Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Platba za Webhosting.

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Platba za Webhosting.
Neaktivní člen

04.08.2011 20:26:32
No, vzhledem k tomu, že tu diskutuji akorát já, Sluník a Puczmik je zbytečné, abych nadále něco komentovala. My si to můžeme říct u kafe. Já jsem svůj názor řekla a víc vám k tomu nemám co říct.

Asi se to tady zase pohřbí, diskuze zapadne a za půl roku budeme diskutovat na to samé téma znovu.

Takže já to uzavírám takto: svůj názor a řešení jsem řekla a tím to pro mě končí.

Další diskuzi, z mé strany, nemá smysl na toto téma rozvíjet. Pokud si nesedneme všichni k jednomu stolu.

Tomovi pošlu peníze co jsou v kase plus za sebe a se zbytkem se poperte jak chcete.

sluník

04.08.2011 20:48:30
Peníze taky samozřejmě pošlu. smajl 7

Btw: Srazy se vždycky dělaly, tak jak se dělaly a nikdo s tím problém neměl, nikdo si nestěžoval. Najednou se musí všechno dokladovat, zakládat do tabulek, dělat rozpočty, předkládat ke schválení, limitovat výdaje. Fajn, tak na příštím sraze můžeme říct: Sorry, nejsou poháry - limitujeme, sorry, nejsou ceny - limitujeme. Jsem zvědavá kolik lidí pak na srazy bude jezdit, páč 80% lidí na srazy jezdí kvůli pohárům a cenám zbytek jezdí kvůli lidem.Nebudeme si tu přeci nalhávat, že lidi jezdí sprinty kvůli bločku a propisce.Nevím, proč je takovej problém zvednout srazový poplatek, proč se tu kvůli tomu dělají vlny.

Víc k tomu nemám co dodat.Jarní sraz, který bude limitovaný financema a rozpočtama nechci dělat.

edit: Už teď mi je líto Toníčka, který pořádá sraz.Když mu přijede 20 aut má výdělek 3 000,- Kč, vážně si myslíte, že to pokryje náklady?

Neaktivní člen

04.08.2011 21:14:58
Ač nerada, ale musím se Sluníkem souhlasit - pokud se má sraz dělat tak, jak píše, ani já nejsem při tom všem shonu, nervech a časovém vypětí, další jarní sraz pořádat.

Alexxx

04.08.2011 21:24:19
Mno ono není jen tak jednoduchý se zapojit do diskuze kdyz docela dost lidí nemá absolutně chuť.
A důvodem?
Diskutujete tu krasne a hezky ale nic by nebylo problem kdyby diskuze byla v mezích.
To co tu píšete je tak trochu laicky řečeno ode zdi ke zdi , neboli z extremu do extremu.
Vojta tu krásně rozepsal co by se dalo uděla a na co se zaměřit , on nepíše !!!!! Snížit naklady o 20% !!!!! ale jak dosáhnout alespon nějaké uspory.
Chápu že v přispěvku patřícim jednotlivci si každej vypíchne to sve a přihřeje si svojí polívčičku.

Přece si tady proboha nebudem nastavovat nějaký zasraný režim , nebudem si každýho půl roku dělat hodnocení a stanovovat si PŘESNĚ CÍLE a na konci fiskalního roku se opět zhodnocovat , jsme lidi a ne nějaký idioti tamhle ve firmě dělajcí pod vedením Karla Blázna......
Pravidla odst: 15

Jde o to se na to celkomě a komplexně zaměřit a upozornit se na to co už se nemusí řešít a naproti tomu kde máme ještě rezervy.

Dále pak věty tipu sebelitovani , na které tady už vojta upozořnoval bych nechal uplně stranou protože jak jistě všichni jsete si pri registraci PEČLIVĚ PŘEČETLI PRAVIDLA KLUBU -> www.nissan-club.cz/pravidla odst: 3,4 a navazujícíc 16

Takže zavěrem , uklidněte vášně a dříve než v euforii napíšete odstavec na čtvrt ,půl či celou stránku ,nejdříve zvažte odpověď a popřemejšlejte nad problémem . Chápu že mnoho lidí je zdegenerovaných dnešní pracovní morálkou kde vám podle zákonu padajcího hovna všechny problémy hažou na hlavu , ale tady není nikdo v práci tady jsme u svého koníčku odst: 2 a komu se to nelíbí , tak ten ma smulu . smajl 10

Edit: Ještě prosím koordinátorky srazů aby nechaly schladnout hlavu , pač jarní sraz je ještě daleko a veřím že se ještě mnoho věcí změní , ostatně otestovat se to dá případne na Mikulášském srazu či plese či co to ještě báva za srazy smajl 10

calibos

05.08.2011 07:36:54
dneska jsem dodělal aplikace na diplomku a ještě mě čeká lejstro na 70 stránek smajl 1 ale dneska večír udělám tu sekci mecenáši jak jsem slíbil...

jen bych poprosil holky (jsou takové spisovatelky smajl 1 ) aby mně poslali do interky nebo na maila co by v tam mělo být napsané....

ještě by bylo vhodné do této sekce vypisovat lidičky, kteří přispěli... bud s částkou nebo bez podle přání...

sluník

05.08.2011 11:21:21
Oki, jen se rozhodněte na čí číslo účtu budou peníze chodit.

Calibos: Máš to v interce.

Neaktivní člen

05.08.2011 11:29:28
To Honza: myslím, že chladnu už dobrého půl roku, tzn. od plesu. A stále jsem ještě nevychladla. A pokud je zájem o nějaké to testování, myslím, že prostor je dostatečně velký a za mě i volný.

Mám spoustu jiných starostí, než se dohadovat o něčem,co stejně nemá smysl. A když je tak složitý se zapojovat do diskuze, tak má pak cenu vůbec diskuzovat???

calibos

05.08.2011 12:04:09
holky díky za interku... a číslo tam dám tomovo.... až se mu zaplatí ty peníze tak ho chce dát pryč...

takže nastává potom otázka jaké číslo účtu tam pak dát... a kdo se o to bude starat... jako kolik se vybralo a tak...

sluník

05.08.2011 12:35:29
Jj přesně tak.Hlasím předem, že můj účet to nebude.

calibos

05.08.2011 12:40:08
to slunik smajl 1 jen aby to nedopadlo tak že když jsem si to vymyslel tak ať se o to starám... smajl 1

to tom: to číslo je OK? ta nula na začátku je nějaká divná smajl 1

Big T

Si zabííííl!

05.08.2011 15:55:20
Platba snad projde, nula nenula. Když tak tam dej moje č.ú., ať mám něco na pivo. smajl 2

sluník

05.08.2011 15:57:04
Calibos: No, i to se může stát. smajl 1 Ale když nebudeš souhlasit, tak tě nikdo nutit nemůže. smajl 26

calibos

05.08.2011 16:25:02
to toník: tak ho pošli smajl 1 smajl 20 smajl 20 smajl 1

to slunik: no já v tom žádný problém nevidím.. jednou za večer mrknout na účet jestli došla nějaká platba a od koho a kolik a kdy přišla... nebo v tom mám hledat větší složitosti? smajl 1

hlavně jde taky o to aby ostatní z moderátorů té osobě věřili...

sluník

05.08.2011 20:26:42
ne,jen nevím, kde máš účet, takže je potřeba počítat i s tím, že za každou příchozí platbu ti strhnou peníze.

calibos

05.08.2011 20:50:50
Komerční banka... tam se za to neplatí... aspoň si to myslím...

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme