24.01.2011 16:42:29
no abych byl aspon ten ctvrty co se vyjadri. celou dobu se snazim situaci vyresit ke spokojenosti vsem po telefonu bohuzel jsem zjistil ze to nejde a asi nepujde vyresit. kazdej je nasranej. muzu rici ze na to jak jsem relativne klidnej clovek tak jsem se dneska taky vytocil. nejak jsem prestal mit silu cokoliv delat a resit. cela vize klubu a jeho setkavani se zbortila kvuli jednomu spatne polozenemu dotazu, ktery kdyby byl polozen telefonicky tak se mnohe vyresi resp. vysvetli a kvuli clenum kteri si proste delaj z huby srac a zadoneni o sraz na ktery neprijdou.
ja proste ted nevim co mam delat. prijde mi to ze energie vsech zucastnenych se proste po 3/4 roce jen tak vezme a vyhodi. delali jsme to spolecne a pro lidi, kazdy bez naroku na honorare. vim ze je to slozite ale zkusme spojit sily a spolecne to dotahnout do zdarneho konce. nebo tim uz nic nezachranime?
ja proste ted nevim co mam delat. prijde mi to ze energie vsech zucastnenych se proste po 3/4 roce jen tak vezme a vyhodi. delali jsme to spolecne a pro lidi, kazdy bez naroku na honorare. vim ze je to slozite ale zkusme spojit sily a spolecne to dotahnout do zdarneho konce. nebo tim uz nic nezachranime?