Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Sraz XIII na podzim

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Sraz XIII na podzim
Big T

Si zabííííl!

20.08.2012 07:48:38
V PP se ten font jmenuje Baveuse.

Jaký jsou rozměry samolepy? Udělám ti klidně kontrastní ČB verzi. Na samolepě to bude vypadat myslim o něco líp a bude to jednodušší na tisk. Budeš to mít ještě dneska.

Á la něco takovýho....

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

20.08.2012 09:30:03
rozměry jsou cca vizitky cili nejaky 5*9cm
smajl 10

Big T

Si zabííííl!

20.08.2012 12:00:12
OK. Něco sesmolim.

A ČB, nebo v barvě.

puczmeloun

20.08.2012 13:20:57
možná ČB a jen jednu barvu- červena nebo žluta atd ... smajl 11)

ale otazkou je co dalsi nazory jestli nejaky budou smajl 11

Neaktivní člen

20.08.2012 16:35:28
takhle by snad i samolepka stačila, vypadá super smajl 7

puczmeloun

22.08.2012 22:17:52
Tak a trošku z vážnějšího soudku.

Bleskurychle se nám blíží podzimní sraz. Já jsem pro (i když se ho z osobních důvodů nemůžu zůčastnit) tento sraz zrušit.

Důvody
1) Malá účast
2) Nemožnost orientačních závodu ani sprintů. Nechci aby to skončilo jako ožíračka ve valmezu. (Okolí je fakt nádherné)
3) Špatná prezentace před Nissan CEE Sales
4) Potencionální konec webu nissan-club.cz případně OS

Podle mě se vše šije horkou jehlou a hodně pozdě. Podle slov Beuči a možná i Sluníka ze srazu na Nissan JukeR akci, že plakáty musí být hned a obeslat dealery atd ... komunikace s nissanem ... nic nedopadlo tak jak mělo. Plákaty do dneška nejsou "schváleny", program se měnil ještě včera ... a defacto nic není jisté .. krom kempu.

Myslím si, že daleko lépe v Praze obhájím zrušení srazu, s tím že na Jaře se do toho obujeme, než naprosté fiasko na podzim.

Je daleko lepší zrušit sraz z technických důvodů, než naprosto propadnout a pak se hrabat ze srač*k na alespoň podobnou úroveň, kterou máme teď při vyjednávacích pozicích s Nissanem ČR.

Očekávám Názor, ne členů OS, ale moderátorů. Pokud se zde, do neděle nesejdou pořádné argumenty, tak jakožto člen představenstva a správce stránek tento sraz zruším.

Neaktivní člen

22.08.2012 22:30:12
Takže. V tuto chvíli řeknu jediné. Na srazu pracuji již od konce srazu jarního.

Jednání s Prahou - p. Horáček a p. Vodička sami řekli, v polovině srpna.
Plakáty - holt nejsem odborník, já je nenakreslím
Účast - je jako vždy
Orientační jízdy - nemohu za to, že jednání s městem dopadlo tak, jak dopadlo.

Ty si Vojto jako správce dělej co chceš. Jak to bude se srazem je mi v tuto chvíli už úplně jedno, já chci svolat schůzi a s klubem končím. IHNED.

A dovětek... Upozorňuji, že všem sponzorům - stávajícím, i těm minulým napíšu důvod, proč ukončujeme - jako klub, s nimi spolupráci.

puczmeloun

22.08.2012 22:41:53
ad1) Nechci se Tě dotknout, ale řekněmě si upřímně, že od jarního srazu na tom makáš hodně. a to tak, že jednou si tam byla s námi a pak maximálně komunikace poslední týden, co si mi řekla. Když jsem se Ti nabízel s pomocí před 3mi týdny, tak si to odpískala z osobních důvodů a pak se nic nedělo ...

ad2) Nevím co řekli v Praze, ale já si pamatuji "ne hned, ale během prázdnin se spojíme" a upřímně řečeno ... dle Tebe v polovině sprna .. a psát jim 21. email ....

ad3) Moc dobře si pamatuju, že se Tonda nabízel s plakátama na JukeR akci ... byl "odpálkován"

ad4) Jednáni s městem dopadlo tak, že vjzed je povolen na půl hodiny. Pak se klidně můžou účastníci přesunout jinam a tam se může orientačka odstartovat ....

ad5) Ano ... standartní ženská emoce ... je problém ... utečeme před ním ... a hodíme to na někoho jiného ... a jak píšeš, jak to bude se srazem, že ti je jedno ... je hodně vidět jak Ti "záleží na členech"

puczmeloun

22.08.2012 22:43:59
A na ten Tvůj dovětek:

1) By me zajímalo co jim tam napíšeš
2) Proč s nimi ukončujeme spolupráci, bo nikdo nic takového neřekl.

Neaktivní člen

22.08.2012 22:50:06
vzhledem k jednání se sponzory, penězům který mě to stálo, času a energie atd... Napíšu jim, že se s nimi loučím, že odcházím nejen z OS, ale i z klubu (z důvodů neschod na klubu) a že jim děkuju za spolupráci... Takže tak...

Ty si začal tímhle potápět loď, já ji dám poslední zásah...

puczmeloun

22.08.2012 23:02:10
Ano Veru, chápu že chceš opustit loď (nepočítám čas a energii, ale peníze se Ti nějakým způsobem můžou proplatit - minimálně půl roku, ale nechceš).

Tím že dotyčným sponzorům napíšeš, že se s nimi loučíš a odcházíš pryč, tak nemůžeš v rámci "loalajity" napsat, že to je z důvodu neshod na klubu potažmo "pracovního zaměstnání" to se prostě nedělá. Neber ohledy na mě, ale ber v potaz lidi OS, které zastupuješ a kteří si Tě zvolili.

A jinak o potápějící se lodi ... Já se ji snažim zachránit, ale přijde mi, že ji nechceš zachránit, ale defintivně potopit podle tvého posledního příspěvku ...

Big T

Si zabííííl!

22.08.2012 23:17:04
Já z toho Beu nemám radost, ale upřímě řečeno, bych to taky nejradši odpískal. V Praze jsme se bavili o tom jak v červnu budou viset plakáty u dealerů a že je všchno zařízený, bude se něco vymejšlet s nissanem CEE atd. Místo toho do teď není ani jasnej program. Podobnej zářez na pověsti srazů způsobil Valmez - Rožnov, kterej měl počítám zhruba stejnou přípravu, jenom tam nebyl jistej ani kemp. Pokud se to dotáhne do konce, bude to jenom zářez.
Vědomostní soutěž neni program do háje!!! To je krabička poslední záchrany podle J. Foglara. Sorry.
Každej něco řeší. Nemusí zbejvat čas, energie. Nebylo nic jednoduššího, než zvednout telefon, napsat mail, interku, cokoliv.... Už jsem to psal u plakátu, bezpochyby by se na klubu našlo dost lidí, který by bez problému pomohli.

Řeči o tom, že někdo začal potápět loď jsou trošku ublíženecký. Je třeba momentálně minimalizovat škody na značce www.nissan-club.cz, ať už jsou zapříčiněný čímkoliv. Obesílání sponzorů zhrzenýma mailama tomu asi moc nepomůže.

A mohlo by se tu do zadele zapojit do debaty víc lidí!!!

Neaktivní člen

22.08.2012 23:42:27
Tak abych to uvedla na pravou míru. Program je jasný. Co se posralo jsou orientační jízdy,které jsou bohužel závislé na spanilé jízdě. Město nám přislíbilo vjezd na náměstí v rozmezí 13.30 - 14.00 hodin. A to se nemůže stíhat.

Big T

Si zabííííl!

22.08.2012 23:47:35
Beučo, kdyby se to řešilo dřív, tak se to do této situace nemuselo dostat. A i tak by se orientační jízdy daly vždycky uspořádat. Pomíjím to, žes to chtěla napsat orientační "závod", za což bys mohla být postižitelná, pokud by se třeba stala nehoda (resp. OS a jeho vedení) jako organizátor ilegálního závodu. Jsou to výmluvy.... A víš to. Pokud se něco nestíhalo, stačilo prostě říct. V tuhle chvíli je to v krajně průserový situaci a hrozí blamáž. Pokud poškodíme jméno týhle značky a bude to vypadat, že v tom jede banda, co se o to není schopná starat a má to na háku (viz tvůj plánovaný odjezd v so odpol.) tak to poškozený jméno bude kdokoliv jen velmi těžko napravovat u partnerů i lidí. Pokud to nebude rovnou nemožné.

Neaktivní člen

22.08.2012 23:48:23
A co se týká pomoci. Základ si udělám sama. A Vojto nic nevíš o tom,co jsem kdy dělala nebo nedělala. Tak mě neosočuj. Na klubu není hotových spoustu věcí,a nemluví se tu o tom. Strefuješ se do mě,tak fajn. Jak jsem psala. Ano,teď vládnou emoce,ale jak říkám. Sraz zruš a prosím o svolání schůze,ja končím v os a v představenstvu.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme