Kdo načepujete naftu buď v zaječicích u chrdimi a nebo v tejnici u hrochova týnce máte 99% šanci že budete mít v palivu vodu !! Vím to naprosto jiste ze skušeností a i podle stále umlčujcího hodnocení ČOI.
V tý tejnici u HT ani ten Benzin není zrovna kvalitní kdo nemusíte nečepujte tam
Neaktivní člen
18.10.2011 19:24:34
Já teda v Tejnici tankuju už X let a problém jsem ani jednou neměla... Narozdíl např. od Chrudimský Shell. A ani ta benzínka v Tejnici ještě v žádným seznamu nebyla...
No ono to na ten benzín jede ale veř tomu že to umi jezdit i lepe ale celkove se dá říci že PH stojí v ČR pěkně za ho*no , když to srovnám se slovenskem a nebo chorvatskem (pro rejpaly v chorvatsku jsem ještě microu nebyl ale co jsem se s lidma bavil )
Neaktivní člen
18.10.2011 20:11:51
Jo, to umí, jsem spokojená na OMW, ale tam jezdím málokdy, kvůli ceně. Ale když to porovnám s tím, jak mi to jezdí, když natankuju u Shell, tak to je velký plus pro Tejnici
Edit: Vlk: jj, to je ten dlouhodobě řešený problém
Já se shell v chrudimi nemel nikdy problem .. a zdalo se mi ze jsem ujel vic km nez napr makro v HK (i kdyz rozdil ceny je skoro 2kč( tak je otazka co je lepší .. ale myslim ze ve finale to vyjde na stejno