heudík,: teda ta trat pro T2 ostuda,ale jinak volba je jasná,pokud se s T2 naučíš jezdit a ovládat zakladní prvky,tak budeš králem terenu,je lehčí,než ostatní offroady,samosvory pracujou Ok,pokud nejsou poškozene lameli v difu,místa je tam určo více,než v posratem Golfu,ty auta přímo nesnáším,páš už ten název Golf je tak prosranej po celem světě,že to ani hezké není,ikdyž ten typ,očem se tu točí je minimálně vidět,jinak hrudík má na předku volnoběžky,novější typy aut,jako mám já nebo Tur to nemají a nic ti tam nerachtá,tak jako Hrudíkovi na videu,to byli volnoběžky automatky,určo tu bylo řečeno vše,ale pokud chceš malej tank,z nesmrtelným motorem,tak T2 je to dokonalé,navíc tady ti hrudík bo já nebo spustu domamontu poradí,co s tím a kde sco sehnat,na to je tu expert Hrudík,ten ví kde co sehnat,pokud se něco posere,jinak Turovi jsem předvedl osobně,co dokáže terrano na 31 At pneumatikách ve správných rukách,ted si představ,co to dělá,pokud nazuješ 31 MT,to je potom skoro vše monžné a jak se řiká nic není nemožné.
Tak si to nechej vrtat hlavou a navíc Benzín není palivo,ale NAFTA,to je to pravééé