Pokud kdokoliv klikne na odhlasit neni v sesznamu aktualne prihlasenych clenu. pokud jen zavre prohlizec zustane tam viset 30minut. a co se tyce tveho dvojtechi prispevku. jeste jsem se k tomu nedostal. Ale kdyz uz si psala Honzíkovi, tak si počkám na co příjde a to že nereaguju. omlouvám se ale nebyl jsem u PC
premyslim nad tim , jakej mas prohlizec,jak dlouho ti trva odezva od kliknuti k reakci, neco shodneho na tech pc krom uzivatele? Beuca asi bude potreba preinstalovat
já dodělám kontrolu na duplicitu v připsvekach ... Obcas se to proste nacte 2x. I kdyz me se to jeste ani jednou nestalo. Videl bych to na chybu (internet, hosting, PC) a jinak citace - ta by nemela zas tolik zabírat jo a honziku jak tady kazdej nadaval ze to nefunguje atd ze se musi znova prihlasovat .. posledni 3 dny mi blbne prihlaseni do dtb ... uplne stejny problem jako zde na klubu. asi tam budou mit chalpci chybu, kdyz blbne i stabilni phpmyadmin
Já se odhlašuju, nezavírám prohlížeč bez odhlášení.
Neaktivní člen
19.10.2011 16:28:56
reagovala jsem na předchozí téma, opět to tam mám dvakrát Honzík: asi jo, asi třeba mě přeinstalovat, páč jediný, co mají mnou používaný pc společný jsem já . Ale zase pravda, že ne všemu jsem v tom výčtu,co si psal,rozuměla