Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Občanské sdružení

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Občanské sdružení
Hrudik

Tak to sem já

14.12.2011 21:06:24
Jůůůů hele já ji našel tak sem asi 9. smajl 1

tom

14.12.2011 21:22:27
Martine,mohu jen potvrdit tvá slova..... smajl 44
Tak to abychom už začali pomalu konat dál... smajl 1 Vyzvu kolegy z přípravného výboru. smajl 26
Momentální stav:
Tom
Slunik
Puczmeloun
Beuča
BigT
Honza
Maximka
Jožka
Hrudik

tom

17.01.2012 18:41:27
Jen malý,vlastně velký dotaz. Má vůbec někdo z Vás chuť pracovat pro O.s. nissan-club.cz,a nebo upřesním... Má vůbec ještě někdo z Vás pracovat jakýmkoliv zpusobem pro club?????
Pokud jde o O.s. zrušit to je jen jeden pitomý dopis...
Pokud jde o club, myslím fungování,je to jen na Vojtovi....
Zatím mě připadá,že to vše chci jen já... A fakt už mě ten přívlastek vadí. Takže... Vyjádřete se prosím,zda má cenu,ještě tady,nebo i třeba na Jelení blbnout.
Zatím jsem pro O.S. v mínusu cca 1000kč. Nepřipomínám to proto,že to chci hned zaplatit,ale nezlobte se,není to jen můj klub.... A nechci říkat,co už mne od prvního srazu vše stálo....
Nešlo mi do teď o peníze,a kdo si to myslí,ať jde do prdele...
Jde mi o přístup,o přístup lidí do toho zainteresovaných....A ten je zoufalý.
Odešel jsem v pohodě z FC. A POKUD SE TADY NIC NEZMĚNÍ, ODEJDU VE STEJNÉ POHODĚ I Z TĚCHTO STRÁNEK.
Nezlobte se. Ale je mi 48 let...... Takže jsem vlastně napůl Komunista,ale jen řeknu jedno.... Vlastně neřeknu,protože je vlastně všechno v POHO. Jen dovětek,přátelé proč vlastně jít dál?????
Je k tomu nějaký Důvod????
Pro mne momentálně ne..... A na kamarády mám telefon....

Alexxx

17.01.2012 18:58:42
Jestli je toto jako reakce na prispěvek o Martinove srazu tak to nelze spojovat aktivitu s clenama kdyz nevedi co maji odpovedet , vsichni moc dobra vime ze je to ve stadiju ze uź je to OS ale ješte ne plnohodnotny ne ? tak bych nějak moc nevašnil emocema , trebato fakt je jen o tom ze nikdo neznal odpoved na zdanlive jednoduchou otazku smajl 10

sluník

17.01.2012 19:05:40
Proč rušit? Nejdřív je potřeba schůze a zvolení představenstva.takže šup, termín.

jozef1974

17.01.2012 19:28:32
takze ja sem ochoten, pokud to bude mozne a potrebne obetuju cokoli kvuli pratelum a tomuhle klubu kteremu vdecim za tyto pratele, chci aby to O.S. fungovalo nadale.
ale taky potrebuju vedet co se ode mne ocekava
takze ja chci aby to slo dal smajl 44

Hrudik

Tak to sem já

17.01.2012 19:57:00
Souhlasým s Jožkou také nevým co a jak. Jak všichni výte snažím se uspořádat sraz terrán a chci aby byl pod hlavičkou N-C o.s. Jestly má někdo k tomu nějakou výtku tak šup s ní do interky a já to stornuju a potom budu jenom čekat na ukoly které mi dáte. Ale také chci aby klub fungoval takovouto formou jakou jsme rozjely.

Neaktivní člen

17.01.2012 20:19:20
Já též stojím o fungování klubu jako os, ale nemáme žádné informace. Myslela jsem, že od toho je přípravný výbor, od kterého budeme mít pokyny co a jak dál smajl 5 . Tak jestli jsem někde něco zaspala, tak se omlouvám, ale nevím, co mám ted dělat.A navíc jsem ještě myslela, že proběhne schůze a tam se zadají úkoly, rozdělí funkce atd.... smajl 12 smajl 44

jozef1974

17.01.2012 20:56:09
ja navrhuji sejit se pred plesem, udelat schuzi (ale naozaj schuzi s nejakym harmonogramem aby s toho neco bilo ,ne jen sedet u piva,to muzeme i pak),schvalit to co se schvalit ma ,pripadne podelit ukoly mezi nas, protoze vim ze na jedneho cloveka je to moc, de hlavne o to aby se mohli hlavne udelat dalsi kroky, rozeslat autorizacne maily a podobne vsechno co k tomu patri.
a tedka sem nepil to vyslo ze mne ,prosim opravte na co sem zapomel a omluvte mi vasi cestimu smajl 1
je to muj navrch tak sem s dalsima

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

18.01.2012 15:20:47
Ona muže být schůze i například zde v diksuzi ... nebo taky pres skype online smajl 8

sluník

18.01.2012 23:03:07
Já skype nemám, takže zamítnuto. smajl 10 Jinak hlasovat zde můžeme, vytvoříme anketu a je to.Bo je k tomu ještě něco třeba? Předpokládám, že by to byla jen jednobodová schůze a to zvolení představenstva.
Bo ne?

Neaktivní člen

18.01.2012 23:08:31
Já se klidně schůze zúčastním, stačí říct co a kde a jak smajl 44

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

18.01.2012 23:44:08
Já jsem myslel Skype třeba pro jožku a mi co jsem kousek od PCE bychom se sešli dohromady smajl 8

jozef1974

19.01.2012 08:10:20
az to bude v rozumnim terminu(taky vydelavam), vite ze nemam problem i prijet a zucasnit se. a ,yslim ze schuze pujde udelat i pres nissan club.
Ale k veci, mam dotaz na Toma, muzes zhruba napsat co vsechno je treba projednat, jaki funkce podelit, alebo to bude stacit az se sejdem.

tom

19.01.2012 15:58:54
Takže po vychladnutí zase trochu práce. smajl 1
Jen jsem se chtěl ujistit,že si tady nebudu dělat bábovičky sám.
1.členská schůze může proběhnout v podtatě hned. Klidně i zde na netu. Počet členů musí být minimálně tři zakládající.
Nicmeně ze schůze musí vzejít zvolené představenstvo a hlavně musí být pořízen zápis,ve kterém bude popsáno,kdo se zůčastnil a samozřejmě kdo byl zvolen,kdo ověřil zápis a bla,bla,bla.
A v tom zápisu musí být všichni tam uvedení podepsaní. Což je právě ten problém.
Proto navrhuji,udělat si tady schůzi všech momentálních členů o.s.
Tady si odhlasovat tři členy představenstva. Což je záměrem té schůze.
Ale až budu dělat zápis ze schůze,uvedu jako zůčastněné ( tedy zakládající členy)jen ty,od kterých mohu bez problémů sehnat podpis do zápisu.
Tlačím na to proto,že my jako přípravný výbor,nemáme žádné pravomoci.
To znamená,že např nemůžeme oslovovat sponzory,nemůžeme disponovat s penězy na účtě,nemůžeme jakkoliv za o.s. jednat.
Čili toto vše mohou jen řádně zvolení členové výboru.
Proto musí zápis z této schůze obsahovat všechny potřebné náležitosti.Např v Bance ho budou mít založený.
Nakonec zápisy z těchto schůzí je možno najít na netu,takže tam lze spatřit,jak to dělají ostatní.
Pro Vojtu z toho vyplívá,že bude nutné pro členy zpřístupnit sekci Diskuze O.S.
A tam si můžeme vytvořit volební Diskuzi.
Před plesem bych už chtěl udělat schůzku číslo 2.
Tam by už zvolený výbor přednesl,co se udělalo,nějakou zprávu o stavu financí a také nějakou vizi do budoucnosti. Pokud s tím takto souhlasíte,pustíme se do toho. smajl 7

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme