Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Občanské sdružení

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Občanské sdružení
sluník

11.04.2012 21:25:19
Platba hotově se mi zdá celkem nevhodná, zvlá3ť když bude dotyčný z Čiernej pri Čope a na srazy nejezdí, to by jsme taky mohli čekat 10-15 let.Dala bych platbu převodem bo složenkou.Hotově lze akceptovat u lidí, kteří jezdí na srazy bo se setkávají.

tom

11.04.2012 21:39:10
Už jsem s Vojtou domluvený,že tam ta možnost nebude. Je jasné,že pokud o to někdo požádá,není v tom problém,ale nabízet v dotazníku se bude jen bankovní převod.

sluník

11.04.2012 21:42:51
Oki, tak to potom jo, i když bych do budoucna uvažovala třeba i o tý složence. Ještě stále někteří dostávají penize na ruku.

Neaktivní člen

11.04.2012 22:26:44
Jenže za složenku v dnešní době zaplatíš cca 70 korun :/... To si většina radši zajde do banky...

Alexxx

12.04.2012 08:45:34
platba hotove se mi zda nevhodna...... Proto jsem platila hotove,no nic. Jak muzete vedet ze se na srazu neukaze. Jo a dalsi vec jak pise verca tak kazdej nez aby zaplatil 7petek za acko tak radsi pujde do banky a nebo rekne znamymu at mu to zaplati ale v hotove nevidim ale vube ale vubec zadnej problem.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

12.04.2012 10:16:09
takže smajl 11
1) Rávis odpovedel. Byl mimo republiky a email mu zapadl. Proto jsem mu ho přeposlal znovu

2) CO se týče hotové platby. Pokud dotyčný bude chtít tak se sám optá, či zeptá jak provést platbu v hotovsti. Zatím představenstvo rozhodlo o pozastavení možnosti výběru "hotově". Je tam tedy pouze bankovním převodem

Alexxx

12.04.2012 11:01:41
predstavenstvo rozhodlo predstavenstvo sem predstavenstvo tam predstavenstvo vam prikazuje. Hej vy uz si asi neuvedomujete proc! Vznikl novy klub.chtelo by si to uvedomit a pripomenout. Pripada mi to ze o vsem rozhoduje jen predstavenstvo a ne ostatni cleni ti co podporili novy klub aby taky mohli obcas rici jak by to chteli.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

12.04.2012 15:55:01
Honzo ...
Jestliže se Ti nelibi ze predstavenstvo tam, sem atd ... sam si mohl jit do predstavenstva. Ani si nevykrikl... Jediny vykřik byl:

"Honza - Fanda Clubu - Nelze mě brát jako osobu s PRÁVOPLATNÝM HLASEM.
Aby to všichni věděli a zase aby to nevěděl celý klub tak to pišu sem.
Pro všechna součastná a přístí jednání se mnou nepočítejte jako s oprávněným hlasem . Díky za pochopení."

Tímto textem bych rozuměl, že nechceš mít s OS nic společného tudíž by Tě nemělo trápit co dělá představenstvo, neb se bavíme pouze o OS ne o samostatném nissan-club.cz. Musíš sám uznat, že pokud bychom OS neudělali, vše by šlo do kytek. Takto máme aspoň lepší pozici pro vyjednávání atd. Nikdo Tě do OS nenutil.

I když si "Fanda nebo franta klubu" tak muzes na clenske schuzi vznést námitku a pripadne navrhnout lidi, kteří by se do představenstva hodili lépe než my a zvolit je jednoročním mandátem a tím jim udělit svoji důvěru. Viz Stanovy se kterými si souhlasil při registraci.

Koukám, že máš asi jenom Ty jediný problém s představenstvem. V diskuzi je aktivita nulová a nevšiml jsem si, že by si někdo jiný stěžoval. nehelde na to že se jedná většinou o lidi (již členové OS), kteří nový klub podpořili a stále podporují.A vzhledem k tomu, že Tě nemáme brát jako člena s právoplatným hlasem, tak bych považoval tvé "výlevy" a připomínky jako bezpředmětné.

tom

12.04.2012 18:18:03
Nebudu nijako jitřit vášně a komentovat vzájemné averze. Chci jen reagovat pragmaticky a srozumitelně.
Pčedstavenstvo dostalo nějaký mandát. A ten obnáší i to,že za o.s. rozhoduje v mnoha věcech. Pokud se kterémukoliv členovi zdá,že představenstvo rozhoduje v rozporu se stanovami,či dokonce v rozporu s rozhodnutím členské schůze,jako nejvyššího orgánu,pak je skutečně možno se buď účastnit jednání představenstva a vznesti námitku.
Pokud toto bude zaneseno v zápisu,pak je jasně daná lhůta,do kdy je nutné aby představenstvo dotyčnému na námitku odpovědělo. Většinou je to třicet dní.
Pak je možnost vznést námitku i na členské schůzi. Kde se většinou hned o námitce diskutuje a hlasuje.
A pak je třetí možnost,a to je svolat mimořádnou členskou schůzi. I to má svá pravidla.
Vše je ošetřeno stanovami. Takže to není z mojí,ani naší hlavy.
Naše snaha je aby přihlášení do o.s. bylo co nejednodušší. Takže znovu opakuji a zvýrazňuji.
POKUD NĚKDO POŽÁDÁ O PLATBU V HOTOVOSTI,NENÍ V TOM PROBLÉM. Je to jeden e-mail nebo telefonát. Ale nabídka v přihlášce prostě bude platba převodem.
Pokud by to členům obvzláště vadilo,může se o tom na schůzi diskutovat a hlasovat,ale pokud budeme řešit až takovéhle ptákoviny,tak bude schůze trvat dva dny. smajl 1
Je veliká škoda,že při těchto žabomyších válkách zaníká ta obrovská a mravenčí práce,kterou už představenstvo odvedlo.A za sebe mohu říci,že už jsem s tím chtěl několikrát praštit.
Klub je od toho,abychom si vycházeli lidsky vstříc a vzájemně se podporovali. A pokud to tak bude,tak celá pravidla nebudou potřeba. A bude jedno,zda je v dotazníku jedna možnost platby a nebo pět.
Myslím,že by šlo toto tema tímto uzavřít. A to i proto,že to patří spíše do diskuze O.S.
Jakékoliv dotazy samozřejmě velmi rád zodpovím. Bez emocí a nějakého vyřizování účtů.
smajl 1 smajl 7 smajl 44

Alexxx

12.04.2012 20:05:26
Však ja nehaním nikoho praci a starosti , to se samozřejmě cenní ale ja jsem jen vyjádřil svůj nazor smajl 10 a neříkám že chci do představenstva smajl 10

Vojto ja jen mam ,,problem,, s tím že dle meho nazoru by chtělo něco občas projednat s ostatními.

A to že ostatní neodpovídaj , no tak ať však je do toho nikdo nenutí a nutit nemuze .
Někdo k tomu prostě třeba nic nemá , druhý má ale neřeší to , třetí taky má ale bojí napsat , a čtvrtý jsem já co jsem se ozval smajl 1 a evidentne jsem vzbdil humbuk ale už jsem opravdu neveděl jak se vyjádřit aby byla nějaká reakce smajl 10

A pro VOJTU: Nech mi mýho frantu , ja ti taky nekecám do zelí ... smajl 1

sluník

12.04.2012 21:08:52
Honza:Něco jiného je platba hotově, když bydlím 12 km od vás,než když chce platit někdo hotově a je bůhví odkud. Všiml sis, že by byl dotyčný přihlášený na sraz? Tak jak ty víš, že pojede?

Alexxx

12.04.2012 21:17:29
A jak ty viš že nepřijede to jako ten co není přihlášenej na sraz tak nesmi přijet ? smajl 9 Nic prostě už je to uzavřený a jestli něco ještě maš tak mi zavolej ..... Jak psal tom považuje se to už za uzavřene.

PS: Je jedno uplně odkať je když někdo bude třeba z Českejch budějovic a bude mit cestu do Trutnova a pojede přes pardubice tak nemuže zaplatit hotově ? To je snad platba jako platba ne ?

tom

13.04.2012 01:09:12
Postup vzniku členství v bodech:
A)Vyplnit přihlášku a přečést si stanovy kde je mimo jiné popsaný
vznik členství - Článek IV.odstavec 2,bod a)b)
B)Po potvrzení přihlášky dojde káždému tento e-mail:
Dobrý den,

Rozhodl(a) jsi se stát členem Občanského sdružení Nissan-club Czech Republic. Prosíme, aby jsi si znovu přečetl Podmínky a pokud s nimi souhlasíš, prosíme o uhrazení členského příspěvku ve výši 300,- Kč na číslo účtu: 2000198239/2010 (FIO Banka). Pro slovenské občany použijte číslo účtu: 2000198239/8330 (účet vedený v EUR) a to do 15-ti dnů od obdržení tété zprávy. Poté se staneš členem OS a získáš průkazku OS a tím i výhody spojené s vlastnictvím této karty.

S pozdravem za OS Nissan-Club Czech Republic
Za Zřizovací výbor
Tomáš Bartoň

Pokud se něco nezměnilo,je tam 15dní.
Pokud někdo jede z Budějic do Trutnova padesátý den a chce zaplatit hotově,tak prostě napíše Tomíkovy e-mail,popř. zavolá a Tomík mu odpoví,že NENÍ PROBLÉM. To samé platí,když pojede na sraz. Říká se tomu KOMUNIKACE.
Pokud ale nenapíše a ani nezavolá,tak platí za
C)zánik členství - Článek IV,odstavec 4,bod c)

Uf ještě že si všichni poctivě přečtou a dodržujou stanovy a i sdělení která jim přijdou.To se pak hnedle lépe pracuje. smajl 44

Alexxx

13.04.2012 05:07:27
Ano v tom maš všem pravdu ale stale se na to dá oponovat ..... ale nemá to cenu koukám , buď nechápete nebo nechcete pochopit co se snažím vysvětlit.

Tome sam moc dobře víš že když tě v patek poślou na pondělí na služební ces tak v sobotu už to není pravda , ale u tohodle človika to bylo ovlivněný tim že byl mimo črsmajl 10

Mohl aspoň informovat , ale v dnešní době spěchu a požadavku zaměstnavatele se ani nedivím že tto prostě laicky řečeno zazdil smajl 10

sluník

13.04.2012 12:03:42
tak to asi budeš muset vysvětlit tak, aby jsme to mi nímandi pochopili. smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme