Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Platba za Webhosting.

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Platba za Webhosting.
Neaktivní člen

31.07.2011 18:36:54
Takže pak si můžeme najmout účetní, a nevim, jestli budeme vydělávat na ni nebo na chod klubu.

Ještě jsem tu žádný, dle Honzy "inteligentní" nápad nezaznamenala. 150 korun na sraz je sakra málo vzhledem k tomu, kolik se platí jinde. Tak proč ne, proč to nezvednout? Děláme to pro lidi, ale taky za ně doplácíme. A´t už chod klubu nebo i ty srazy. Podívejte se, jak to dopadlo s vlajkou. Vybralo se na ni 1100,- a 4 eura. ze 120 lidí, který byli na sraze. Nikdo,kromě těch, kteří drží chod klubu (t.j. cca 15 - 20 lidí) nedá navíc ani korunu. A je jim jedno na co a proč. Jedu na sraz, zaplatím, a víc mě nezajímá. Tak proč se tu máme hádat jako děti, když stejně nic jiného nevyřešíme a stejně to zaplatíme my?

Big T

Si zabííííl!

31.07.2011 18:39:46
Ohnivá Beuča. smajl 29 S těma sponzorama na tom něco je. Na příští tejden mám naplánovanej další pokec, tak jsem zvědav. Kdysi jsem tam dělal a mám tam pár známejch, tak uvidíme.

Alexxx

31.07.2011 20:21:15
Hmmmm skýpak jsi to všechno konzultovala ..... doteď jsem se držel ale jak je vidět budu sem muset přestat chodit ...... nervy mám jen jedny.

Další věc , tedy se mělo řešit jak se to bude financovat nikdo po vás nechtěl aby mi někdo něco platil , to že se nikomu nic moc nechtelo vymejslet a radsi vytahne peníze , OK ale nic se tim nevyřeší ..... PROTO JSEM SEM TO ČISLO UČTU NEDAL

A poslední věc ...... ....... ....... ........ Čau

Vojto mužeš mě smazat , telefon na sebe máme tak se ohledne toho hostingu dohodnem , zde nemá cenu už veřeˇjně něco řešit

KDYŽ VÁM TU ZPŮSOBUJU TAKOVEHLE ZLO , A KAŽDEJ SE SÁM VŽIJTE DO ME SITUACE .!!!!!!

Neaktivní člen

31.07.2011 20:26:30
JÁ MÁM SVOJI HLAVU, víš? Honzi jsi můj přítel, možná já pro Tebe už nejsem, a ty si to říkají narovinu. Nechápu, co jsi tímhle vším chtěl docílit, vůbec nechápu, proč chceš, aby se vyřešilo financování webu a pak napíšeš, že jsi peníze nechtěl... Tomuhle nerozumím, ani tomu, proč se urážíš... Jsem dospělá, mám svůj názor a diskuze je od toho, aby se diskutovalo. Jestli to někoho uráží a je to pro něj důvod k tomu, všechno odpustit, budiž... Je to jeho volba, ale já za svůj názor vinnu cítit nebudu...

Alexxx

31.07.2011 20:43:12
Proč ? 3,600 je častka ustyhodná už k řešení .

Řeknu ti to hezky od začatku
První byl nápad - registrace proběhla těsně před 8 hodinou večerní v neděli od dubna před rokem to je 4 měsíc 2010 v afipalaci , další den bylo všechno schvaleno , přišel požadavek na zaplacení domeny .CZ tehdy to bylo cca 290,- kč asi hosting jsem neřešil v te době tam běželo vice lidi , jak boxici , tak karavanek tu něco myslím ještě měl a magoři a tak , pak řišlo na placení hostingu , -> tydy hlavne prostoru pro prezentaci tj stranky takove to bylo i po secteni s domeno neco kolem 2000,- vzhledem k tomu ze se to vsechno rozjizdelo tak jsem to nechával volně a po nikom nic nechtel pac jsem tim jeste zil , nissan-club.cz pro mě byl něco výjímecného a dal jsem to klubu jako darem, ostatně po roce uz mi klub nic moc neríká nic moc pro mě neznamená , lide se na srazech chovají uplne priserne , a s tim s kým chci být v kontaktu tak k tomu nepotrebuju klub ale to nic no , zaplatilo se dalsí období to je tento rok v dubnu opět domena a hosting a jestli si někdo vsimnul , jak jsem tu psal stranky byli se sdileneho hostingu prevedeny na VPS , krok ku predu , a tim se zvedla i cena a i s prihlouplým prohlasením to delalo pro samotný klub a 2 domeny 2000,- , tak jsem zase vyplazl 2000,- no a to mě nakoplo k tomu zacit neco dělat aby klub dokazal uzivit sam sebe ale ne tak ze hrska moderatoru vyplazne 200,- a konec ale nějaká uzitecnejc , vis zkratka od pristiho placení uz to mělo být promysleno ale co cert nechtel vzbourili jsme se a asi jsem to blbe podal ale jak to cítím tak to písu ..

OT: Tak tak , a mas pravdu ze pratele si to rikaj narovinu . Sama moc dobre vis ........... mame spolu zkusenost, ze, a nikdo znes dvou nechce aby se to opakovalo.
Ale je škoda že to co jsi ty napsala ze si neuvědomujou všichni, vim že touhle větou leju olej do ohně , upřimnost sice boli ale snad se kazdej ponaucí , a jestli mi má někdo touhu něco říct , jako že nekteří by měli , tak v profilu je muj email a pripadne vam sdelim i cislo.

sluník

31.07.2011 20:46:11
Honza: Nechceš aby ti někdo něco platil? To jsi se snad zbláznil, nevím, proč by jsi měl chod klubu financovat ze svého.Jak e ti tady snažíme celou dobu říct, nikdo jiný kromě nás ti ty peníze nedá.Možností jak získat peníze na chod klubu je zvýšení srazového poplatku, to je náš názor a ty ho nebereš.Dobře, tak vymysli něco co by ti vyhovovalo.Žádáš po nás řešení,ale sám jsi bohužel ještě s žádným nepřišel.Zbytečně se tady rozčiluješ,chceš přesunout doménu nebo hosting či která svině to vlastně je(ale i tam budeme platit zase my) takže to není řešení.Co kdyby jsme nechali schladnout hlavy?Pokud tě nebaví práce na klubu, tak jí prostě nedělej, nikdo to po tobě nemůže chtít, je to o dobrovolnosti.Myslím, že jsme tyhle stránky zakládaly pro lidi a ne pro sebe, to znamená, že jsme museli počítat tím, že to bude stát nejen poustu času, ale i spoustu peněz.Děláme to proto, že nás to baví a že to dělat chceme.Takže pokud tě to nebaví,tak to nedělej.Jsme na tvých stránkách, takže když se bude blížit termín placení, dáš sem číslo účtu a my na to přispějeme. V současné chvíli je v klubové kase něco přes tisícovku ( nevím přesně, má to u sebe Verča).Až sem dá Tom číslo účtu peníze mu přepošleme a zbytek doplatíme.Nevím proč se tu musíme dohadovat jak malý parchanti.Mrzí mě to, ale nechápu o co ti vlastně jde.Nebo nechápu, v podstatě chápu,nechceš aby jsme to platili pořád jen my, ale ta situace taková prostě byla, je a bude.

Alexxx

31.07.2011 20:51:04
jezdis na srazy a jezdis a jezdís a platis prihla 150 a porad 150 a uz 5 let 150 a najednou buch 200 a vzhledem k tomu ze kdyz se te nekdo zepta proc musís mit argument a ja bych neměl silu teda rict protoze 50 jde na chod stránek , a uz vubec ne mit tam kasu s nalepkou na chod stránek .... smajl 28 kuwa chapetet to smajl 28

edit: Tom na mě teď bude pěkně nastvanej pac penize mi preposlal takze ja bych spravne mel drzet hubu a uz to nechat na nem ale promin tati ale nedá mi to , není mi to zase tak uplně volný .... smajl 28

Neaktivní člen

31.07.2011 20:53:33
Ale to je to, co jsem psala na začátku: S tímhle jsme měli počítat všichni, s tím, že placení je na našich bedrech. A pokud si dobře vzpomínám, není to první diskuze na toto téma. Možná že psaná ano, ale určitě ne první jako taková. Nejednou jsme Ti říkali, kolik máme zaplatit apod.

A jinak: nevím, kterou větu myslíš, to o tom uvědomování si ostatními. A co se našich zkušeností týče, určitě to není na veřejné probírání. Takže pokud mi chceš něco - cokoliv k tomu říct, můj telefon či e-mail znáš.

sluník

31.07.2011 20:53:45
Tak každýmu normálnímu člověku to dojde že nic není zadarmo.A jestli se jim nelíbí 5O,-Kč navíc na chod klubu, tak je to banda tupců, kterým nevadí v hospodě prochlastat 1000,- Kč a 50,-Kč na chod klubu je asi posere.Tak ať na sraz nejezdí a chlastaj si po hospodách doma.

Alexxx

31.07.2011 21:00:21
OK zda se že už k tomu nemám co ric tedy no smajl 22

sluník

31.07.2011 21:05:09
No a není to snad pravda? Tak klid, prostě srazový poplatek bude vyšší a já to klidně každýmu řeknu, že je to na chod klubu.Myslím, že pro klub děláme dost, tak nevím, proč by se na chodu stránek nemohli podílet i ostatní.

Alexxx

31.07.2011 21:10:30
Ty woe tak tohle nechápu jak ty situace vzdycky nakonec pak zkoncej ..... smajl 25 To mi hlava nebere ,

Vypustit paru , mašina jak se zdá dojela do cíle smajl 31

asi fakt momentalne nebude jiný resení nez se slozit a do budoucna zvysit ten srazovej poplatek no hmmm

A jeste abych nezapomel na jirku ty mecenasi to taky není spatna vec to bych dal jako na CELKOVÝ CHOD KLUBU ne jen WEBU !

Neaktivní člen

31.07.2011 21:14:21
jj, souhlasím s tím. zvedneme poplatek, a jestli se to někomu nebude líbit, tak jeho boj. sluník píše o 50,-, já bych byla pro 100,-. a nebo o 50,- ale na každou osobu... nejen řidičovi s autem... ono to vážně totiž jiným způsobem nepůjde....

sluník

31.07.2011 21:19:42
No to se nějak domluvíme, jen u dětí bych to asi nezvyšovala.Páč děti na stránky nechodí.

Hrudik

Tak to sem já

31.07.2011 21:40:34
Tak doprčic proč se sem neflákne nějaká decentní reklama která bude
pokrejvat chod klubu.
Honza má pravdu s tím srazovým poplatkem hodně lidí to skousne ale hodně lidí né. Uvědomme si že sme parta kamarádů kteří si dvakrát do roka udělají sraz a sejdou se aby si pokecaly, za 150,- super víkend dobře sou tu lidi kteří se snaží udělat z prachsprostý chlastačky trochu kulturní akci že se vymyslí nějaké soutěže, že se to tím trochu rozsekne za 150,- dobrý skusme zvednout srazový poplatek co se stane?
Lidi budou očekávat malinko víc než jenom pár soutěží přijedou jednou a když nic neuvidí nebo neprožijou tak co se stane bude zle na klubu a příště už nepřijedou ani za 150,- a budeme kde v P....Y a nepomůže ani svěcená voda.
Taky se mi osobně nelíbý že z 828 členů to zatáhne 11 moderátorů ale je prostě taková doba a je na zvážení každého zdaly přispěje nebo né.
OSOBNĚ PŘISPĚJU!!
Každej je zalezlej na FB komunikuje se tam a tady se na to sere.Tady se jenom hádá smajl 5

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme