Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Platba za Webhosting.

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Platba za Webhosting.
calibos

05.08.2011 22:40:01
jojo celkem mě to udivilo že jsou banky který za toto chtějí peníze...

Alexxx

05.08.2011 22:49:47
nejdrazsi je ceska sporitelna za to za vsechno co mam u kb a platim mesicne 80kc asi tak u sporky me to zpocitli na 170 smajl 2 demeni smajl 2

edit: a uz vubec nemluvne o bankach typu ge monej smajl 2

calibos

06.08.2011 07:53:06
no abych teda nějak to rozřešil pokud si to nikdo dobrovolně nevezme tak se o to budu starat... smajl 44

sluník

06.08.2011 10:30:33
Oki, já souhlasím.

Hrudik

Tak to sem já

06.08.2011 23:42:47
Až se domluvíte tak mi dejte vědět. smajl 29
Vono když se tu mastí 5lidí kteři sou spolu o víkendech tak to pak nepřidá proč se nedomluvíte mezi 4očima až bude fungovat zpětná odezva na příspěvky abude vyřešeno fungování webu a hlavně financování tak začnu znovu reagovat do té doby to je promě mně pasé.
Myslím si že sem pro klub udělal taky dost a hlavně nikdy sem nenechal nikoho na holičkách ale to co se tady děje je do nebe volající.
Nevým co si o tom všem mám myslet.kurva sme lidi né zvířata aby sme se tady takle mastily
smajl 5
PS:Až se domluvíte tak dejta vědět nebo mi odeberte práva moderátora abych nemohl do této sekce.Záleži na vás jak se rozhodnete.do té doby než se vše vyjasní tak sem jenom řadový člen a budu čekat poslušně jako beránek na příkazy(mám sezonu musím makat a né řešit něco co už mnělo bejt vyřešené) smajl 29

sluník

07.08.2011 11:26:37
Chválím Jirku za vložení ,,mecenášů". Takže nyní se bude přispívat Tomovi na zaplacení stránek.Až se mu to sejde na účtě změníme číslo účtu a na něj pak budou chodit další peníze (teda doufám, že budou chodit )aby zase nevznikla tato nepříjemná situace.

tom

07.08.2011 15:50:43
Martine,nevím,jak jsi přišel na ty víkendy. Ale je to jedno. Jen chci říci,že je tu nějaká diskuze. Je v MODERÁTORECH,a proto určená MODERÁTORUM. A probírají se finanční otázky. Tak je jasné,že to prostě občas skřípe. Pokud bychom si to namastili na víkendu,jak píšeš,tak by se ti to asi také moc nelíbilo. Nebo nevím,jak tobě,ale mě ne.
Nebudeme si snad namlouvat,že máme všichni stejný nazor na každou věc. To by potom bylo jako v KLDR... smajl 1
Takže tato diskuze,ať je jaká je,je na místě. Protože pokud to má do budoucnosti fungovat,tak je potřeba to řešit.
Ale jinak nápad,že počkáš,jak to někdo rozhodne a pak se přidáš,taky není špatný..... smajl 1
To byl samozřejmě for,aby to někoho nenadzvedlo.
Jde tady každému o stejnou věc. A to je tento club a jeho budoucnost. A to je hlavní. A jestli se u toho hádáme??? No tak i to se občas prostě stane.
Alespoň to probíráme se všemi tady a ne někde někomu za zádý. Třeba na našich společných víkendech.... Jak píšeš.
smajl 9 smajl 9
Jen poznámka na konec,s Calibosem a Šárkou to máme k sobě 100m a viděli jsme se teď po cca dvou měsících.... smajl 1
TAKŽE VŠEM,KTEŘÍ TU PŘISPĚLI,DÍKY. CO ČLOVĚK,TO PROSTĚ NÁZOR.PŘEKVAPIVĚ. smajl 7
Ještě malý dovětek,je daleko lepší,když se občas pohádáme,než aby jsme spolu nemluvili vůbec. Chce to se zase malinko nalejt.... smajl 1 smajl 44 smajl 1

sluník

07.08.2011 21:02:17
Heh, to je vážně ,,skvělý" nápad. Než se to pořeší odhlásit se a pak až bude po všem, tak se zase vrátit.Jen ať se ostatní pobijou ( nebylo k tomu daleko ).Bože, bože, fakt by jsme se měli asi ožrat a vykropit si mozky. smajl 1

Máš pravdu Tome, léto je studené a nám se tu vaří mozky jak na Sahaře. smajl 26

Neaktivní člen

08.08.2011 17:01:57
Jůůůů, bude chlastačka, jupííííí smajl 1. Kdy a kde? Ráda se zúčastním smajl 26 .

Pravda je, že se tu hádáme o nemožném a nejsme schopni se na něčem rozumným domluvit (i když ten nápad s vykropením hlav je super smajl 7 smajl 44 ). Ono se to těžko domlouvá, když není možnost říct si to z očí do očí a slyšet názory ostatních.

I když my nejsme schopný se domluvit, kdy a kde se sejdeme smajl 5, což je docela škoda, pač už to mohlo být všechno domluvený a spousta z nás by si ušetřila čas, nervy a stres smajl 44 smajl 44

tom

08.08.2011 21:08:07
Dobře tedy. U přiležitosti oficiální návštěvy slovenského vevyslance nissan-clubu a jeho choti,bych Vás chtěl pozvat 20.8.2011 od 18 hod do restaurace Pivovarka v Pardubicích.
Srazový poplatek 0kč
Pití a jídlo dle ceníku restaurace.
Nocleh individuální.
A pro ty,které budeme tůze štvát,tak na nádvoří pivovaru bude tato akce : www.pernstejn.cz/pivni-slavnosti-se-blizi.htm
Prosím ty,kteří chtějí dorazit,ať napíšou do čtvrtka,abychom upřesnili počet míst. Protože tam bude zřejmě těžkej frmol.... smajl 1

**** Edit by Puczmeloun ****
www.nissan-club.cz/tajne/posezeni_delegace_ze_slovenska/3912

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme