Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Platba za Webhosting.

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Platba za Webhosting.
Big T

Si zabííííl!

28.07.2011 19:05:16
O pár řádek níž jsem jako jednu z možností navrhoval obecnej poplatek na člena (ať jezdí nebo ne) a bylo proti tomu, že budem mít 5 a půl členů....Tak je to o dohodě, já proti tomu nic nemám.

Alexxx

28.07.2011 19:11:18
vedějí vůbec lide od tud že ziskáním členství ziskají výhody ?????? nebo proč už se to nedává , to snad nemuze mit souvislost s colorcarem a pouze 10ti kartami nebo kolik jich bylo ne ?

Big T

Si zabííííl!

28.07.2011 19:24:10
Vidiš, tohle mi třeba uplně uteklo. Zapomněl jsem na to jako na smrt. A to jsem tam vloni na podzim byl.

Ještě jsem se koukal. Nemůžu tohle na stránkách vůbec najít. Chtělo by to nějak vypíchnout.

Už mi to Pučmik ukázal....

jozef1974

28.07.2011 23:50:13
ja bych to zahrnul do srazoviho poplatku, (samozrejme kdo chce prispiet a nemoze tak urobit na sraze moze po dohode aj inym sposom),dalej si myslim ze tento poplatok nie je jednorazovy ,tak bude treba s nim pocitat aj do buducna pri ostatnych zrazoch a nemusi to byt len tato konkretna suma ale mozu sa vyskytnut aj ine nepredvidane udalosti, tak by som navrhol vytvorit casom aj nejaku tu malu rezervu alebo ostane na ine srandy, napriklad ceny,poharky a podobne. je to normalne aj na inych zrazoch na ktorych sa zucasnujem a tie zrazove poplatky su daleko v inych dimenziach, na niektorych aj 10x vysie. 150,-cz za auto sa mi zda malo, navrhujem min. 200,-CZ za auto a +50,- za dospelou osobu. Deti a duchodci sleva 100% smajl 1 .

Big T

Si zabííííl!

29.07.2011 08:37:04
A že tam těch seniorů Jožko máme.... smajl 2

calibos

29.07.2011 09:34:29
někde o pár příspěvků vejš jsem psal svoje návrhy co na ně říkáte? bylo to jaksi bez odezvy...

Big T

Si zabííííl!

29.07.2011 09:43:09
Kasičku uděláme každopádně už na tomhle srazu. A co se týká příspěvků, spíš bych jenom zvýraznil sekci placených členů. V těch diskuzích to uplně zapadlo.

tom

29.07.2011 21:01:16
Přátelé,kamarádi. Především,poprosím Honzu.... Dej sem prosím částku,kterou jsi už zaplatil za tento club... Prosím celkově i s loňským rokem. Já ji znám,ale chci,aby tu byla přesně spočítána od tebe.
A pak bych poprosil Adminy těchto stránek,aby napsal,jak a kolik zaplatit. Aby se to pro letošek vyřešilo a pak budeme ymyšlet,jak to dělat dál.
Děkuji.
Jo,jo,Bůh má i nepopulární funkce....
smajl 7

calibos

29.07.2011 23:23:41
a já poprosím o reakce na můj příspěvek na druhé stránce...
a taky o to číslo účtu ať můžeme poslat peníze...
jinak se tady nic nevyřeší...

Alexxx

30.07.2011 10:29:57
Rok 2010
Hosting -> 20.6.2010 - 19.6.2011 - 1152,-
Domena -> nissan-club.cz - 286,-
Domena -> auto-moto-club.info - 238,-
Celkem za rok 2010 - 1676,-

Rok 2011
Hosting -> 20.6.2011 - 16.6.2012 - 1728,-
Domena -> nissan-club.cz - 286,-
Celkem za rok 2011 - 2014,-

Celkem od doby spuštění - 3690,-
Vše možno doložit fakturama .

Domena auto-moto-club.info již není využívana pro učely tohoto klubu.
Zde spuštěn nový motoristický portál - www.auto-moto-klub.info
číslo učtu bude případně vloženo až po vyřešení JAKÝM ZPŮSOBEM FINANCOVAT !!!!

Přispělo sem cca 10 uživatelů a normální výsledek žádnej , nechci teď aby mě každej poslal cca 369,- korun , tím se nic nevyřeší......
Jirko jsem tak maximalně pro tu sekci mecenači ale ať je to příspěvek na chod klubu a ne na chod stránek , a to s tou kasičkou to ne , nikoho nezajma že máme klub a nedokážem uživit chod webu ....

Tondo ja jsem asi slepej já to nikde nevidím a nebo nevím kde to hledat..

Votjto , v partnerech maš stále testovací provoz .....

tom

30.07.2011 12:08:40
Jirko,ta sekce mecenaši by šla,ale jinak mě teď fakt nenapadá,jak to jinak řešit,než prostě využít toho,že každý z nás v rámci možností něco pošle.(myslím,z těch tady)Tedy moderátorů. Každá kačka dobrá,jak se říká,takže bych ani neurčoval kolik.
No a do budoucna stanovit nějaký způsob financování. smajl 44

Big T

Si zabííííl!

30.07.2011 12:12:06
Honzo: Diskuze - Klubové záležitosti - Klubové příspěvky, platící členové (na straně 2 klubovejch diskuzí). Ta sekce "mecenáši" by klidně mohla obsahovat tohle info od Beuči. Tam je to opravdu zapadlý.

Alexxx

30.07.2011 12:25:47
V diskuzi se propagují vyhody členství ???? kdo to kdy viděl ....

V diskuzi se diskutuje ......
A jsme u toho to muzou bejt klidně zpět v diskuzi sponzoři a když to tak se mužem zase vratit na starý stránky .... Trošku myslet by chtělo u těchto duležitých věcech ....

sluník

30.07.2011 21:23:09
Tak tady nediskutuj, už jsi to mohl někde zviditelnit.Já ani Beuča neumíme a ani nemůžeme pracovat s klubovými stránkami,jako to dokážeš třeba ty,Vojta nebo Jirka.Uznávám, že je chyba, že to není vidět,ale stačilo zvednout telefon a domluvit se s Vojtou.Další věcí je, že když jsem ze začátku s Beučou říkala, že by mělo být viditelných jen pár věcí - např.Pokec všeobecný a chat,a zbytek znepřístupnit a případně zpoplatnit,tak většina z vás byla proti.Muselo se počítat s tím, že nikdo tedy přispívat nebude a že to zaplatíme my (moderátoři a pár dobrovolníků jako je třeba Turbík, Hrudík a spol.).
Ještě mám jeden dotaz (vzhledem k mé nevědomosti funkčnosti domén a hostingu se předem omlouvám, za případné nesmysly) Chtěla bych vědět, jestli tím, že zaplatíme příspěvek na chod hostingu, tak v té částce je i poplatek za magory a auto-moto-club ? Pokud ano, tak je to celkem nefér vůči členům klubu, kteří nemají nic společného ani s magory ani s auto-moto-clubem.V tom případě si myslím, že je dobře, že to zaplatíme my. Magory taky platila jen hrstka ,,statečných" kterým na magorech záleželo.
Nejjednodušší cesta k tomu,aby se provoz zaplatil je zvýšení srazového poplatku.Když budeš chtít od každého člena zaplatit dejme tomu 50,- Kč, tak zaplatí víc za převod a tobě z 5O-ti korun zbyde tak 30,- páč ti odečtou za platbu na tvůj účet.Takže tento způsob se mi moc nezdá.Když dáme na sraze pokladničku, zase ti přispějí jen ti, kteří ti to nabízejí nyní.Nemůžeš nikoho nutit,aby to platil, není to ničí povinnost,takže jsi zase u dobrovolnosti.Víš dobře, že někteří budou oponovat tím, že nový klub jsme si vymysleli my, tak ať si ho platíme a v podstatě je to pravda.

Alexxx

30.07.2011 21:34:54
O přispěvek výš to maš rozepsané , a auto moto klub tam je jeden rok zapocitan za to hloupe prohlaseni ..... hosting je pro vsechny domeny spolecný ale vzhledem k tomu ze na auto moto klubu není zadná akce a na magorech uz tuplem je to zapocitan tak jak to je ....

Jo a já mám snad na starosti kontakt se sponzorama , pak udaje o tom kdo zaplatil a vůbec všechno tohle ????? Proč já bych to měl dělat , pokud si dobře vzpomínam tak na několika setkáních jsem říkal že programovat v php neumím .... Je na tom něco k nepochopení ?

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme