03.01.2011 16:00:16
Mam problem z Microu 1.3 rok 95 hledal jsem to vsude i pomoci vyhledavace ale nic v tom jaky mam ja problem mi to nenaslo no zacalo to z prituhovanim zimi kdyz jsem otocil klicek v zapalovani do 2 polohy kdy se maji rozsvitit kontrolky tak v tom prvne zacalo cvakat asi nejake relatko a kontrolky blikali no po par pokusech to prestalo a slo to nastartovat no dneska jsem dosel k auto otocim klickem a nic jako kdyby to relatko uplne odeslo muzu tocit klickem jak chci ale kontrolky porad zhasle ani se mi neozve benzinove cerpadlo radio taky nejde funguje pouze pres klic co mi jde asi jen tak na aute jsou svetla a vystrazne blinkry jinak nic muze mi nekdo prosimvas poradit kde by mohla bit zavada pojistky jsem vsechny prosel a jsou v poradku
edit: Nevim no co stim je vsechni pojistky jsem o5 prosel a jsou dobre baterka je taky ok a fakt jediny co mi jde v aute jsou vystrazne blinkry svetla a hodini na pristrojove desce nic jineho nejde jinak elektrika do pojistek jde tam zavada neni do spinaci skrinky taky jde protoze kdyz otocim klicem tak se mi sepnou hodiny ale dal se nemohu dostat abych to rozjel nevim jak dal a jestli je to fakt to relatko jak si myslim tak nevim kde ho mam hledat ale nejspis nektere vedle pojistek ale nevim jake.dekuji za dalsi informace

edit: Nevim no co stim je vsechni pojistky jsem o5 prosel a jsou dobre baterka je taky ok a fakt jediny co mi jde v aute jsou vystrazne blinkry svetla a hodini na pristrojove desce nic jineho nejde jinak elektrika do pojistek jde tam zavada neni do spinaci skrinky taky jde protoze kdyz otocim klicem tak se mi sepnou hodiny ale dal se nemohu dostat abych to rozjel nevim jak dal a jestli je to fakt to relatko jak si myslim tak nevim kde ho mam hledat ale nejspis nektere vedle pojistek ale nevim jake.dekuji za dalsi informace