Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Úpravy na webech

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Úpravy na webech
sluník

13.04.2012 11:45:44
Honza: možná, že kdyby jsi se doma bavil, tak by jsi to věděl taky, ona komunikace z místnosti do místnosti na Pc není to pravé ořechové.Takže když chci něco vědět tak se zeptám a vím toho víc než ty a neřeším kraviny ale podstatné věci. To k vysvětlení, že vím všechno.
Jinak bych chtěla upozornit na to jak si tu hezky protiřečíš.Vojtovi napíšeš: TVl to je komunikace ???? zřejmě očekáváš reakci do 5-ti minut.A sám tady napíšeš, že každý nemá možnost být na netu každý den.není nikoho povinností být tady ve střehu 24 hodin denně ( zvlášť když jsme na chatě,tak Vojta i přesto že má internet v mobilu tak tam celý den nekouká) Ostatně, když po někom něco chci, tak uvedu kontakt, kde budu k zastižení a ne že něco objednám a děj se vůle boží. To tak nějak patří ke slušnému jednání, že když něco chci tak nedělám mrtvého brouka.
Pokud si chceš založit skládek a investovat cca 20 000,- Kč do klubových věcí, nikdo ti v tom nebrání,nevím ale proč to potřebuješ projednávat za zády členů, je to věc klubová, takže tak by se i měla řešit.

Alexxx

13.04.2012 13:42:11
No tak pekne poporadku. Domov beru jako klidne zazemi a dost pro me znamena,takze doma chci resit jen soukrome veci a jestli to jsou podle tebe kraviny tak to teda s panem bohem. Dale nechapu proc resis moji komunikaci s vojtou kdyz o tom nevis hlavu ani patu, to te nenapada nic vlastniho? S tou slusnosti by sis mela davat pozor co rikas. A ten skladek ,ja se s tatkou o tom chci pobavit jen soukrome a poradit mu i neco me napadlo,tak vaze nechapu o co ti jde?mas strach snad aby ti neco neuniklo? A taky i kdybych si nakoupil obleceni za 20tisic stale to bude mych 20tisic a co stim dale udelam nebo prodam pm tom ti opravdu nic neni.

sluník

13.04.2012 18:22:25
Zamysli se nad tím co jsi napsal a popřemýšlej. Domov je klidné zázemí - tak proč máš potřebu se s každým hádat ( a nemyslím tím je rodinu )? Jak můžeš vědět co vím o komunikaci mezi tebou a Vojtou, myslím, že toho vím víc, než si umíš představit.Mé slušné chování tady nevytahuj, taky sem netahám tvoje, když se mnou potřebuje někdo komunikovat, tak s ním komunikuji, což je slušné chování, o nic jiného v té větě nešlo, tak nehledej další slova tam, kde nejsou. Ano, jak píšeš, mám strach, aby mi něco neuniklo, páč mě zajímá co se na klubu děje. A to o tom skládku, nepsala jsem nic, že bys to dělat neměl, protože jak píšeš, nic mi do toho není, však jsem ti jasně napsala, že ti v tom nikdo nebrání. takže upusť od vztahovačnosti a přestaň se litovat a obracet všechno proti sobě, to dělají jen ubožáci, kterým nic jiného nezbývá.

tom

14.04.2012 11:23:02
Vrátím se k tematu,jestli mohu. E-shop se bude tvořit nový. I zřejmě s novým dodavatelem.
Beučo a Sluníku,mrkněte prosím do pokladny,měla by tam být navštívenka toho človíčka,co na srazu nabízel své služby. Já bych ho kontaktoval. Iva tam s ním rozprávěla a výšivky by byl schopen prý udělat v pohodě na cokoliv. Děkuji.

V pondělí zajdu sem. Vypadá to zajímavě a mám to za rohem.
www.vysivani-tisk.cz/vysivani
A hned o kousek blíž je tato prodejna. eshop.ceza.cz/Obleceni-pro-volny-cas/
Oni nemají na eshopu zdaleka všechen sortiment. Ale já tam nakupuji pracovní oděvy a mají tam i normální. Má to náš soused,a i když ho potkávám minimálně,tak by třeba i trošku slevil. V každém případě pokud chceme nakupovat po kusech,bude to všude velký problém.
Větnamce s jejich kvalitou zatím nechávám mimo. smajl 1

sluník

15.04.2012 18:36:17
Oki, tak to je super. Beuča něco řešila i s Monikou od Shreka, ta má zjistit ceny atd.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

15.04.2012 20:06:11
V sobotu jsem u moči stepankove vybrali reklamni predmety a nechali poptat ceny. Ja to same mam v mejlu a poptam u nas...

tom

15.04.2012 21:02:03
Tak už to nemám řešit? smajl 44

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

16.04.2012 10:30:27
Zatím neřeš. čekáme na cenu smajl 11 já to ještě dnes poptal v mdesignu

Neaktivní člen

16.04.2012 11:14:05
Já si myslím, že by se tom klidně poptat mohl, za to nic nedáme. Beztak chceme vědět nejnižší ceny. Kdyžtak Ti můžu poslat číselný kody triček, mikin a kšiltovek a můžeš to zjistit. ale jak se Ti chce smajl 11 smajl 44

sluník

16.04.2012 19:33:08
Já ještě zkusím toho maníka od sousedky, ale ten furt nemá na nic čas, tak uvidíme.

Neaktivní člen

17.04.2012 09:40:43
Já volala sestřence, ale oni to posílají jinam, tudíž nemá cenu to poptávat, páč tam bude cena vyšší...

sluník

18.04.2012 12:42:08
Jj, tam už jsme se myslím i ptaly a zavrhly jsme to.

Neaktivní člen

18.04.2012 15:47:55
Monča slíbila, že na to bude šlapat, od ní bysme mohli mít ceny během příštího týdne smajl 44

sluník

18.04.2012 19:29:18
Beu, nenašla jsi tu vizitku jak o ní mluvil Tom? Myslím, že tam by taky nebylo špatný se poptat, páč myslím, že to bylo přímo toho človíčka co byl na sraze.

Vojtíšku: Smaž Honzu z kontaktů, je totiž skoro ve všem ( moderátoři, certifikace členů, správce motorů, správce modelů, správce webu )

Neaktivní člen

20.06.2012 21:06:24
Vojto jak to vypadá s odkazem na DJ Plocca, co nám hrál na jarním sraze? stále tu nic nevidím. Děkuji za info

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme