Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Srazy obecně

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Srazy obecně
calibos

10.11.2011 18:37:27
to verča: myslet znamená hovno vědět... to že se chceš obohatit si napsala sama... a nikdo to neříkal... 900 kč bude mít tom od pátka večír u sebe... takže už nic řešit nemusíš...

to sluník: inža dášu dělat nemuže protože je kluk smajl 1 jinak už nic řešit nebudu... spání chápu že mu tam budou ležet ladem 3 postele... ale to jídlo nechápu... prostě neuvaří pro 3 lidi... a ty suroviny co na to měl pro ty 3 lidi si nechá pro někoho jiného kdo tam někdy přijede... a uvařímu z toho a on mu to zaplatí... ne? nebo to uvaří a rázem 3 uvařené porce (nebo kolik těch jídel je od soboty do neděle) vyhodí?

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

10.11.2011 18:48:00
Taky řeknu svůj názor.
Majitel ještě nemá sezónu. proto na víkend otevíra jenom spešl nám. k cene se automaticky vázali jídla (večeře, snídaně, oběd). a bylo domluveno že se dá tyden dopředu echo. Jelikož je nahorách tak to i chápu. zasobovaní v techto koncinách trosku vázne a musí se zásobit předem. ale co s tema vecma co nakoupil a maji trvanlivost do 5 dnu ? tak bude skodnej. me by se to jako majiteli chaty taky nelibilo. sice 900 je rana do penezenky, ale je to 300/osobu. jen podotknu ze par lidi nahalsilo ze mozna nedorazi.. ale ze se uvidi a pak se srovaneme. nevideli v tom problem a sami rikali ze kdyz nedoarzi tak naklady uhradi.

Na podzimnim sraze to bylo jine. tam byli jidla orinetacne protoze to ze zalohy kryla restaurace ktera tam je otverena 7 dni v tydnu.

tom

10.11.2011 20:29:59
Přátelé,bez emocí a pragmaticky. Nevím,jaké kdo má představy o pořádání čehokoliv.... Ale pokud vám někdo udělá cenu třísta korun, píši to záměrně ve slovech,takže pro nechápající 300 kč za osobu za tři jídla a ubytování a nocleh. A dá si k tomu drobnou podmínku. Že je potřeba aby si všichni odebrali stravu,a je potřeba aby bylo co nejvíce obsazeno,tak já osobně to chápu. Už minimálně týden,je tu napsáno,že je OBSAZENO. A já vím o členech,kteří to brali tak,že už se nemá cenu hlásit.... Pokud To ti,co se dva dny před srazem, odhlásí jen proto,že se jim nechce,a nezlob se Jiřine,ale já to od Vás tak beru. Bo nemoc vašeho pejska je určitě vážná,ale víte o ní už od neděle... Tak je to přinejmenším trošku nefér.... Nejen vůči majiteli chaty,ale hlavně k těm,co by chtěli jet,ale už si přečetli,že je obsazeno..... Nezlobte se ,ani ty ,ani Šárka,ale je to o smyslu o odpovědnosti.... A ta je u vás zaměřena více na pejska,než na cokoliv jiného. Je to tvrdé? Možná ano,ale je to tak.
Jednou možná poznáte,o čem teď mluvím,a třeba už tady nebudeme.... Ale zamyslete se.
Třeba jako majitelé horské chaty.... Který to musel někde nakoupit,pro nás,dovézt nahoru a spotřebovat. Pokud to nespotřebuje a uvaří to někomu jinému a přijde mu tam kontrola,je v prúšvihu,takže ne,že deset jídel uvaří někomu jinému a je zahojený. Vím,že nepracujete v potravinářství,tak ale to nehodnoťte podle vaší ledničky,protože je to úplně někde jinde.
Možná,že není potřeba číst pravidla clubu,jen je potřeba se chovat tak,aby na tom někdo jiný netratil.... Chtěl bych říci - NORMÁLNĚ.... Slušně,vůči kamarádům,obchodním partnerům,vůčí všem..... Ale to dnes není moderní... BOHUŽEL. smajl 5 \Jen jsem nevěděl,že už se to učí na vejšce......

tom

10.11.2011 20:59:39
Uzavřel bych tudo diskuzi,alespoň do příštího srazu... Vše bylo řečeno.
Poznámku o Silvestru vůbec nekomentuji... Snad si to Jirko umíš přebrat po vychladnutí sám...
Jen by mě zajímalo,zda po každé výtce změníš zaměstnání....

calibos

10.11.2011 21:53:22
už k tomu psát tome nic nebudu... hold z toho co píšeš vyplývá že jsem idiot akorat si to řekl bokem... doufám že na idiota si najdeš 2 minuty času zítra večír abych ti mohl dát ty peníze... aby na tom nikdo netratil....

calibos

10.11.2011 21:57:57
nějak nechapu co se učí na vejšce?to má bejt narážka?

jinak toto neni hádka... jinak pokud jde o zaměstnání tak zatím vše v naprostém pohodě... takže nevím proč bych ho měl měnit...

edit: diskuzi taktéž uzavírám... jak psal tom aspoň do příštího srazu a u mě ještě déle... minimálně do dalšího podzimního srazu...

tom

10.11.2011 22:10:31
Pokud bych tě chtěl nazvat idiotem,věř,že to napíšu přímo. Takže bokem nic nepíšu. Ale,překvapuje mě,že vysokoškolsky vzdělaný člověk má tyto myšlenkové pochody.... Bude mi brzo padesát,ale pořád se mám co učit.....
Pokud bych já pořádal tento sraz,řekl bych ti na rovinu - Strč si těch devět stovek do prdele....
Zaplatil bych je,něco bych si za ně sežral,ostatní oželel....
Nic jsi zjevně v životě neorganizoval. Tak třeba jednou...... smajl 44

jozef1974

11.11.2011 13:05:28
tak ,co tak to skusit resit jinak, mozna by se nasel nekdo kdo by rad misto jirky a sarky prijel (myslim ze hrudajs psal ze prepasl mista a dojde jen na kukacku)
co tak skusit i jine cesty, treba to nekomu ponuknut kdo by chtel ostat na noc.
jinak taky souhlasim s beucou.

calibos

11.11.2011 20:25:55
Takze ja se k tomu taky vyjadrim.Pisu od Jirky protoze jsem se nechala smazat z klubu.Ano je pravda ze jsem vedela od nedele ze pes je nemocny ale jak vazny to s nim je jsem vedela az v utery a rozmyslela se jestli mi stoji zato jet na sraz a nebo v uvozovkach nechat pojit psa.A pokud vim tak ja jsem potom komunikovala a nedela mrtveho brouka.

calibos

12.11.2011 11:54:52
Ale koukam ze clovek se jen zepta proc ma zaplatit 900 kdyz nejede na sraz a hned je z toho afera jak kr....a.A jen same urazky ze ja nekomunikuju a nekomunikuju protoze na urazky nemam co psat.A to jak mam nebo nemam nemocneho psa si posoudim sama s doktorem a ne od clenu klubu.A to ze delam Dasu si pouze mysli Verca,slunik ap.Na vymysli typu ze se me na sraz nechce a vymluvim se na psa je pekna kravina.Vydelste nekdo meho psa ze rikate ze si to vymyslim?? 900 KC JE UHRAZENO a tim ja uzaviram tema me a jirkovy osoby

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

13.11.2011 18:28:24
1) platil jsem za lenku, bilka i krastyho - 960kč bo nedorazili. nikdo nemel problem s penezi to zaplatit.
2) Proč se k tomu šarko vyjadřuješ když si chtěla smazat z klubu ? to mi trošku hava nebere nehledě na to, že si mě tím docela naháněla smajl 9
3) proč platit ? jak už bylo psáno. pravidlo 19. a hlavně závazná objednávka. v milovicih se taky platila záloha předem na účet a ten kdo nepřijel tak o ní přišel. nikdo nedělal problémy. jen me prekvapuje ze vy jako moderatori, ktery ty problemy znate ... delate takovy coromoro
4) k vasem psovi (duvodu) se ani vyjadrovat nebudu.

Neaktivní člen

13.11.2011 19:17:36
Já už se k tomuhle nebudu vyjadřovat, zaplacený to je, už není dál co řešit, ty, co tam byli a kdo má ještě elán, chuť a náladu může vám popsat a vysvětlit přístup pana majitele a tím vám odůvodnit, proč bylo nutné to zaplatit.... A k tomu, co si myslím nebo nemyslím už vůbec nemá smysl se vyjadřovat....

Ale vyjádřím se k tomu, že Šárka chtěla smazat z klubu, a najednou píše do moderátorů????? Tak to můžeme začít všechno řešit veřejně na klubu, ono to totiž vyjde na stejno... smajl 44

sluník

13.11.2011 22:54:23
Šárka: Aféra je z toho, protože 900,- Kč jsou velký peníze.Nechápu čemu,Šárko, nerozumíš.Celou dobu nechápeš proč by jsi to měla platit, tak ti to deset lidí vysvětlí a ty se rozčiluješ. Vůbec nejde o to jak hodně jsi měla nebo neměla nemocnýho psa.Nikdo ti taky nepsal, že děláš Dášu. Pokud vím, Dášu jsem směřovala na Inžu jako vtip a Inža to tak ( dobře ) pochopil.Takže, nedělej chudinku, jak ti každý ubližuje a jak tě nikdo nechápe.Peníze Jirka předal, tak nevím, proč tady dál děláš vlny.Tobě by se taky nelíbilo kdyby jsi pořádala sraz a měla za někoho zaplatit 9O0 Kč (potažmo 2 400 Kč kdyby se sekli všichni co se rozhodli nejet,že nám nic nezaplatí).Ostatním to přišlo samozřejmé, protože respektují pravidla.

Hrudik

Tak to sem já

24.11.2011 05:47:04
Přátelé kamarádi vrátil jsem se po dvou dnech z pracovní cesty z Harrachova odkud jsem si přivezl zdegenerovaný ledviny a prasklý játra ale také kontakt na Pension www.sunski.cz/html/Strediska-/Krkonose/Harrachov/Penzion-SUNSKI-Harrachov
kde by se po domluvě s majitelem mohl uspořádat nějaký ten srazík ubytovací kapacita je 50 kebulek Pension se nachází v centru Harrachova
v blízkosti skokanských mustku. Cena by byla cca jako ve velké Upě 300,- plná penze ale což je plus za pivo by nebyla taková raketa.
www.mapy.cz/#q=Harrachov%2C%20okres%20Semily&t=s&x=15.432335&y=50.772994&z=17&d=firm_1693245_1&c=14-23-27-28-29-30-31-h&qp=11.764347_48.574823_19.037337_50.945133_6

tom

24.11.2011 15:37:12
Vypadá to pěkně. V Harachově jsem ještě nebyl... smajl 7

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme