Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Občanské sdružení

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Občanské sdružení
Neaktivní člen

23.10.2012 19:08:07
možná bysme měli na hlavní stránku vyvěsit nějaký sraz... Třeba by se zde vyjádřili i Ti, kteří sem chodí jenom rýt a rozdávat rady právě v takových chvílích smajl 2

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

29.10.2012 20:22:35
Jen do mě a bijte mě smajl 2 bohužel jak jsem tu již psal jsem na tom časově špatně. Nejsem ten typ co by jen "ryl" a pak vzal nohy na ramena. hlavně to byla vždy jen diskuze, která se kvuli nepochopení zvrhla v to co neměla. ale to už nebudu vytahovat

nechci se zastavat tondy, ale mám ten dojem ze nekde lita po evrope...

Hrudik

Tak to sem já

29.10.2012 22:25:23
Když vidím jak se to tady mastí a jeden druhému háže klacky pod nohy jak se překrucujou příspěvky každý se hned nasírá končí s klubem a já nevím co všechno tak radši držím hubu myslím si svoje a taky si v duchu říkám mám to cenu.Sem do sekce nakouknu prolezu si terráno sekci a du doprdele "KURVA LIDI" proberte se
protože s takovou hle tady za chvíli nikdo nezůstane a zazdí se to tady úplně totálně Chápu Vojtu že má svého dost já sem taky v prdeli a taky tady nejsem každý den.Ale abych šťoural do Vojty že tohle to támhle to tak to né.Je to přesně jak to tady někde napsal Tom je to všechno touhle dobou každý se za něčím honí a nejčastěji za prací a proč protože o ní má každý strach a proto de jako beran a maká od nevidím do nevidím a drží hubu aby na konci měsíce pobral almužnu. Tak si myslím že by bylo fér bít k sobě ohleduplní jinak se to muže rozpustit Tom může zaslat dopis na Ministerstvo a všechno co se tady vybudovalo se může zahodit. Za mě na rovinu říkám ještě se chvýli mastěte a budu první kdo tady skončí .

tom

01.11.2012 20:38:22
Martine,máš v něčem pravdu,ale nezlob se na mě. Když se připravoval podzimní sraz,byli tu někteří jedinci přítomni neustále. A to hlavně s kritikou.
Teď jde ,,jenom" !!! o o.s. a co se děje??? Najednou to není důležité??? Protože není čas??? Ano,ani já ho nemám,proto s tím končím a říkám to na rovinu a bez jakýchkoliv výmluv. Ale každý den sem nakouknu,a když je potřeba,tak reaguju.
Vojto,na FB jsi každý den,tak proč sem taháš nedostatek času. Pokud ti klub leží na srdci,jak píšeš,tak prosím alespoň jednou za týden obětuj pět minut a nakoukni také sem. Jsi chytrý kluk a napsat příspěvek je pro tebe otázka dvou minut.A ne,reagovat po měsíci. Pak to pročíst je samozřejmě delší....
A nebo se na FB skryj,když nemáš ten čas.... Protože tam jsi byl bezmála denně.
smajl 7 Je to psané v dobrém,to jen,kdyby tě to náhodou rozčílilo. Jen udržování konverzace. smajl 1
To víš,přišel jsem právě z ranní směny trošku frustrovaný. smajl 1

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

01.11.2012 23:16:16
V pohodě Tome smajl 11 já se nerozčílím. Máš pravdu v tom že jsem na FCBK pořád, ale je to tím, že mi beží jak aplikace na mobilu na zprávy, tak mi beží současně s ICQ i chat. Takže ve finále mi to běží vždy když mám zaplé ICQ a to mám pořád kvůli práci.

jinak s těma reakcema seš na tom líp než já smajl 11 já ani nezareguji. většinou tomu totiž nerozumím smajl 2

tom

02.11.2012 15:45:50
Já věděl,že tě to nenadzvedne. smajl 44 smajl 1 Ale je vidět,že jsi se polepšil. Tedy s reakční dobou. smajl 44 smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

02.11.2012 21:21:06
Tome já to chápu vím co to je být v práci od nevidím do nevidím ráno za tmy odejít za tmy přijít a myslím že to nevíme jenom mi dva je to daný dobou a proto si myslím že bychom se mně li navzájem podržet a nedělat unáhlené závěry a jak sem psal házet klacky pod nohy jeden druhému.
Každý máme svých starostí dost.

tom

03.11.2012 05:18:24
No Martine,asi jsme se málo učili... smajl 1 Jdu na to. Doufám,že taky někdy přijde alespoň výplata.... smajl 7

sluník

07.11.2012 22:33:26
No a oslovil už někdo případné kandidáty, jestli kandidovat chtějí? Co Vojtíšku?

jozef1974

08.11.2012 12:33:30
tak Slunik ma pravdu je treba oslovit pripadne kandidaty,čas plyne rychlo, taky navrhuji aby se pripadny kandidati nestydili a prihlasil se i sami, každa iniciatyva se počita.

tom

08.11.2012 18:32:27
Myslím,že jsem v sekci o.s. oslovil všechny... smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme