Přátelé,bez emocí a pragmaticky. Nevím,jaké kdo má představy o pořádání čehokoliv.... Ale pokud vám někdo udělá cenu třísta korun, píši to záměrně ve slovech,takže pro nechápající 300 kč za osobu za tři jídla a ubytování a nocleh. A dá si k tomu drobnou podmínku. Že je potřeba aby si všichni odebrali stravu,a je potřeba aby bylo co nejvíce obsazeno,tak já osobně to chápu. Už minimálně týden,je tu napsáno,že je OBSAZENO. A já vím o členech,kteří to brali tak,že už se nemá cenu hlásit.... Pokud To ti,co se dva dny před srazem, odhlásí jen proto,že se jim nechce,a nezlob se Jiřine,ale já to od Vás tak beru. Bo nemoc vašeho pejska je určitě vážná,ale víte o ní už od neděle... Tak je to přinejmenším trošku nefér.... Nejen vůči majiteli chaty,ale hlavně k těm,co by chtěli jet,ale už si přečetli,že je obsazeno..... Nezlobte se ,ani ty ,ani Šárka,ale je to o smyslu o odpovědnosti.... A ta je u vás zaměřena více na pejska,než na cokoliv jiného. Je to tvrdé? Možná ano,ale je to tak.
Jednou možná poznáte,o čem teď mluvím,a třeba už tady nebudeme.... Ale zamyslete se.
Třeba jako majitelé horské chaty.... Který to musel někde nakoupit,pro nás,dovézt nahoru a spotřebovat. Pokud to nespotřebuje a uvaří to někomu jinému a přijde mu tam kontrola,je v prúšvihu,takže ne,že deset jídel uvaří někomu jinému a je zahojený. Vím,že nepracujete v potravinářství,tak ale to nehodnoťte podle vaší ledničky,protože je to úplně někde jinde.
Možná,že není potřeba číst pravidla clubu,jen je potřeba se chovat tak,aby na tom někdo jiný netratil.... Chtěl bych říci - NORMÁLNĚ.... Slušně,vůči kamarádům,obchodním partnerům,vůčí všem..... Ale to dnes není moderní... BOHUŽEL.

\Jen jsem nevěděl,že už se to učí na vejšce......