Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Srazy obecně

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Srazy obecně
puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

24.01.2011 16:42:29
no abych byl aspon ten ctvrty co se vyjadri. celou dobu se snazim situaci vyresit ke spokojenosti vsem po telefonu bohuzel jsem zjistil ze to nejde a asi nepujde vyresit. kazdej je nasranej. muzu rici ze na to jak jsem relativne klidnej clovek tak jsem se dneska taky vytocil. nejak jsem prestal mit silu cokoliv delat a resit. cela vize klubu a jeho setkavani se zbortila kvuli jednomu spatne polozenemu dotazu, ktery kdyby byl polozen telefonicky tak se mnohe vyresi resp. vysvetli a kvuli clenum kteri si proste delaj z huby srac a zadoneni o sraz na ktery neprijdou.

ja proste ted nevim co mam delat. prijde mi to ze energie vsech zucastnenych se proste po 3/4 roce jen tak vezme a vyhodi. delali jsme to spolecne a pro lidi, kazdy bez naroku na honorare. vim ze je to slozite ale zkusme spojit sily a spolecne to dotahnout do zdarneho konce. nebo tim uz nic nezachranime?

Neaktivní člen

24.01.2011 16:52:19
Ale o to jsme se celou dobu přeci snažily... My musíme mít síly. my musíme všechno zvládat, ale když i dovolíme se proti něčemu ohradit, že se nám něco nelíbí, tak jsme horší ještě víc, než předtím. Tak já nevim, co se po nás ještě chce. Držet hubu a krok? Nechat si srát na hlavu?Na tohle jsem stará už i já

calibos

24.01.2011 16:59:26
už jsem to déle nevydržel... musím to jsem napsat... já jsem santiho dotaz pochopil tak že se neptá ani tak za sebe co v těch 250 kč je... ale že se spíše ptá za lidi co třeba chtěli jet... a nejedou právě kůli ceně... to si myslím že byl santiho záměr proč to jsem psal....

Neaktivní člen

24.01.2011 17:05:29
nevím, proč to tu řešíme, stejně nic nevyřešíme. Jem zítra pro rande v chrudimi smajl 10 , po 17 hodině. Sraz dobrovolný, ovšem pokud se má něco vyřešit, čím větší účast,tím líp

puczmeloun

24.01.2011 17:11:19
nebudu uz radsi na nic reagovat. bo psane slovo zas bylo pochopeno spatne. nechame to na zitra

calibos

24.01.2011 17:21:20
připravte autolékárničky až se tam pobijeme... smajl 44

Neaktivní člen

24.01.2011 17:29:27
Lékarničky netřeba, zabitým to nepomůže smajl 26

Alexxx

24.01.2011 17:35:49
Ja to chapu beu ale nehadejte se uz prosim smajl 5

sluník

24.01.2011 17:40:05
To není dohadování, to jsou stanoviska a vysvětlení. smajl 10

calibos

24.01.2011 17:40:29
tak to v tom případě vážně nechápu smajl 44

tom

29.01.2011 20:42:49
Chtěl bych jen říci,že je nás tu 11 moderátorů. A téma je správně umístěné sem. Je jasné,že né vždy bude mít jedenáct lidí stejné názory na vše. A proto se občas stane,že se některé temata vyhrotí. Ale to přeci neznamená,že se na srazu popereme.
Zima je dlouhá,starosti v životě i práci mnoho. Občas neslouží zdraví. A tak se občas prostě stane,že máme špatné dny. Je to asi normální úkaz. A je také asi normální,že doby,kdy se nás na srazech scházelo přes sto lidiček,jsou asi pryč. Stejně,jako ze čtyřset přihlášených,píše jen těch cca 15 lidí.
Prostě je to tak. A asi nemá cenu hledat dál důvody. A už vůbec nemá cenu se nějak mezi sebou hádat.
Prostě je teď potřeba si neudělat na plese před kapelou ostudu. A to je pro mne osobně priorita. Takže pokud bude potřeba zaplatit více - Na občerstvení pro kapelu,na další náklady,třeba na tombolu,tak to rád udělám. Ztratil jsem v životě tolik peněz,že mne to skutečně nevytrhne.
A pak si prostě na plese řekneme,že příšti rok už se do toho jako club nepustíme. Ale teď? To už fak nejde...
Pokud můj,či jakýkoliv příspěvek kohokoliv naštval,nebylo to určitě jeho účelem. A jak už tu kdosi řekl,jsme snad dospělí,abychom si vše vysvětlili...
Za tři roky mě bude padesát,tak mám asi pocit,že bych měl do všeho kecat. Tak mě moc prosím trochu tolerujte.... Když budu někde plácat nesmysly.

smajl 1 smajl 1

sluník

30.01.2011 13:09:22
heeeeeeeej, no tak Tom to hezky napsal.Jen já si dovolím poznámečku- taky mě táhne na padesát a taky mám pocit, že musím do všeho kecat.
No, prostě vás mám všechny ráda. smajl 14 smajl 31

Alexxx

30.01.2011 13:49:25
No vida smajl 10,že to jde ,
OT: Heeeeeeeeeej jste nějak najednou zestárli ne ?,???? smajl 1 Dobře no mě táhne na 30 a s tim kecáním nevim no smajl 1 smajl 31

Big T

Si zabííííl!

23.02.2011 11:30:03
Milý dělný klubový lide. Nevim jestli to uplně patří sem, ale vrátil bych se k té anketě. Asi by to mohla být zajímavá zpětná vazba, ale máme tu téměř 500 členů a hlasoval jich jen zlomek. Asi by bylo dobré připomenout tuto anketu rozeslaním noticky do všech interek. Čím víc lidí to vyplní, tím lepší představa a současný počet hlasujících mi nepřijde jako úplně reprezentativní vzorek.

Co vy na to?

puczmeloun

23.02.2011 11:49:56
Než posílat interku. Udělám scriptík, že ty co nehlasovali tak se jim to po přihlášení zobrazí a upozorní. třeba žůžově smajl 11 aby je to trklo

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme