Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Úpravy na webech

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Úpravy na webech
sluník

11.04.2012 21:41:18
e-shop se nespustil, takže už si nic neobjedná, objednávky chtěl do středy a to je dnes.

tom

11.04.2012 21:59:25
e-shop se nespustil,protože mě nepřišla od ani jednoho ze dvou,co měli objednáno potvrzení objednávky.
Bylo to šest mikin,dost peněz na to,aby se to tu válelo ve skříni.
Samolepky samozřejmě rozešlu,akorát při ceně poštovného za dopis to bude asi dost sranda... smajl 1 Už vidím ty reakce.
Ostatní sortiment nevím.
Nicméně jednat s Hainzem je trošku pro silné nervy,protože jeho dodací lhůty jsou s prominutím na hovno.
A ceny hadrů si prý mám najít na jejich stránkách,protože to prý z hlavy přesně neví.
Stěhuje obchod,takže ani natvrdo neslíbil,že by to stihl.
Asi nepotřebuje vydělávat.
Jedna jeho hláška na závěr....,,No víte,my nejsme moc rádi,že jste si objednal medaile přes e-shop v akci,protože z toho nic nemáme." smajl 9
smajl 9 A já říkám,tak proč to tam dáváte?
Odpověď... ,,Protože občas musíme." smajl 1
Už jsem fakt asi starej. smajl 32

Neaktivní člen

11.04.2012 22:25:42
Myslím, že nabídek na trička a mikiny máme dost (Monika Štěpánková, print promotion, ten človíček, co byl na srazu, dával Ivě vizitku....)

Tak se holt podíváme jinde. Lepší žádný jednání, než takový... smajl 44

Alexxx

12.04.2012 08:40:16
hej tak vy mate teda fakt zvastni nazory, chtit po nekom odpoved od 5teho coz byl ctvrtek do 11teho stredy odpoved s tim ze v tento termin nemusely vubec byt u pc. A chtit odpoved takhle hned to je mazec no. Jen doufam ze objednavky se jen tak nezrusej a nesmete se to ze stolu jen tak.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

12.04.2012 10:20:01
Jako Honzo nezlob se na me ale dovol mi citovat ... Tebe ... " Ty vole to je komunikace ...... ????!!!!!!" Jen pro připomenutí to byla tvá reakce když jsem Ti neodepsal do druhého dne.

Co se týče reklamních předmětů, já mám dost kontaktů. jen je problém s cenou. Nejelvnější je na sklad, ale nikdo nemá peníze. Verča má u sebe katalogy. Poptám ještě další a vyzjistím co a jak. (finanční náročnost atd)

Alexxx

12.04.2012 10:55:38
napsal jsem ti v patek a odpovedel jsi mi v nedeli.... A mezitim jsi na pc i netu byl tak se ukldni jo

puczmeloun

12.04.2012 15:39:27
Já jsem klidný až až, nehledě na to že jsem Ti psal o víkendu a z mobilu. ano omlouvám se, napsal že jsem odpověděl po jednom, ale ve skutečnosti to byly dva dny. Pc jsem vypl ve čtvrtek a zapl až v neděli kde byla tvá negativní odpověd. A myslím že mám nárok mít o víkendu volno a nemusím se nikomu zpovídat proč jsem mu o víkendu nezareagoval.

tato debata se opět ubírá jiným směrem. Tímto pro mě tato záležitost končí.

Neaktivní člen

12.04.2012 18:27:13
Vraťme se k tématu - trička a mikiny můžeme objednávat jinde, stačí, když je obvoláme, zjistíme ceny a můžeme jednat smajl 44

tom

12.04.2012 18:28:30
Objednávky nikdo ze stolu nesmetl. Jasně jsem psal,že p.Hainz mi nebyl schopen poskytnout ani informaci o aktuálních cenách,ale hlavně ani garanci včasného dodání. Vše omlouval stěhováním do nových prostorů.
Jestli na mikinách někomu visí život,tak se omlouvám,ale chci spustit jen takový e-shop,který bude fungovat.
A to i za cenu hledání nového dodavatele. Platba předem tam však bude samozřejmostí.
Proto je potřeba čas. A ti rozumní to jistě pochopí.

puczmeloun

12.04.2012 19:44:40
zítra vezmu do auta katalogy a neco vybereme smajl 11

Alexxx

12.04.2012 19:55:26
Jo mě jen jde o to že když budete třeba hledat půl roku tak ať ale prosim aby ty lidi co maji objednáno aby byli ještě jednou kontaktovani. smajl 10 přece jenom to tu bylo teď pozastaveno a tak všechno kolem tak už třeba ani nemuseli doufat a teď se tp rozjelo tak aby si to mohli nechat projit hlavou smajl 10

sluník

12.04.2012 21:13:11
Pokud vím, tak je Tom kontaktoval několikrát a někteří opět bez odezvy.

Alexxx

12.04.2012 21:24:26
Koukám že ty víš všechno uplně nejlíp ze všech.

Každej nemá možnost byt každý den u pc natož u internetu.smajl 10

Nezapomeň že někteří lidi třeba ani pc nemaj , nechtej ho nepotřebujou ho k životu, znám takový a neni jim 60 ani 50 ale je jim 30let .
Ale to už je trochu jina věc. smajl 10

tom

13.04.2012 00:41:22
email pro Vlčáka:
Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda platí ještě tvá objednávka mikin a taky zda přijedete na sraz. Budeme asi v týdnu objednávat,a na srazu by šly předat.A ještě dotaz. Těch 5 XL mít určitě nebudou,nespletl jsi se?
email pro Misku:
Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda platí ještě tvá objednávka mikin a taky zda přijedete na sraz. Musíme v příštím týdnu objednávat,a na srazu by šly předat.

Nevím,zda je to dostatečně srozumitelné.
Adresy jsem použil ty,co si sami členové napsali do profilu. Pokud někdo nemá internet,nebo tam napsal nesmysl,je to jeho problém,jak si vyřeší další komunikaci.U profilu mám tel.číslo.
Oba emaily odcházely 9.4.2012
Až mě přijde nějaká odpověď,tak to samozřejmě budu řešit. Ale do srazu to určitě vyšité nebude.
Pokud je tu někdo,kdo si udělá skládek sortimentu,aby mohl reagovat ke vší spokojenosti členů,budu jen rád.
Tak 20tis na základní skladové zásoby by stačilo. smajl 7

Alexxx

13.04.2012 05:13:44
To slunik: Vidiš jak piše tom 9.4 ty ty lidi na to měli max 2 dny s tím že jeden z toho byl svátek , takže to opravdu není mnoho času .

S tím emailem nevím jak to tu je ještě stale s tou aktivaci učtu ale pokaď stale funguje aktivace přes email tak mi není jasno jak se někomu podařilo tam dostat nefunkční.

A o tom skládku se rád pobavím , ale to s tebou tome osobně , aby zase nekdo neměl podnet k hádáni smajl 10

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme