Tak po ženskejch sem nekoukal ty dou mimo mně a udělal sem si to sám vlastní blbostí protože člověk myslí na milion starostí při řízení a nějak sem pozapoměl na lípu a nestihl sem to dobrzdit. Kapota pude vytáhnout traverza pod nárazníkem je pokroucená jako prase brejle pod světla sou nasračku prsa na čumáku pudou vytáhnout a blatník je tak zmačkanej asi jako papír od žvíkačky takže se bude schánět novej náraznik je prasklej takže zavařit a blinkr ten ani nevým kde je.Potom nové lakování Takže asi tak Je to prostě na dlouho
No podle fotky to vypadá na parkovištní nehodu,podle popisu to byla šleha tak mezi 60-80 km/h.Ještě že ty Terrána jsou z pořádnýho materiálu,vím co říkám (před rokem a půl jsem se klouzal po ledovce a odnesl to taky pravej přední roh) Hlavně ,že se nikomu nic nestalo
šle ha to byla pěkná ale dneska sem zase pokročil traverza je srovnaná a rohy místo bodování sou celý ovařený ještě přidám nějaký výztuhy aby se to zpevnilo. Prsa sou vytažený vyklepaný tak ještě malinko poheftovat praskliny no a to nejhlavnější musím sehnat na to díly takže kdyby někdo věděl o .: pravým blatníku blinkru a černým rámečku co sou na něm chycený světla za super kačky tak šup sem stín jinak budu muset zaúkolovat přítele Piotra v PL protože na Allegru toho je hafo.
Neaktivní člen
14.07.2012 20:17:29
Zeptej se cvancíka,ten má nějaké pitomosti na spředaš,jen nevím,co vše má,dle mě jsi ale lípu netrefil
Pokročil sm asi tolik že mám traverzu hotovou teď se seru s rámem poněvač v ČR není blatník a když je tak ho nechtěj poslat poštou a jet pro něj do Jindřichova Hradce se mi peškem nechce rámeček pod světla mám od Filipa novej ten by mněl dorazit během příštího týdne takže zatím asi tak
Ten ze Žďáru nad Sázavou je kousek, tam se ti můžu stavit a příští týden dovezu. Jestli se s ním dohodneš dej mi vědět co nejdřív v Neděli jedu do Kostelce a budu tam 14dní.