Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Sraz XIII na podzim

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Sraz XIII na podzim
Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 10:35:49
Brnkni Puczmikovi. Tisk je na něm.

Když tak ti dotlačí celej arch. smajl 1 smajl 7

Neaktivní člen

27.08.2012 15:48:51
V plakátu necháme pouze ty 4 body, úplně to stačí, ať to není přeplácaný.

Jinak nálepky na okno vytiskni na 2 archy, vzhledem k nepřihlášeným, ale potvrzeným, nás bude víc.

Edit: jen pro zajímavost jsem se podívala na účast na loňském podzimním srazu v Oseku.

Na klubu bylo přihlášeno 51 lidí, dorazilo jich (z přihlášených 44). Nebýt holek z GT a lidí z VW clubu, byl by počet členů plus mínus stejný...
A i tak, při účasti jiných klubů to bylo považováno za oficiální sraz Nissanu. Takže prosím suďte až podle sebe. Děkuji

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 16:16:39
Beučo,

u nás bylo úplně jiný zadání.

1) My dělali klasickej podzimní oficiálně neoficiální dýchánek. Tak jak o tom mluvil Tom. Od začátku to tak bylo koncipovaný a taky to tak bylo.

2) Vzpomeň si na to, co se pro tento sraz plánovalo ještě v Práglu. Že budou v červnu viset plakáty u dealerů, propagace, že já nevim co už všechno.........

Takže o to jde. Jakej byl plán a zadání a co se z toho udělalo. Za celou dobu jsem tu nezaregistroval jediný řešení kolem toho, co se nedaří nebo že by bylo něco třeba kromě plakátu nevim jak dlouho po termínu, kdy měl "viset". Mýlím se? Třeba Tom mě sjel, že se odvolávám na pražáky, když se chovaj tak a tak. OK. Řešil to tu někdo? Ne. Dozvěděl jsem se to až od něj v týhle "diskuzi". KOMUNIKACE! Děvčata, komunikovat byste mohly. Já při svý kritice vycházel z původního zadání, resp. toho co jste si plánovaly. A z toho moc nezůstalo...

V tom je ten rozdíl. Nesrovnávej Osek s tím co jste plánovaly, ale s Broumovem apod. Ty ses vlastně ani neobtěžovala číst co a proč jsem ti psal. A opakovat to nebudu, můžeš si to sama přečíst. Nebudu tu zase psát ty "romány".

Edit: A v tom má Puczmik pravdu. Předpokládám, že víš jak to dopadlo s kasou, takže i víš, že bychom to v pohodě ustáli i bez GT. Ale nechápu, co to s tím má společnýho?

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

27.08.2012 16:16:58
Oki beru na vedomí. Zítra to vytlačím

Tady si trochu nepochopila situaci. Co se týče GT to byla domluva - kvůli přehozenému termínu pro Chaotičku. Nehledě na to že GT stály bokem a přispěli do rozpočtu, který po sraze byl v plusových číslech (i bez nich by to šlo) Byl to sraz Nissan-klubu, nebyl pod záštitou OS a programově to bylo docela našlápnuté.

Ještě si rejpnu. Píšeš že potvrzených je přihlášeno víc, než registrovaných. Co tvá slova o tom, že kdo nebude přihlášenej na sraze na klubu tak jako kdyby nebyl ?

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 16:57:04
Já toho mám fakt plný zuby! Tom mě vyčinil, že se neumim omluvit (po tom co jsem několikrát napsal "ano, bylo to zbrklý" - i když jsem jasně řekl, co mě k tomu vedlo), byl jsem za jednu zprávu obviněn (několikrát, aniž by si kdokoliv zjistil fakta - kromě Toma, který mi aspoň brnknul aby se zeptal jak to bylo) z pirátského rušení srazu hromadnými zprávami (nebo jak to bylo). Přeze všechno co mě sralo, jsem zakopal sekeru, a snažil se vše dodělat a pořád nějak pomáhat. Místo toho, aby to samý udělala "druhá strana sporu", zkusila se třeba zamyslet nad tím co z toho, co tu bylo napsáno, by stálo za zamyšlení, tak se tu ještě vytahuje Osek (kdes Beučo nebyla, takže víš prd jak to proběhlo) a podobný věci. Já mám dost, fakt.

A všichni jsou zticha a nikdo neřekne ani popel!!! Přeberte si sami o kom mluvim, až to budete číst, srabi!!! Už na jarnim srazu jsem těch řečí u piva slyšel až až. A tady všichni oněměli!!! Vidíte co se tu řeší a nic! To mě sere možná ještě víc, protože to ukazuje, že si ani mezi sebou neumíme říct co a jak. A když to někdo uděla, dopadne takhle. A dost!

Doteď jsem to bral jako dílčí konflikt, nedorozumění, řekněme. Ale tohle, zdá se mi, sahá hlouběji. Někdo tu má problém s někým/něčím. Vyřešte si to, dejte si věci do kupy a pak se budem třeba normálně bavit. Howgh, domluvil jsem. Zkuste dýmku míru. S marihuanou. Třeba to pomůže relaxaci.

sluník

27.08.2012 18:34:20
Nemůžeme už toho nechat? PROSÍM ! Každý má svou pravdu a tu si hájí. nechme toho, shoďme to pod stůl a vykašleme se na zbytečný hádky.

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 18:46:15
Sluníku, já bych to nechal bejt, ale proč si tu někdo "léčí" jiný "věci". Tohle je zástupnej problém. Nic víc. A to sem nepatří. logika jde mimo. Moc argumentů tu nepadlo. A samý protiútoky. Jenom proto, že to začala persona non grata pro jinou personu. Co to je? Beverly Hills 90210 hadr....

Edit: A já to nechám bejt. Nebaví mě to už a je mi z toho smutno.

Neaktivní člen

27.08.2012 18:57:29
Já už se v tom patlat nebudu. Pokaždý oponujete v každým odstavci něčím jiným. Praha,pak lidi,pak organizace... Mě je to už fuk,v poklidu dodělám tento sraz,doufám,že ke spokojenosti všech zúčastněných a víc mě nezajímá. Vojto děkuji za ty plakáty a nálepky,ozvu se,abysme se domluvili,jak si je převezmu.

jozef1974

27.08.2012 20:46:29
srab nejsem, a nic si tady nelečim,odpovidam tady jen k veci.
co se tyče organizace ,nebyl sem tady nejaky ten den ale sem v telefonickem kontaktu neustale (jiny vedi).
takže jestli ješte mužu v ramci svych moznosti pomoct klidne volejte a pište.

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 21:01:00
Jožko, to nebylo na tebe. A nebo si nepamatuju, že bych to zrovna s tebou řešil, u tý slivky od Jojoadra... smajl 7 Ty seš zrovna případ, kterýmu bych nevytknul nic. Už tvoje prezence na všech srazech je obdivuhodná. Na tebe to nebylo a omlouvám se jestlis to vzal na sebe.

jozef1974

27.08.2012 21:09:34
tonda promin tak sem to nemyslel ani ja smajl 1 smajl 1 , len som chcel toto tema naviest už iba k veciam čo sa tykaju organizace. vubec se nezlobim

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 21:11:33
Jasnačka. smajl 44

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

27.08.2012 21:17:59
Verča to napsala hezky ... patlat se v tom. taky mi to tak od některých přijde smajl 11 A to že se pokaždé argumentuje nečím jiným ... myslím Beučo že to psal Tonda ... něco o nějakém uzavřeném kruhu a návaznasti atd.

Me sere, že když řeknu názor, argument, tak je uplně jedno jestli je pravdivy nebo prospešný pro budoucí děni. Neb jsem to řekl já a protože jsem řekl to, co se ostatním nelíbí, tak je to hned špatně, jsem hajzl a tvrdě mě za to odsoudíte. (principem stejný důvod proč dal ruce pryc Santi)

Tim to pro mě konci a zajimalo by me v co vse se to vyvrbí. Protoze tato situace je stejna skoro jako pred kazdym srazem. Pak to utichne a za 2 mesice znova.

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 21:29:14
OK. Tady se dořeší sraz a ta "druhá" debata bude muset proběhnout nikoliv v diskuzi moderátorské, ale v diskuzi OS jako takového. Směřování klubu jako celku. Je zde evidentní rozpor v tom, kam by klub měl směřovat a to se zde a pouze mezi moderátory u tohoto srazu nevyřeší (i když se to dost kryje). Je třeba do této debaty zapojit všechny, nechat to usadit (kdo komu co proč a jak....). Myslel jsem sice, že jsme si tuhle koncepci v zásadě vysvětlili už v Krkonoších a že právě proto bylo OS založeno, je ale evidentní, že to není jasné a to vedení není jednotné (což je podmínka solidního fungování). Založme tam téma už teď. Co dát členům OS dotazník, jak vidí fungování OS? Určeme si jasnou a dejme tomu po dva roky neměnnou koncepci, probranou se všemi členy a jasně deklarovanou. Pak se tu nebudem muset přít.

Co vy na to. Mám založit téma?

Koncepce směřování OS na léta 2013-2015.... kupříkladu.

sluník

27.08.2012 22:50:55
Nápad to není špatný, jen je otázka, kolik lidí bude ochotno se s dotazníkem vůbec zabývat. jako by jsi to neznal.Naplánujte, vyřešte, ale mě do toho netahejte, mám svých starostí dost, takové je bohužel myšlení většiny lidí. takže zkusit se to může, ale výsledkem a účinkem si nejsem ani kapku jistá. smajl 12 smajl 12

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme