Tak a trošku z vážnějšího soudku.
Bleskurychle se nám blíží podzimní sraz. Já jsem pro (i když se ho z osobních důvodů nemůžu zůčastnit) tento sraz zrušit.
Důvody
1) Malá účast
2) Nemožnost orientačních závodu ani sprintů. Nechci aby to skončilo jako ožíračka ve valmezu. (Okolí je fakt nádherné)
3) Špatná prezentace před Nissan CEE Sales
4) Potencionální konec webu nissan-club.cz případně OS
Podle mě se vše šije horkou jehlou a hodně pozdě. Podle slov Beuči a možná i Sluníka ze srazu na Nissan JukeR akci, že plakáty musí být hned a obeslat dealery atd ... komunikace s nissanem ... nic nedopadlo tak jak mělo. Plákaty do dneška nejsou "schváleny", program se měnil ještě včera ... a defacto nic není jisté .. krom kempu.
Myslím si, že daleko lépe v Praze obhájím zrušení srazu, s tím že na Jaře se do toho obujeme, než naprosté fiasko na podzim.
Je daleko lepší zrušit sraz z technických důvodů, než naprosto propadnout a pak se hrabat ze srač*k na alespoň podobnou úroveň, kterou máme teď při vyjednávacích pozicích s Nissanem ČR.
Očekávám Názor, ne členů OS, ale moderátorů. Pokud se zde, do neděle nesejdou pořádné argumenty, tak jakožto člen představenstva a správce stránek tento sraz zruším.