Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (1)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Platba za Webhosting.

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Platba za Webhosting.
tom

30.07.2011 22:06:38
Chtěl bych jen říci,že diskuze je od toho,aby se diskutovalo. A napsat,a teď cituji - ,,Tak tady nediskutuj" se mi zdá nefer. Takže na rovinu. A teď skutečně píši svůj názor....
Je tu částka k zaplacení. Pokud je to pro někoho nepochopitelné,vrámci toho,že už tu to pro mě končí,uhradím to sám. Za čas,co existují nissancluby ať už starý,či nový mě to stálo daleko více něž jen tato pitomá částka.....
A jak vidím,jsou tu partičky,které si po telefonu sdělují své dojmy a pojmy,aniž by měli odvahu napsat svůj názor zde.... A pak jsou tu moderátoři a Admini,kteří jsou tu denně přihlášení,ale nenapíšou ani hovno a raději pomlouvaji po telefonu.
Nezlobte se přátelé,ale na to nemám.
Takže berte to tak,že částka je do příštího roku uhrazená,a pak je na Vás,jak se dohodnete..... Čusík,Busík,Autobusík.... smajl 44

sluník

30.07.2011 23:10:23
Omlouvám se za svou větu, že Honza nemá diskutovat-bylo to myšleno tak, že mohl zvednout telefon a říct Vojtovi, bo Jirkovi, aby se to zviditelnilo a mohlo to být vyřešené za chvilku.
Honza: Co umíš, nebo neumíš na počítači opravdu nevím,ale vím, že toho umíš hodně, tak jsem předpokládala, že přesunout něco na viditelné místo zvládneš.Velice se OMLOUVÁM,že jsem tě osočila z něčeho, co není pravda.Ale přijde mi, že se tu naprosto jednoduché věci řeší strašně složitě, zvlášť když to jde přesunout předpokládám několika kliknutími.
Zase se tu dohadujeme jak malý děti, protože psané slovo nevyzní jako mluvené.
Dej sem číslo účtu, peníze ti pošlu.

edit: A ještě, když si najedeš do členů tak u toho kdo zaplatil je znak dolaru. Nevím, zda to je viditelné jen pro moderátory, bo pro všechny ale ty by jsi to vidět měl.

Alexxx

31.07.2011 08:14:33
Nechci s timhle mit už nic společneho .....
Přesně jsem věděl že s timhle bude v budoucnu problem .
Vojto sežeň si hostink a provedeme převod domeny , nemám na tohle nervy.

No dolar tam vidim a co jako dal , k čemu mi to je ? to jako mám interkou ťem co nemaj dolar nabízet tý výhody nebo co jako nebo snad po tech co maj dolar pozadovat ty peníze nebo co jako to važně nechápu .

edit: Hosting je zaplacen do 16.6.2012 - Od tohoto datumu zařiďtě převod je na to dost času . Akorád že s těma možnostma co mate na tomto hostingu a s tim spojene VPS se těžko bude shanět.

calibos

31.07.2011 10:36:33
jestli chcete tak nahoru k tlačítku hoddím další tlačítko na ty mecenáši... jen potřebuju něco do té sekce sepsat...
pokud bych jí měl vytvořit... tak bych zrušil tu co je v tom foru... stejně o ní nikdo neví...

a pokud to tam mám dát tak chci to posrané číslo účtu... bez něj to jaksi nepůjde...

tom

31.07.2011 11:09:47
To posrané číslo účtu jak píšeš,dám já,protože teď momentálně je ta částka na mém hrbu. Jen čekám,zda transakce proběhla v pořádku. Je víkend. smajl 7

Big T

Si zabííííl!

31.07.2011 11:16:37
Já myslim, děcka, že by bylo na časo uklidnit vášně a přestat se obviňovat kdo za co může a tak. Neudělalo se to. OK. Chyba. Tak se napraví, vytvoří se nová sekce a je to. Já to tady z tý díry mezi Kušnejma a Středohořim mám trochu z ruky, ale vy to k sobě máte na tý východočeský placce k sobě co by půllitrem dohodil a zbytek dopliv. Co kdybyste si někde sedli, probrali si ty věci z očí do očí (do diskuze se všechno píše jinak než, když to máš někomu vpálit), vyčistili vzduch a dohodli se jak to bude? Když na to přijde, tak tu poradu klidně můžete udělat na srazu, když to vydrželo do teďka. Byla by trochu škoda, aby kvůli relativně drobnejm (když se to rozpočítá na jakejkoliv okruh kterej se tu diskutoval) se všichni rozhádali jako malý děti. Navrhuju následující:

1) Stejně se dá něco mezi náma, co se k tomu dobrovolně přihlásili v týhle diskuzi, něco dohromady a s Tomem se vyrovnáme. Moc se mi nelíbí, aby to cáloval sám a ještě z trucu.

2) Hosting je pořešenej do příštího roku, jestli jsem to dobře pochopil, takže je klidně čas do podzimu celou věc v klidu, bez emocí a systematicky vyřešit. Jsme dospělý lidi, tak by to snad neměl být problém.

Co vy na to?

sluník

31.07.2011 11:22:21
Honza:Těm co nemaj dolar se interky posílaly a odezva žádná.Z toho je patrné, že od nikoho jiného, než od nás peníze nedostaneš.Nechápu tedy,jak to chceš jinak udělat. Zkus tedy něco navrhnout sám, když my neiteligenti chceme poslat peníze a tobě se to nelíbí.

Sponzorství Color Caru je pouze na rok a další rok se obnovuje (kartičky).U ostatních sponzorů to je tak, že nám dávají pouze drobné ceny do soutěží a nic víc nic míň. Žádný ze sponzorů nám nedá peníze na provoz stránek.

Tom: Až se ti potvrdí transakce, dej sem, please, číslo účtu, aby se ti to vrátilo, nevím, proč by jsi to měl zaplatit ze svého.

Puczmeloun: Vzhledem k situaci, která tu nastala, by bylo vhodné přehodnotit, kdo bude a nebude moderátorem.Máme dost moderátorů,kteří na klub buď vůbec nechodí, a nebo chodí a nejsou schopni napsat jediný příspěvek, zvážila bych proto, zda takové moderátory vůbec potřebujeme.

Toníček: Když ono to máš těžký.my schůzi uděláme, nikdo nemá připomínky, všechno hezky odsouhlasíme, ale za tři dny je všechno jinak, protože se začne konzultovat po telefonu s těma co na schůze nejezdí, jim se nelíbí co jsme odhlasovali a všechno je najednou vzhůru nohama, takže nějaká schůze je k ničemu, jak se většina z nás už na vlastní kůži přesvědčila.

Big T

Si zabííííl!

31.07.2011 11:31:56
Tak pokud nejsou schopný dojet na sraz ani na schůzi, aby se probraly věci, který se probrat musej, tak maj smůlu a přichází na to přehodnotit tyhle statusy, tak jak si to psala.

tom

31.07.2011 11:38:31
Přátelé,já bych to viděl tak. Je neděle,nic nehoří,po obědě si lehněte,a hlavně se neperte.... smajl 1
Číslo účtu dodám títra,jak jsem psal.... Banky stejně dnes nepracují... Alespoň u nás na vesnici. smajl 7

Big T

Si zabííííl!

31.07.2011 11:45:12
To mi připomnělo, že mám hlad. Jdu si dát oběd. smajl 25

sluník

31.07.2011 11:45:37
Tom: nelehnu si, musím vyprat, vyžehlit, uklidit,uvařit,zajet k našim. smajl 1
Ale máš recht, nic nehoří, zítra je taky den. smajl 7

tom

31.07.2011 12:00:13
Sluníku,tak to máš blbý... smajl 7

Neaktivní člen

31.07.2011 18:18:51
Tady to ale jede. A já už to píšu po třetí, tak to bude asi i mírnější: a budu to psát po kouskách.

Takže za prvé: moderátoři - nevidím důvod, proč by tu měli být tací, kteří se těchto diskuzí nezúčastňují a kteří to pouze "s někým hodnotí po telefonu". Takový člověk je k ničemu a akorát tu pak vzniká zlá krev. Takže souhlasím s přehodnocením a se zbavením této "funkce" některé členy.

Za druhé: schůze - ty jsou v podstatě k hovnu. Na schůzi se něco odhlasuje, zapíše se to, a pak jsme u bodu číslo jedna, že po probrání to někoho s někým je všechno jinak, všechno špatně a tím pádem i schůze byla na nic, nebo vznikne situace, že ze schůze něco vyplyne, ale ten, kdo tam cosi odhlasoval a s čím souhlasil si postaví hlavu a najednou to chce jinak a vznikají hádky, ten se urazí, ten se maže z klubu apod. Proč dělat schůze, když neumíme být jednotní a stát si za svým názorem? Proč máme diskutovat o něčem zbytečným, co stejně je pak jedním šmahem naopak???

Neaktivní člen

31.07.2011 18:24:39
Za třetí: platba za chod klubu: myslím, že už tenkrát, když jsme začínali s myšlenkou založit nový klub, když došlo k realizaci a když došlo na samotné spuštění klubu muselo nám všem být jasné, že to zaplatíme my. Nechápu Honzo, proč jsi nebyl schopný a ochotný dát sem číslo účtu, abysme Ti peníze poslali.
Tak ho sem dá Tom a dopadne to úplně stejně. Když jsme byli na starém klubu, zajímalo snad někoho, jak to dělá inraj? Jak a jestli vůbec chod klubu utáhne? Myslela jsem, že to máme jako koníček - a ten vždycky něco stojí. Jsme ochotný to zaplatit, tak nevím, proč to komplikovat.

Ono totiž jediný řešení, který se nabízí, je zvednout srazový poplatek. A jestli máš problém s tím, že se zvedne a Ty tím přispěješ na chod klubu, jestli přispěješ tím, že zaplatíš "vip" poplatek apod., tak na srazy nejezdi, poplatky neplat a je to. Nikdo Tě k tomu nenutí, stejně jako k tomu nejsou nuceni ostatní.

Možná, že jsem neinteligent, a že mám problém vidět řešení jinde, ale jinde ho fakt nevidím a to z těchto důvodů:

Neaktivní člen

31.07.2011 18:32:07
Zpoplatnění stránek: jak to chceš udělat? Od začátku jste se rozhodli nic nezpoplatnit, nechat všechno přístupný. Ted je už pozdě na zpoplatnění klubu. Ty co už tu jsou se Ti na to po roce provozu "zdarma" vyserou a ty co přijdou nový se Ti na to vykašlou rovnou. Anebo zpoplatnit jen nově příchozí? Vždyť je to pěkně nespravedlivý a jak je budeš upozornovat na roční vypršení a zaplacení znovu? Kde těch 800 lidí vyškrtáš nebo jim vysvětlíš, že pro ně to neplatí? A navíc - to znamená účetnictví, ale k tomu se dostanu později.

Sponzoring: Kdo nesháněl sponzory, nedokáže si představit, jak je to složitý. A navíc, přemluvit je, aby nám dali aspon propisku je už tak složitý, jak je chceš přemlouvat, aby nám dali ještě nějaký výhody navrch? Budme rádi za to málo, co máme nebo jsme bez sponzorů. Anebo, je-li někdo schopnější, ať sežene jiný sponzory. Co budou platit nebo si utrhávat ze svého. V dnešní době. Prosím, pokud to někdo dokáže, pak před ním smekám.

Reklama: Ta je sice fajn, ale tady se vracím k tomu účetnictví. Kdo ho bude dělat? Z moderátorů asi jen já nebo Vojta (pokud to umí někdo jiný omlouvám se, že jsem ho neuvedla, ale nevím o něm smajl 11). Klub a to, co se okolo něj točí děláme ve svém volném čase. A já na to, abych ještě ležela v účetnictví klubu fakt nemám čas. A myslím, že ani Vojta - bo to teda říkal smajl 11

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme