Já toho mám fakt plný zuby! Tom mě vyčinil, že se neumim omluvit (po tom co jsem několikrát napsal "ano, bylo to zbrklý" - i když jsem jasně řekl, co mě k tomu vedlo), byl jsem za jednu zprávu obviněn (několikrát, aniž by si kdokoliv zjistil fakta - kromě Toma, který mi aspoň brnknul aby se zeptal jak to bylo) z pirátského rušení srazu hromadnými zprávami (nebo jak to bylo). Přeze všechno co mě sralo, jsem zakopal sekeru, a snažil se vše dodělat a pořád nějak pomáhat. Místo toho, aby to samý udělala "druhá strana sporu", zkusila se třeba zamyslet nad tím co z toho, co tu bylo napsáno, by stálo za zamyšlení, tak se tu ještě vytahuje Osek (kdes Beučo nebyla, takže víš prd jak to proběhlo) a podobný věci. Já mám dost, fakt.
A všichni jsou zticha a nikdo neřekne ani popel!!! Přeberte si sami o kom mluvim, až to budete číst, srabi!!! Už na jarnim srazu jsem těch řečí u piva slyšel až až. A tady všichni oněměli!!! Vidíte co se tu řeší a nic! To mě sere možná ještě víc, protože to ukazuje, že si ani mezi sebou neumíme říct co a jak. A když to někdo uděla, dopadne takhle. A dost!
Doteď jsem to bral jako dílčí konflikt, nedorozumění, řekněme. Ale tohle, zdá se mi, sahá hlouběji. Někdo tu má problém s někým/něčím. Vyřešte si to, dejte si věci do kupy a pak se budem třeba normálně bavit. Howgh, domluvil jsem. Zkuste dýmku míru. S marihuanou. Třeba to pomůže relaxaci.