc,ale nesmí to být chlap. smajl 1 smajl 1 smajl 1

A jinak další věc,
Pokud šlápneš na pedál,a jedeš svižnějc,jsi schopen dojed od Zábřehu na Moravě až do Liberce na průmyslovou zonu cca za 3:30 nebo 3:45,,pokud jedeš jako vemeno a jedeš do 75 km celou cestu,nestuhneš tuto trasu ani za 4:30,(jinak pro neznalé 4:30 je max doba jízdy šofera v kuse bez přestávky) potom ti chybý čas už na vykládku atd.... takž půl hodka dělá mooooc v době jízdy Truckerů,to si uvědomí jen málo lidímtíém nechci říci že budeme jezdit jako prasata ale nee divit se tomu že nekdo jede svižnejc.
Jiank jen pro přiblížení,cesta ze Šumerka do Gnasku (PL) trvá ale opravdu s odřenéma ušima 9 hodin jízdy kamionem,pak se nalodí a cca 5 hodin jede lodí na určité místo vylodění ( doba plutí lodí se bud zkracuje nebo z delšuje danou vykládkou) pak dodělá pauzu odpočinku na parkovišti a pokračuje se dál,abych to zkrátil,tak ještě není na vykládce a už jsou dva dny v prdeli jen cestou z česka do PL a z PL do česka,musíme počítati cestu dom také !!! ted záleží na vykládce ,kde je, jak dlouho vás složej..... to si také spoustu lidí neuvedomuje ! prostě pokud si o tom bude chtít někdo pokecat v větším rozšíření,jsem nakloněn tomuto tématu,ale jinak budu vždy hájit TRUCKERY,protože lidé v osobáku mohou za 90 % nehod,ale pokud je v tom kamion,automaticky muže za to kaomion !!!!!!!!

Zchnutí :
muj názor je ten,pokud se odbourají ploužilové po cestě typu děbil co jede 40 - 45 v obci a 70 - 75 a pokud jede 80 tak by měl dostat stříbrnou hvězdu za statežnost mimo obec, bude uplně jiné ježdění !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aumirek

15.12.2010 20:53:43
Turbik tak tohle jsem sice nikdy nejezdil dříve tak max liazka s návěsem případně tatra s oplenem a stožáry ale i to už je dlouho v poslední době to byl nisan 8 tunovej.A to už byl spíše výlet než nějaká práce třebas ostrava praha nebo často ostrava liberec tábor a pod.To byla pohodička dojel jsi tam zajistil sis někde hotel naložil a druhej den zpět.A mezitim občas audina s manažery na letiště nebo nejakej ten raut ale to jsem popravdě nemusel ten nisan mi byl milejši

Neaktivní člen

15.12.2010 21:10:21
No právě proto to píšu,spousta věcí je někde jinde !! ty časy a náklady a spaní v hotelu smajl 1 já mám volvo FM a říká mě tomu minibíke nebo Kinder volvo smajl 1 ale chrupec luxusní smajl 1 zalehneš a chrníš jako dudek po 15 hodinách výkonu. zapřemýšlejte chlapy nad tím,co sjem tu napsal,vše očem jste tu mluvili a hrudajs špekuloval zapoměnte,opravdu je to dneska letecká společnost ta autodoprava a nemáme to jednuché,proto tu znova melu o němcích,ti to respektují,poukazuji na to proto,že je tosousední stát,určo by vás nezajimalo jak se jezdí a chovají řidiči ve španělsku nebo Slovisku,tak proto.
jinak je to garda no,za měsíc okolo těch 12 až 15 tisík km natočíš,když máš dobré trasy a nepotkáváš často SUPER ŘIDIČE TYPU JÁ MÁM DŮCHOD A JÁ SEM KING OF ROAD smajl 1

tom

12.04.2011 19:45:20
Zajimavý článek,tak jsem využil toto tema a trochu ho oprášil...
www.autoweb.cz/rozsah-dokazovani-v-prestupkovem-rizeni/

Hrudik

Tak to sem já

12.04.2011 21:34:23
A jak to teda je můžou MPéčka měřít neboné a zajakých podmínek smajl 12
edit:Tak sem něco málo našel www.autoskoly.cz/aktuality/mereni_rychlosti.htm

jozef1974

03.05.2011 20:41:23
vy se mate

Hrudik

Tak to sem já

03.05.2011 22:06:37
chlast bych uplně zatrhnul a měšťákům bych místo radarů koupil kola a pořádný boty a ať mrskaj do ulic hlídat bezdomovce a hlavně pejskaře
je mi z toho na zvracení smajl 32

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme