Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Občanské sdružení

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Občanské sdružení
Neaktivní člen

16.10.2011 20:08:35
Zakládám toto téma, i když občanské sdružení byl Tomův nápad. Tak doufám, že mi to odpustí smajl 7 .

Takže, já jsem psala, že žádné OS zakládat nebudu. Ale ve vaně jsem nad tím přemýšlela a dostala tenhle, možná bláhový, nápad.

Jsme klub, který se týká aut a jejich provozu, využívání atd... Takže OS ano, ale možná by stálo za to popřemýšlet nad tím, jak toho využít a jak moci pomoci...

A tak mě napadlo, proč nepomoci např. lidem postihnutým nebo zasáhnutým autonehodou.

A teď, jak bych si to asi představovala:

1) na jaře bo létě pro ně uspořádat např. dětský den a večer s koncertem
2) v zimě, v období plesové sezony pro ně uspořádat ples, kde by hlavním bodem byla např. dražba, z níž by se peníze použili např. na pomoc koupi inval. vozíku nebo tak něco

Asi si budete ťukat na čelo, všichni víme, jak je to se sponzorama, ale na druhou stranu:
1) máme skvělé zázemí (RZ RADOST), kde nám vždycky vyšli vstříc
2) jako OS bude snadnější sehnat sponzory, a o to víc, když to bude pro dobrou věc... Navíc bude i důvod komunikace s medii a tím i reklama pro dobrou věc
3) když si vezmu, kolik peněz se za sraz utratí v chlastu, proč je neinvestovat jinak
Je mi jasný, že to nebude fungovat za půl roku, stejně tak, že to bude stát moře času, práce a úsilí, ale proč to neudělat pro dobrou věc.

Je to jen nápad, který mě jen tak napad a hned jsem ho sem takhle syrový vystřihla, ale zkuste nad tím aspoň popřemýšlet.

tom

16.10.2011 20:38:18
Beu,budu možná trošku syrový,ale překvapuje mě,že právě ty zalkládáš toto téma... Podotýkám,-že mě to překvapuje v pozitivním slova smyslu.... Tak přesně jsem to myslel do budoucnosti,nicméně nevím,a znova píšu.... NEVÍM...zda do toho s tímto přístupem a lidmi zde jíti... Já osobně se teď dost bojím. To je můj názor za poslední měsíc. Jinak vše mám připravené už od začátku prázdnin.... Ale momentálně nejsem přesvědčen o tom,že vše,co jsem nad tím strávil,má smysl... Bohužel.... Pokud bych do něčeho takového šel, a do toho spadá i tvůj příspěvek,chci,aby to fungovalo,alespoň na poloprofesioínální bázi... A to tu do dneška nevidím.... Bohužel. Pokud se do toho někdo z Vás chce pustiti,tak to jen chválím,ale to už není o tom,že zrovna dnes chci,ale o tom,že chci celý rok.... Včetně toho,že budou fungovat stránky,srazy a vše okolo.....

Neaktivní člen

16.10.2011 21:17:16
Ano Tome, souhlasím s tím, že vše MUSÍ fungovat. Nechci se nějak hájit, ale nemyslím si, že zrovna Ty, já, Sluník, Hrudík, Jožko, i když jsou období, kdy prostě nemáme z určitých důvodů chuť na klubu "pracovat",jsme Ti, na kom stojí fungování klubu. Přesně jak jsem to řekla včera Puczmikovi - když nejsou základy, těžko na tom stavět.
Jak jsem psala, je to nápad, ale chce o tom mluvit a chce na tom pracovat. Možná to bude někoho motivovat k tomu, aby se začalo víc dělat a víc na tom klubu pracovat.
Možná by stálo za to, dát zhruba představu, návrh na papír, zjistit, zda a za jakých podmínek by šlo tu představu přeměnit v realitu, co by k tomu bylo potřeba atd.
Jsem ochotná, dá se říct, že jsem získala motivaci smajl 7 , do srazu - tj. do schůze před mikulášem to dát zhruba na papír a věnovat se tomu.
Ale chce to vidět zájem i od jiných členů.
A to rozhodně nebude, když se podívám, zda na toto téma někdo reagoval, že uvidím 9 shlédnutí, ale pouze 2 příspěvky.
Z toho je pak člověku akorát špatně a všechno úsilí, práce a nápady bych nejradši zase zahodila...

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

17.10.2011 07:35:39
Já nejsem proti. Tom můj názor zná. Toco píšeš ty Verčo je taky dobrý nápad. Docela velká přidaná hodnota. ale myslím si že to bude běh na dlouho trať.

a co se týče te poloprofesionality. Tu si myslím, že máme i tady a teď. akorát jak psal Jožka je největší problém komunikace (aby to zas nevyznělo špatně - zde na webu).

A jinak si nejsem zasejc až tak jistej, že bych já byl "ten stavební kámen" na kterém všechno stojí. smajl 8

sluník

17.10.2011 14:30:56
Tom to má docela luxusně rozpracované. Jen nevím, jestli se do toho v této situaci pouštět.Nechala bych to třeba do příštího roku. Nápad se mi líbí.

Neaktivní člen

17.10.2011 15:48:47
Jo, jak to má Tom rozpracované nevím, páč se nepochlubil smajl 5 smajl 10 .
A s tím příštím rokem - ono to by to dřív ani nešlo, páč to by chtělo spoustu času a pořádnou přípravu... Spoustu telefonování atd., atd., atd. smajl 11

Neaktivní člen

17.10.2011 15:50:03
Jo, a Vojto, nikdo neřekl, že si základní kámen, na kterým všechno stojí nebo nestojí, to si to zase špatně pochopil. Řeč byla sice o stavebním kameni, ale tím byly myšleny funkční klubové stránky a komunikace!!!

Neaktivní člen

17.10.2011 15:50:04
Jo, a Vojto, nikdo neřekl, že si základní kámen, na kterým všechno stojí nebo nestojí, to si to zase špatně pochopil. Řeč byla sice o stavebním kameni, ale tím byly myšleny funkční klubové stránky a komunikace!!!

Neaktivní člen

17.10.2011 16:16:18
jůůůů, a já právě ted na něco přišla smajl 11 a mám z toho radost smajl 11, ale je možný, že na to přišel třeba i Tom, to já nevím smajl 11. Každopádně by možná bylo dobrý, aby jsme se s tátou sešli, teda jestli bude chtít smajl 11, ještě před tou schůzí a každý dal, co má a jakou představu, abysme to třeba na tý schůzi probrali podrobněji a už s nějakým konkrétním návrhem... Co Ty na to Tome? smajl 7

tom

17.10.2011 16:23:34
Nemám s tím problém se sejíti dříve. Rozpracované to mám tak,že by byla registrace O.S. otázkou max 1 měsíce. Vojta má podklady a Sluník také,můžeš na to tam kouknout.
Důvody.proč s tím až tak neotálet sdělím osobně. Fukční stránky je skutečně nutnost... smajl 44
Vojta ví,že by to bylo na něho dost úkolů,které bych chtěl poměrně promptně... smajl 7

Neaktivní člen

17.10.2011 16:27:17
oki, tak já na to teda u Sluníka juknu smajl 11... Jinak jsme spolu s ní mysleli, že pokud bude zdráva, mohli bysme to sfouknout v neděli, páč má volno... smajl 7

tom

17.10.2011 16:54:49
Klidně,já jsem pro. To se ještě domluvíme. Minimálně Vojtu bych rád u toho také... Mrkni na to,zkontroluj Sluníka a pak se domluvíme na dalším. To platí i pro ostatní moderátory,které by to zajímalo.

Neaktivní člen

17.10.2011 17:08:39
Oki, jdu na to mrknout, zkontrolovat Sluníka a na ostatním se domluvíme smajl 26

jozef1974

17.10.2011 18:39:38
tak ja myslim ze zalozenim OS to nabere spravny smer, spoustu veci se usnadni,nejake se skomplikuju ,ale pokladam to za velke + ,ostatne Tom muj nazor zna. To ze som trochu od ruky neznamena ze nepomozem, budem velmi rad ak budem mohol co i len malo pomoct, takze sa nebojte na mna s nejakou poziadavkou obratit, a ostatne to k vam az tak daleko nie je.

tom

17.10.2011 18:50:02
Jasně,že každá pomoc je vítaná. smajl 44

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme