Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Úpravy na webech

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Úpravy na webech
Neaktivní člen

23.10.2011 18:53:49
Díky Hrudíkovi jsme zjistili toto: www.nissan-club.cz/partneri Bylo by vhodné po roce provozu odstranit "testovací provoz" a dodělat to, tzn, dotaz pro sponzory s možností zadání kódu pro platící členy.

tom

23.10.2011 19:24:25
Já psal Vojtovi ráno SZ,aby mu vytvořil tema i s těmi vašimi odpověďmi.

calibos

23.10.2011 22:57:51
to verča: tak abych měl nějaký příspěvek a aktivitu tak jsem "testovací provoz" odstranil... snad bůh nebude naštvaný smajl 1

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

23.10.2011 23:29:51
Jiříku Bůh nebude naštvaný ... smajl 11 Jinak je tady vidět jakej je v tom "bordel" v sekci partneři jsou napsaný (bohužel ne možná všici aktualizovaný) stejní se seznamem sponzorů dole. Partner = sponzor. Zadavaní kodu do systemu maji povoleny Beuča a Sluník. To jsou ty, které mají na starosti PM členy. Původní teze byla taková, že se "sponzor" zaregstruje na klubu a mi mu přidělíme práva "toto je sponzor". pak by se mu zobrazila sekce "platící členové". Po konzultacích, že by to bylo pro sponzora zbytečné klikání při hledání slev, tak jsem vytvořil pouze pro sponzory přístup - www.nissan-club.cz/sponzor kam se zadá heslo 1-nissan-club - dostane se na stránku "platící členové" Nevím zda to někdo využívá či ne. ----- Téma jsem vytvořil znova a přesunul. Bustera jsem informoval interkou. www.nissan-club.cz/diskuze/nissan_pathfinder/casto_kladene_dotazy/koupe_pathfindera-3955#21125 Nevím jestli jsme někdy řešili přesouvání příspěvků, ale vím že jsme řešili přesouvání témat do jiných sekcí. To funguje. Lehce to hapruje při přesouvání do dikuze dle modelů vozů. Ale de to. Taky jsme se shodli na tom, že když něco takového nastane, že mi dáte echo. Viz ten stejný problém jako slučování témat ... podle data? nebo podle čeho přípsěvky rovnat aby daly rozum. Případně pokud bude pro Vás moderátory jednodušší jenom přesouvání příspěvků ... tak to dodělám. Zas tak náročná operace to není.

Neaktivní člen

24.10.2011 12:15:53
Nikde jsme se nebavili o tom, že partner = sponzor. Páč třeba Autobenex není naším sponzorem, ale je partnerem. A domlouvali jsme se, že nebude uveden ve sponzorech, ale v partnerech. Z důvodu velkých slev, které členům poskytuje. A není tam. Je to asi moje chyba, nenapadlo mě se tam podívat. A co se týká kódů, ze začátku jsme se bavili, že se to projedná se sponzory a nějakým způsobem, aby si to sponzoři nemuseli vyhledávat sami se udělá, aby si člen po zadání kódu mohl vytvořit spec. objednávku. Pokud si dobře pamatuju, říkal si Vojto, že se na to podíváš a pořešíš (i se sponzorama), jak by to technicky šlo. Tomuhle ani Sluník ani já nerozumíme, můžeme komunikovat se sponzory, ale musíme mít teda něco v ruce, co jim nabídnout bo říct atd. Jinak Calibos: děkuju smajl 10 smajl 44

puczmeloun

24.10.2011 17:02:28
Ja už nevim Veru o čem jsme se bavili a co řešili. Můžeme si nad tím sednout. ale rozhodně z našeho webu nemůže nikdo dělat objednávku (každý ma jíný sortiment) jediné co se mi možná vybavuje je to, že by dotyčný poslal mejla s požadvakem co potřebuje sponzorovi/partnerovi. A jinak ani nevím jaký je rozdíl mezi partner/sponzor. myslel jsem že to jedno a to samé ...

sluník

24.10.2011 21:06:54
Partner je ten u kterého máme slevy (např.autobenex),ale nemohou poskytovat sponzorské dary, proto není ve sponzorech.

sluník

24.10.2011 21:16:43
Ještě dotaz, když rozkliknu člena, mohlo by být u něj viditelné kolikrát přispěl do diskuze? ( jako je tam např.počet příspěvků na chatu)

puczmeloun

24.10.2011 21:17:45
JJ dodělám to tam. dneska jsem do databáze zavedl i počet přihlášení na klub.

sluník

24.10.2011 21:19:54
jj super. Díky.

puczmeloun

25.10.2011 08:05:39
Tak jsem to tam doplnil + počet přihlášení a lehce upravil

puczmeloun

25.10.2011 08:51:34
Přesouvání témat je opraveno. už by to nemelo házet chyby ... jak psal hrudík otázkou ale zůstava co s tema pripsevkama ... jak je parovat ... aby todavalo smysl

sluník

25.10.2011 13:29:28
párování asi podle tématu. když někdo vznese na špatném místě dotaz, půjde mi téma třeba přesunout a vytvořit nové téma?

puczmeloun

25.10.2011 13:32:25
To jsem dělal dneska u dvou témat. Špatně vytvořené téma jde celé přesunout kamkoliv jinam (je to pod odkazem - upravit název tématu) Ale to už funguje minimálně půl roku .... a párování příspěvku .. jde mi o čas a návaznost inteligence. do jednoho tématu to dám. to je jasné

sluník

25.10.2011 21:46:41
na to jsem se neptala, ptala jsem se jestli když někdo odpoví ve špatném tématu a budu to potřebovat přesunout do jiné sekce s tím, že budu potřebovat vytvořit nové téma,tak jestli to tak půjde. Ptám se proto, že v současné chvíli mi jde příspěvěk pouze upravit, nikoliv někam přesunovat.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme