27.01.2014 11:18:05
Dobrý den celému nissan clubu mohl bych poprosit o rady nebo nějaké finty atd protože už jsem zoufalej
Vi kteří mně znáte víte že už sice delší dobu nevlastnim nissana ale tuhle značku mám pořád strašně rád . Tedy k věci nedávno sem přivezl si domů skoro veterána Opla Kadetta E 1.6 Diesel Rv 86 . Na to že je to starej krám tak naprosto bez problému karoserie nemá v sobě jedinou díru a motor perfektní starty taky až do minulé soboty jak udeřily ty mrazi přijel sem z tím večer domů a druhej den ráno už nic né a né chytnout !
Vyndal sem tedy baterku šoupnul jí na půl dne na nabiječku a nic . Tak se vzalo další auto napíchly se kabely a nic , má snahu chytnout ale nechytne
Včera sem doumal nad tím co dal koupil do kanistru naftu a nechal jí doma mírně ohřát nalil sem jí do nádrže a zase nic
, nahřál sem a odvzdušnil naftovej filtr do kterého sem ručně injekci vstřiknul vlažnou naftu při tomhle pokusu to mělo největší snahu chytnout z výfuku šel normálně dým ale prostě né a né se roztočit . Bohužel nemám garáž a tady v okolí nikdo z kamarádu nebo známích taky nevíte někdo nějakej fígl jak to zprovoznit roztahovat to moc nechci aby se to náhodou nepotkalo ikdyž je to starej holej diesel . Vím že sice tohle auto tady nemá co dělat ale je mezi vámi hodně šikovnejch hlav a rukou
za každou nápovědu děkuji .