Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Srazy obecně

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Srazy obecně
Big T

Si zabííííl!

23.02.2011 11:51:50
To mě taky napadlo, ale interka mi přišla tak nějak osobnější. No uvidíš, jakej to bude mít efekt.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

23.02.2011 12:01:35
Interky se už posílaly. Vím že lidi jsou lidi, ale nekteří kteří už halsovali by mohli remcat ... ten scriptík bude upozornovat do te doby nez odhlasuje smajl 11

Big T

Si zabííííl!

23.02.2011 12:48:06
Něco na tom je. A konec konců ty jseš vrchní webový velitel.... smajl 7

puczmeloun

23.02.2011 12:52:58
no já jsem maximálně tak vrchni webový č***k smajl 11 vse je o diskuzi. necht se i ostatni vyjadri

calibos

23.02.2011 13:43:34
vojta já jsem pro skriptík.... a vypisoval bych to že jsi nehlasoval zrovna tam na horu mezi logo a tabulkou nejbližší sraz... co ty na to... aspoň by se to místo dočasně zapláclo do té doby než by daný člověk odhlasoval pak by to zmizelo....

sluník

23.02.2011 15:33:36
Skriptík smajl 44

Neaktivní člen

09.11.2011 22:43:19
Přátelé a kamarádi, dotaz. Myslíte si, že mají pravidla platit pro každého???

Nebudu s tím dělat žádné tajnosti, beztak všichni víte, o co jde... Nebo většina.

V pravidlech je pravidlo 19. týkající se srazů a podmínek k němu.

Šárka s Jirkou se odhlásili dnes, v 9 hodin večer, tj. 2 dny před srazem a jsou strašně dotčený, že po nich chci zaplatit ubytování a stravu, které měli objednané pro 3 lidi.

Jak je možný, že oni, jako MODERÁTOŘI, s tím mají problém, a "obyčejní členové", tj. krasti, chaousek a Shrek (ten mi ted psal), to napíšou nebo řeknou sami od sebe, že je jasný, že náklady uhradí????

Možná je to blbý, že to sem píšu, ale jsem tak nasraná, že to nejde ani popsat. Jednou jsme se na něčem domluvili, proč někdo teda povinnosti má a druhý ne???

puczmeloun

09.11.2011 22:44:06
Já souhlasím ...

tom

10.11.2011 00:10:49
Možné je bohužel cokoliv. Pravidla,nepravidla budeme muset jídla sníst ale hlavně SAMOZŘEJMĚ ZAPLATIT a za nedodržení nahlášených počtů noclehů se omluvit. Dva dny před akcí už se to težko někým doplní. A vše je už domluvené.
Jen Doufám,že pan majitel chaty je tolerantní člověk.
Už vidím,jak si někdo v neděli dává dvoje špagety.

sluník

10.11.2011 09:50:40
Samozřejmě, že to musí zaplatit. PRAVIDLA platí pro každého a zvlášť pro moderátory.Takže vyjímky neexistují.

calibos

10.11.2011 12:34:04
verčo co řešíš jako? řekl jsem že 900 přinesu tomoj... tak co řešíš... smajl 43

sluník

10.11.2011 13:17:26
Verča řeší to, že nechápe proč se cítíte dotčení. Prostě to takhle je v pravidlech a nemůžeš čekat, že to někdo bude platit za vás. Vím, že peníze poneseš Tomovi, ale jde tu o princip.Jste naštvaní, že to musíte zaplatit.Musíš pochopit, že je to horská chata, kde není restaurace a majitel nakupuje a vaří sám. Nemůžeme mu každý den volat, že jako sorry ale všechno je jinak.Tento problém se řešil už několikrát a několikrát jsme to museli platit ze svého.To, že nepojedete jste věděli už v pondělí, tak nevím co bylo za problém to dát vědět Verče bo mě.Nehledě na to, že při dobré vůli vám mohl psa někdo pohlídat a kontrola se dá posunout buď na pátek, sobotu dopoledne, bo neděli večer a o dalších dnech ani nemluvím.

calibos

10.11.2011 15:26:01
tak jsme hold čurák... peníze tom budeme mít a tím končím a kdyby jsme to dali vědět v pondělí nebo v úterý bylo by to úplně stejné... nic by to neměnilo...
končím debatu ostatní ať si to rozeberou na srazu nebo po telefonech...

p.s.: kdybychom někomu vadili na silvestru tak dejte vědět nepojedeme...

Neaktivní člen

10.11.2011 16:20:03
přesně jak psala Sluník. Řeším to, že jste dotčení. Protože právě vy byste měli být Ti, kteří pravidla dodržují, a i kdyby pravidla nestála, je to slušnost. Minimálně. To,že jste nasraní, šárka nekomunikuje,je uražená apod. řešit nebudu, protože mi to přijde dětinské.

Nikdo neřekl, že jsi to, čím ses nazval,ale tohle chování mi prostě nejde do hlavy. Ale zřejmě je tahle diskuze zbytečná, protože stále nikdo nebyl pochopen, já jsem stále za krávu, páč se chci na vás obohatit a vy jste stále uražení, páč si to tak asi myslíte.

ps.: kdybys dal vědět v pondělí, dalo by se s tím ještě něco dělat. Možná i v úterý dopoledne. Ale ve středu v noci, potažmo ve čtvrtek ráno opravdu nebudu přemlouvat majitele, aby mi dal o 3 jídla míň, a ať si se surovinama dělá co chce....

sluník

10.11.2011 16:44:37
Calibos: Teda Inžo, nikdo neřekl, že někomu vadíte, jde tady o něco úplně jiného.Jde o princip. Tak nedělej Dášu. smajl 26 Jde o to, že se to bude muset zaplatit, tak to holt chodí a je nefér, když jste to věděli už v pondělí, tak to dát vědět dva dny pře srazem.Toť vše, o nic jiného nejde.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme