Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Sraz XIII na podzim

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Sraz XIII na podzim
sluník

24.08.2012 18:51:11
Na radnici se psal mail,odpověděli až odpověděli, páč tam byly dovolené. To, že tam jsou farmářské trhy ovlivnit nelze a už vůbec nelze ovlivnit délku povolení ke stání.
Emoce mlátí světem a hlavně lidma. Toníčku, až budu mít čas, tak si to přečtu, ale vzhledem k tomu, že jsem od června denodenně v práci a mám sem tam jeden volný den, ta se nezlob, ale rozhodně ho s dovolením nebudu trávit čtením románů.(omlouvám se za ten výraz, ale prostě je to moc dlouhý). Já jsem taky celkem splachovací člověk, ale sám uznáváš, že co je moc, to je moc a na mne bylo moc především to co udělal Vojta. Jak může říct, že ze své pozice sraz zruší? Copak je Bůh? Kde to jsme? Já se rozhodl, já kladu podmínky .... Takhle se nikdy k ničemu nedobereme a zvlášť ne psaným slovem. Chce si to prohovořit z ,,voka do voka". takže bych to tu uzavřela a doprobrala na sraze. A jen tak mimochodem, nikdo ti nepírá pomoc na srazech, alespoň já ne, páč vím co jsi udělal a vždy bez keců,v pohodě a rád a taky ti za to děkuji.

Big T

Si zabííííl!

24.08.2012 19:48:27
OK, kecy necháme na jindy a až budu chtít hromadně rozeslat jednu zprávu, tak dám vědět předem.

Neaktivní člen

25.08.2012 11:02:32
Tondo odpověď na otázku ohledně radnice jsi dostal. Možná jsem ve chvíli,kdy jsem si v pátek v 7 ráno přečetla zprávu,kterou mi přeposlal jeden ze členů,kterou si ty napsal,a zjistila,že nemám přístup ke svému emailu, vypěnila. Ale rekla bych,že právem. Protože tohle za zády udělat,je nefér. Stejně,jako jste si ze mě udělali s Vojtou fackovacího panáka,který na všechno sere,nic nezvládá apod. Tak tohle zase mrzí mě. Nebudu tu opakovat,že po tomhle sraze končím,protože je to zbytečný. Ale doufám,že vám to půjde líp a že vám nebude nikdo házet klacky pod nohy a ničit vaší snahu a vaše úsilí. Tímto bych to ukončila i já a už řešila jen věci týkající se srazu.

tom

25.08.2012 18:47:48
Děkuji,že se to tu vrací k normálním přispěvkům k věci.
Jen bych ještě tedy rád věděl,a asi nejen já,zda Vojto necháš udělat ty samolepky a plakáty.
Děkuji předem za odpověď. smajl 44

Big T

Si zabííííl!

26.08.2012 18:34:53
Samolepa, OK?

Oproti prvnímu obrázku je to invertovaný.

1) bude to vypdat líp na okně s folií

2) Je to lepší pro logo klubu.

3) Varianta s několikamilimetrovým bílým lemem je možná. (Něco jako je u náhledu)

Jakmile bude schválena tato finální verze budou podklady k tisku odeslány ihned. Případné dílčí úpravy nejsou v zásadě problém.

tom

26.08.2012 21:31:17
Za mě super. smajl 44 Dal bych to s tím lemem. Já osobně si vezmu dvě a jednu zkusím právě kvůli foliím ostřihnout. Ale s lemem to bude obojetný.
smajl 1
Takže ANO. smajl 44

Neaktivní člen

26.08.2012 22:40:20
Za mě též ano smajl 44

sluník

26.08.2012 23:26:10
Za mne taktéž ano. smajl 44

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 00:38:54
OK, zejtra je pošlu Vojtovi na tisk.

Toto je finál. Ještě byl mírně zvětšen řádek XIII N........

Tome, stříhat nemusíš. Bude to jenom linka, pár pixelů... (tady to v náhledu není vidět)

Ještě to ale proberu kvůli tisku. Byla by lepší celá černá kvůli přesnosti střihu (nebude vůbec vidět, když střih o milimetr ulítne - což se stává)

Věcně je to doufám správně (údaje)

tom

27.08.2012 05:20:18
Myslím,že je to správně. Jen ta třináctka mě straší. Jestli by to nemělo být alespoň třináct a půl.

Neaktivní člen

27.08.2012 08:14:02
Údaje jsou správně. A co se třináctky týká,myslím,že je jedno,jestli je to třináct celých nebo třináct a půl. Jednou to přijít muselo smajl 1

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 08:37:53
Odesláno.

Tak předpokládám, že na tmavym to bude něco takovýho. (ten lem bude tenčí, neumím stříhat)

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

27.08.2012 09:13:03
K tomu zbytku se už vyjadřovat nebudu. A myslím si, že od člověka, který byl označen jako udavač, podvráťák, ten co podkopává lidem nohy, organizuje puče, dělá z lidí krávy, debily, psychopaty atd... ani vyjádření nechcete. Jen mě mrzí jak se diskuze obrátila proti člověku (lidem), kteří jenom řekli svůj názor. Bohužel bylo opět vše špatně pochopeno. Jako vždy.

Tome: nálepky a plakáty jsem slíbil Beuče, že budou nejpozději do tohoto pátku.

Beučo: Ten plakát bude zachován tak jak je teď ? čili vpravo jen 4 body programu ?
1) Airbrush
2) Spanila jizda
3) Hudebni vecer
4) a skvela zabava

Jinak plakátu pro upřesnění 5x A3, smaolepek bude jeden arch (čili 27ks) Nejsem si přesně jist. Nebo mám udělat 2 archy ?

Big T

Si zabííííl!

27.08.2012 09:21:05
Myslím, že styling materiálů tohoto srazu bude libivý zejména pro Jožku. Nepůjde nakonec z vínový do černýho špricu??? smajl 7

Mě mrzí ještě jedna věc. Vědět, že některý z těch výhrad sdílí více lidí (a nebudu je jmenovat, vzhledem k tomu, že se nevyjádřili tady, přestože měli možnost). Mluvím o programu, přípravě a případném přenesení úkolů, pokud něco nešlo ideálně bo nebyl čas.... Ale chtějí mít prostě klid (což jsem donedávna měl konec konců stejně). Pak to vypadá, že když někdo něco takovýho řekne, tak je kibic a všechno v pohodě a bez výhrad, protože nikdo další přece nenadává. Tak to je. smajl 5 Já to považuju za krátkozraký přístup, pokud se chceme rozvíjet a být atraktivní pro nové členy, kteří pak budou atraktivní pro sponzory a ti pak s náma nebudou jednat, tak jak popsal tom ve vztahu k NCEE. Je to kruh a jedno bez druhýho nejde. Tak to je. Lidi chtěj zážitek, sponzoři chtěj lidi, zažitky chtěj sponzory a tak dokola......

jozef1974

27.08.2012 09:48:25
nalepky ok,urcite beru nejmin 2ks,až bude možny tak i 4ks

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme