Možná jsem jenom vztahovačnej, že si Tomovo příspěvek beru na sebe, ale co se týká mně, tak jsem tu pomoc nabízel od začátku. Ano, Moc jsem to mezitím neřešil, protože jsem byl vždycky ujištěn, je to OK. Když se ukázal problém (předpokládám, že mluvíš o plakátu), tak jsem se okamžitě snažil pomoci, jak to bylo možné. V té době jsem nevěděl o jiných problémech než s propagací. Což je sice škoda, protože to má vliv na počty návštěvníků, ale pořád se to dá zmáknout. Podzimní nebyly nikdy mega giga akce.
A ke kolvání.... Tome, tys v Rožnově byl, pokud se dobře pamatuju. Když tak mně oprav. Jak teda tu improvizaci, která to celý provázela hodnotíš? Máš pocit, že by něco takovýho prospělo nějakému rozvoji? Tomu, aby ti co přijedou chtěli přijet znova? Ptám se bez jakékoliv jízlivosti. Zkuste se všichni uklidnit a trochu to analyzujte. Společný cíl je tuhle společnost nějak rozvíjet. A to chce trochu chladnou hlavu. S kýmkoliv si kdykoliv dám panáka, ale to, že to dopadne špatně, je strohý konstatování faktu. Mám snad mlčet, když je to podle mně evidentní? Beuča argumentuje tím, že v tom má lowe. Chápu. Ale, když bude to bude pokračovat přibude k tomu 1) ztráta srazu (kor když by bylo hnusně) 2) blbý jméno. To jsou opět fakta, jak je vidím já. Máte na to někdo jiný názor? Tak diskutujte, oponujte, ale nepište tu o rušení klubu, osobní útoky atd. Já Beuče nenadávám ani neklovu. Klidně může mít tisíc racionálních důvodů, proč se tomu nemohla věnovat na 100%. A budu to chápat. Ale nevidím ani jediný racionální pro to, aby teda neřekla dřív: Hele lidi, řešim to a to, možná bude potřeba, bla bla bla. Jednoduché. A to je Tome to co nechápu. Na to jsem se ptal. Odpověď žádná. Místo toho slova jako "končím IHNED" a že po bitvě je každý genrál. Ptal jsem se na to, jestli chceme pořádat akce ála Rožnov, nebo něco jinýho. Byli jste tam. Chceme? Já ne. Místo odpovědi nebo názoru je to klování. Já tady nehodlám módně práskat dveřma, ale zkuste se nad těmi otázkami zamyslet bez rudýho hadru na očích. Položte je sami sobě a zkuste sem napsat odpověď.
Edit 1: Já taky Beučo neházím Rožnov na vás. To vůbec. Jde o to, aby to nedopadlo špatně. A tenhle příklad sedí. Abychom nezahučeli, aby to klub nepoškodilo. To neni nic proti vám. Naopak. A pokud se mnou nesouhlasíš co se týká svíčkový pro Bolta, tak to tu nastiň, já si to rád poslechnu a klidně uznám, že se mýlím. Ale asi to bude tak, že nic není, zatím.... Promiň. A jestli jsem napsal něco, co není pravda, tak mně prosím oprav. Nemám zájem někomu křivdit. Ale myslím, že i ty sama víš, že ty přípravy se dostaly do k....ýho skluzu a teď to honíš a nevíš kam dřív. Nedivim se ti že máš nerva. Ale místo: "Kdo mi helfne." - ať už dřív, nebo teď - slyšíme "seru na to".
Edit 2:A Tome, prosím tě. Jsi předseda představenstva. Je evidentní, že se tu stala chyba. nezavírejme před tím oči. Chápu, že se nechceš "hádat" a někoho peskovat, ale to co tady píšu, by mělo jít z jiných úst.... To, že jsme všichni, jak doufám, přátelé, by nemělo znamenat, že pokud někdo vidí problém, že by si to měl nechat pro sebe jenom aby se někdo neurazil. Nikdo tady nikoho nekritizuje proto, aby ho osobně poškodil, ale proto, že jsme měli a doufám máme, nějakou ideu. Alespoň já to dělám proto, protože si myslím že je to správné právě pro tu původní myšlenku. Mysli na to prosím, až tě zase napadne to klování. Docela mě zamrzelo, že tě napadlo, že by to bylo takhle míněný. Opravdu ne.