Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / Pravděpodně zamrzla nafta

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Pravděpodně zamrzla nafta
Hrudik

Tak to sem já

29.01.2014 21:24:01
Zkus dát hned za čerpadlo na hadici tu pet flašku s naftou a vyzkoušej to předpokládám že auto do té doby než jsi ho koupil jezdilo že to nebyla někde nějaká uloženka. Náhodou nezkoušely ste fouknout kompresorem do hadice za filtrem směrem do nádrže může bejt třeba přicpaná. Pochybuji totiž o tom že by auto při takto malích mrazech stratilo zničeho nic tlaky spíš mi připadá jestli to nebylo nastražený.
Ty tři válce maj nulovej tlak nebo něco málo maj zkusil bych změřit kompresy tam maj nějakou tolerancy.

jozef1974

30.01.2014 17:20:49
taky si myslim že i když maji slaby tlaky tak by to na roztaženi chytlo, spiš by tlaky stracel postupne a vykon taky, ale jen tak z niceho nic stratit tlaky to nemuže. leda že tam byla misto chladici kapaliny čista voda

Demon

30.01.2014 17:35:32
Tak Hrudíku postupoval sem podle tebe a zase nic a hlavně ten motor každým pokusem o natočení má menší a menší snahu . Auto bylo celí léta garážovaný paní sním sice jezdila ale jen v létě přes zimu stálo já z tím jezdil cca 2 měsíce a byl sem spokojenej téměř žádná spotřeba ale auto mi stálo venku před barákem . Olej se kontroval voda v něm nění ani emulze na víčku sundal se kryt z rozvodáku atd kamarádi mechanici nastavily rozvody tak jak maj bejt i čerpadlo atd a nic dřív mně snahu aspon chytnout a točil a šel z výfuku čoud ale tet už je to takový líný jen občasný protočení smajl 43 smajl 43

tom

30.01.2014 18:18:10
Pro mne, který řeším mechaniku jako svůj obor je zcela nepochopitelné, že by válce, a to tři jak píšeš, ztratili tlak při prvním mrazu. To není mechanicky ani možné. Je to sprostá injekční stříkačka. Podotýkám jeden válec. Takže tlak neztratí ráz naráz.... Pokud bude špatné těsnění pod hlavou, je to jiná....Nicméně dle tvého popisu se to nijako neprojevuje. Nevím, ale to není důvod, poslat tohoto kokťáka do šrotu. Kamarád na řízkové palivo, ma bufet, najezdil na tomto motoru 550tisKm.

Demon

30.01.2014 20:15:40
Tome já tě chápu všichni i já sem se učil automechaničinu a nechápu to jedině rozhodit motor a poskládat ho znova . smajl 44 smajl 7

Demon

30.01.2014 20:17:57
A nebo je tu varianta kterou mohu mít vyndat to a dát tam motor z Vecry A 1.7 D ale aby to tam šlo uložit .

Hrudik

Tak to sem já

30.01.2014 20:50:08
A takovej dotázek čerpadlo dává? Schodil bych jeden přívod ze vstřiku a skusil protočit nebo jestly máš možnost někde odzkoušet tak celý čerpadlo ven a otestovat na čerpadle bejvaj sejtka není třeba přicpaný?

Demon

30.01.2014 20:55:23
Čerpadlo bych musel odvést známemů do Bosch Car Service tam se na čerpadla přímo specializujou ale aby to nestálo balík .

Hrudik

Tak to sem já

30.01.2014 21:06:11
Zkus sundat přívod nafty na čerpadle a koukni tam jest ly tam není sejtko může být ucpaný nějakým flundrem z nafty a v tom může být taky zakopaný pes.

Demon

31.01.2014 10:52:34
Hrudíku moc ti děkuju za veškerý info dneska po práci se v tom zkusim ještě poštourat smajl 7 smajl 44

Hrudik

Tak to sem já

31.01.2014 11:42:25
ještě nás napadlo na čerpadle by měla být jehla uzavíráni paliva kolegu to prý taky podle toho jak to četl potrápilo úplně stejně zkontroluj přívod proudu často se prý stává že kablík upadne skus jestli cvaká a dyžtak ven zkusit vyčistit nebo novej ventil

jozef1974

31.01.2014 14:46:58
ja bych ten ventil vysrouboval a vyndal uhlik ,skusil bych to bez uhliku to je jistota ale bacha potom motor nechcipne po vypnuti kličem,jinak Hrudik ma pravdu takhle me vycvicil jednou ventil na IVECO turbodaily.
Kurvitko

Hrudik

Tak to sem já

31.01.2014 21:09:42
Prý by to všemu mělo odpovídat motor točí a nenaskočí kdyby neměl tlaky tak i přes ten jeden válec by se to mělo chytnout. To že z výfucku nejde ani slza koře by znamenalo že čerpadlo nekrmí tudiž filtr zkontrolovaný a stále nic čerpadlo nastavený Ale!! nikdo nezkontroloval jest ly čerpadlo dává rotační čerpadla udajně nemaj sítka tak že jedině přívod nafty. !!!!JEHLA!!!!! A jest ly to už nebude ono tak ať se propadnu do západního německa (tam se maj aspoň dobře smajl 3 ).

Demon

01.02.2014 10:11:16
Tak Kamarádi dal sem na vaše rady hrudíka a pepči1974 a začalo to mít větší snahu chytnou ale nechytne ale už to není jen takoví to líný protčený motoru ale točí líp než před tím čepardlo bylo taky venku a funguje ale tet zase babo raď co dál půlka auta rozkuchaná ale je Pravda Hrudíku i Jožko že po pročištění tý jehly to jakoby chce blafnout . Z výfuku jde dým při pokusu o start a není černej !!

tom

01.02.2014 12:19:40
Ještě znova zkontroluj dotažení žhaváků a pokud jsi měl venku, tak i trysek. Měl jsem něco podobného u Volva a tam to bylo tím, že jsem dal nové podložky pod vstřiky a ony měly o maličko větší tloušťku... Chovalo se to zcela příšerně.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme